Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Haris Pipic

VD & fastighetsmäklare

Haris Pipic har arbetat i säljbranschen sedan 2005. Som person är Haris väldigt tävlingsinriktad och han ställer alltid väldigt höga krav på sig själv. För Haris är det absolut viktigast att du som kund känner dig trygg och tillfredsställd genom hela affären.

Rekommendationer och återkommande kunder är oerhört viktigt för Haris, varför han alltid gör sitt yttersta i varje enskild affär. Då Haris tidigare drivit egna företag i över tio år så vet han att det där lilla extra ofta kan vara avgörande.

Varmt välkomna att kontakta Haris om ni funderar på att sälja eller köpa ny bostad!

Ta reda på vad din bostad är värd

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

4.9/5 i betyg (av 87 omdömen)

Kundrekommendationer:

Absolutely excellent service from Haris!

Detta är vår andra försäljning och är återigen supernöjda med Haris som leverade fullt ut som vanligt. Han vet vad han gör och vi kan starkt rekommendera honom. Vi ser fram emot nästa bostadsköp/försäljning med honom igen.

Mycket proffsigt och lätt att samarbeta med, rekommenderar Haris och hans team för alla er som vill både sälja och köpa!

Till salu

Kommande objekt

Sålda objekt

Värdebevakare

Köparregister

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*