Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Koordinator

Eller ring oss på 031-788 30 30
Eller ring oss på 031-788 30 30
Eller ring oss på 031-788 30 30

Västsvenska Fastighetsbyrån söker en koordinator för att avlasta våra mäklare inom administration och textförfattning. Är du noggrann, strukturerad och tycker om ett högt tempo? Kan du jobba självständigt i en dynamisk miljö och ta egna initiativ? Kanske har du arbetat som fastighetsmäklare och vill vara kvar i branschen? Då är den här tjänsten är något för dig!  

På Västsvenska Fastighetsbyrån arbetar vi tillsammans i en trivsam miljö på ett modernt kontor i Sannegården, Hisingen. Här arbetar närmare 15 kunniga och drivna personer i ett högt tempo med ett tydligt fokus på resultat och kundnöjdhet. Med hög servicenivå, stor trivsel och marknadens bästa villkor stoltserar vi med lägst personalomsättning i branschen.  

Som Koordinator hos oss på Västsvenska Fastighetsbyrån behöver du kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Du behöver även vara duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Som person är du positiv, noggrann, kommunikativ och serviceinriktad med stor egen initiativförmåga. Du har lätt för att samarbeta i grupp och även stor vana av att arbeta självständigt. Vi tycker att det är viktigt att du bidrar med hög energi och glädje, såväl mot kunder som mot kollegor.  

Meriterande är tidigare erfarenhet inom mäklarbranschen samt en utvecklad känsla för bild och form.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:  

  • Stötta mäklarna med administrativa uppgifter såsom att inhämta och sammanställa information 
  • Bemanna receptionen och ta emot kunder
  • Vara våra kunder behjälplig via mail, chatt och telefon
  • Producera marknadsmaterial, i första hand objektsbeskrivningar
  • Vara behjälplig i våra sociala medier

Omfattningen av tjänsten är heltid och lön efter överenskommelse. Vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt.  

Maila din ansökan innehållande personligt brev med foto och CV till jobb@vastfast.se.  

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Ansök

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*