Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Ångaren Ediths gata 7
Sannegården – Göteborg

Avgift
3 900 kr/mån
Boarea
73 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2009-2010
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Stilren 3:A med imponerande takhöjd och balkong i soligt söderläge!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med en slående takhöjd om närmre 3 meter. Med tre rymliga rum och kök på ca 73 kvm är detta en perfekt plats för er att kalla hemma. Kök och vardagsrum är i en öppen planlösning, vilket ger en optimal plats att samla vänner och familj för sociala tillställningar.
Ett av de bästa dragen med denna lägenhet är den möblerbara balkongen i söderläge. Här kan ni njuta av solen, sippa på ert morgonkaffe eller bara koppla av efter en lång dag. Balkongen erbjuder även en rogivande utsikt mot innergården.

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt i Göteborg, på Hisingen längs norra stranden av Göta älv. På Norra Älvstranden ligger Eriksberg, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Lundbystrand, Frihamnen och Ringön. Här får ni en lagom dos av allt såsom lugn, myller, spektakulära utsikter, sköna promenadstråk, restauranger, butiker och kaféer. Strax utanför din dörr har du både buss och Älvsnabben som tar dig in till centrum på bara 10–15 min.
Ge dig själv möjligheten att bo i denna underbara lägenhet som erbjuder både stil och bekvämlighet. Missa inte chansen att uppleva detta hem i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden!

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

När du kliver in genom dörren möts du av gråbeiga väggar och en klädkammare som gör det enkelt att organisera era kläder. 

Vardagsrum:

Vardagsrummet fortsätter i samma stil som hallen med gråbeiga väggar. Det finns stora fönster som släpper in mycket ljus och ger en luftig känsla. I rummet finns gott om plats för både en bekväm soffa och ett matbord där du kan njuta av dina måltider. Dessutom har vardagsrummet en utgång till en balkong där du kan njuta av frisk luft och en fin utsikt. På golvet är det parkett som är genomgående i lägenheten.

Kök

Köket är i en öppen planlösning med vardagsrummet. Köket kommer från det välrenommerade märket myresjökök och är stilrent med köksluckor i vit kulör. Vitvarorna är integrerade och stänkskyddet är i grå kakel.

Sovrum

Det större sovrummet nås från hallen. Det finns gott om plats för en bekväm dubbelsäng och tillhörande möblemang. En stor garderob med skjutdörrar gör det enkelt organisera dina kläder. Fönsterna som ger ett härligt ljusinsläpp. Väggarna är i harmoniskt grön färg och golvet är belagt med samma vackra parkett som i resten av lägenheten.

Sovrum

Det andra sovrummet som också nås från hallen har en ljusgrön kulör på väggen. Här finns gott om ljusinsläpp och utrymme för en säng eller ett skrivbord. Detta rum kan användas som en extra sovplats eller som ett arbetsrum, beroende på era behov.

Badrum

Badrummet har ljusbeige klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns toalett, handfat och dusch med duschvägg. Dessutom finns det även en tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Här finns en arbetsbänkoch flera överskåp för förvaring av dina toalettartiklar.

Förening

Allmänt

Brf Styrmannen på Norra Älvstranden är en bostadsrättsförening belägen vid Sannegårdshamnens västra sida på Norra älvstranden. Föreningen bildades i augusti 2008 och övergick i medlemmarnas regi vid extra föreningsstämma i november 2010.

Föreningen omfattar två byggnader om totalt 68 lägenheter samt en affärslokal som för tillfället hyrs av Konditori Snövit. Lägenheterna är från 1:or på 30 kvm upp till 4 or på 139 kvm och lokalen är på 113 kvm.

Föreningen täcker in gatuadresserna Ångaren Ediths Gata 5-7-9-11 och Ångaren Ernas Gata 6-8-10-12. Namnen på dessa gator är hämtade från två ”järnbarkar” som har angjort Sannegårdshamnen förr i tiden.

Föreningens styrelse har 7 ledamöter, 5 ordinarie och 2 suppleanter. Dessa har i sin tur ansvar för olika områden inom föreningen (se STYRELSEN i huvudmenyn). Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av kontrakterade förvaltare.

Brf Styrmannen ingår ihop med Brf Matrosen i den gemensamhetsanläggning som administrerar och ansvarar för garage, allmänna ytor på gården, värmeanläggningen, sopanläggning, mm. Namnet på denna samfällighet är Kaptenen.

Tv/Internet 

Telia TriplePlay

Bredband, digital-TV och IP-telefoni från Telia ingår i ditt boende

 

Parkering 

Garaget ligger i källaren under husen. Varje trapphus har direkt kontakt med garaget vilket underlättar vid transport av matkassar och väskor mellan bil och lägenhet. Infarten in i garaget sker från Ångaren Ediths gata 3. Totalt så har garaget 103 bilplatser och 4 Mc-platser, av de 103 platserna så är 5 platser handikappanpassade. Det är stor efterfrågan på parkeringsplatser i garaget och antalet garageplatser  räcker inte till alla medlemmar. Det är 68 lägenheter som disponerar 50 platser och intresset är stort att få en första parkeringsplats och för många även en andra parkeringsplats.
Medlemmar som önskar en parkeringsplats kan ställa sig i kö. Kontakta garageansvarig i styrelsen på garage@styrmannen.nu

Visa hela beskrivningen

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Intresseanmälan Värdering
Visa alla 33 bilder

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeSannegården
 • Rum3 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer32122
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2009-2010
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaFrånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongBalkong
 • Våning3
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift3 900 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, vatten
 • Ingår ej i avgiftenObligatorisk tillägg , 210 kr /månad för bredbands-/ telefon-/TV-paket från Telia
 • Andelstal, förening1.25049%
 • Andelstal, ägande1.25046%
 • Nettoskuldsättning422 358 kr
 • Överlåtelseavgift1 433 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avSäljaren

Karta

Intresseanmälan

Ångaren Ediths gata 7, Göteborg – Sannegården

Visningsanmälan

Ångaren Ediths gata 7, Göteborg – Sannegården

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*