Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
bjarne olhage

Bjarne Olhage

Fastighetsmäklare

072 007 77 01

bjarne.olhage@vastfast.se

Människorna i min närhet beskriver mig som förtroendeingivande, lyhörd och lugn. Jag är övertygad om att det är viktiga egenskaper i ett yrke där jag skall hjälpa mina kunder att köpa och sälja sina hem.

Under de sju åren jag har jobbat inom försäljning och service så har jag fått en djup förståelse för att varje uppdrag kommer med olika förutsättningar. Genom en skräddarsydd försäljningsprocess tillämpar jag min noggrannhet samt resonabla arbetssätt och lyssnar genuint in era behov och önskemål.

Tillsammans med Västsvenska Fastighetsbyrån så håller jag er uppdaterad om de senaste trenderna, lagarna och det ekonomiska läget för att kunna ge en professionell och trygg upplevelse till mina säljare liksom köpare.

Ta reda på vad din bostad är värd

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

/5 i betyg (av 0 omdömen)

Kundrekommendationer:

Till salu

Kommande objekt

Sålda objekt

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*