Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Gitarrgatan 3
Ruddalen – Västra Frölunda

Avgift
3 442 kr/mån
Boarea
37,8 m²
Rum
1.5 rum och kök
Våning
8 av 12
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Optimal 1,5:a med renoverat kök och stor inglasad balkong!

Välkomna till en välplanerad och rymlig 1,5:a högt upp i huset med en stor inglasad balkong! Öppen planlösning mellan allrum och kök skapar en luftig atmosfär med stora sociala ytor. Renoverat kök med diskmaskin och plats för matgrupp, rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum. Genomgående fräscha ytskikt och stilrena materialval. Stor inglasad balkong med härlig utsikt som ger bostaden ett extra rum större delen av året. Gott om förvaring finns i den separata klädkammaren samt tillhörande lägenhetsförrådet.

Bli del av en stabil förening med fina grönområden, lekplatser och grillplats mellan husen. Området är oerhört populärt med Ruddalens sportanläggning och natur precis utanför dörren. Med såväl cykel som kollektivtrafiken tar man sig enkelt till Linnéplatsen, Slottsskogen och dessutom ligger Frölunda torg med sitt utmärkta utbud av shopping inom gångavstånd. Från Frölunda Torg tar man sig enkelt till salta bad vid Näset eller Askim.

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomna in till en rymlig och ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finner ni en praktisk klädkammare för extra förvaring.  

Allrum/Vardagsrum
Vidare ni in i det luftiga allrummet finner ni gott om sociala ytor med utrymme för soffa, soffbord, fåtölj samt stor dubbelsäng i den avskilda sovalkoven. Gott om ljusinsläpp och utgång till den härliga balkongen. Allrummet har ljusa väggar och på golvet ligger fiskbensparkett.  

Kök 
I öppen planlösning mot vardagsrummet finner ni bostadens renoverade och praktiska kök. Vitt utförande på skåpluckorna, ljusgrå massiv bänkskiva i granit och vitt kakel som stänkskydd. Köket är försett med kombinerad kyl/frys, spis, ugn, köksfläkt samt diskmaskin och här finns även en naturlig plats för matgrupp vid fönstret. Vita väggar och på golvet ligger klinker i en mörkare ton. 

Balkong 
Härligt stor och inglasad balkong som renoverats och byggts ut i föreningens regi. Gott om plats för loungegrupp, växter och tack vare det höga läget erbjuds en fantastiskt utsikt. Inglasningen kan enkelt öppnas upp för en friare känsla. 

Badrum 
Fräscht badrum som renoverades i samband med att föreningen genomförde stambyte 2005. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger ett klinker i ljusblå ton. Utrustat med vägghängd WC, handfat med spegelskåp, handdukstork samt dusch med skjutdörrar. 

Förening

BRF Triangeln
Består av Gitarrgatan 1och 3 samt Fiolgatan 2 och innehar tomträtten Rud 3:1. Totalt har föreningen 214 lägenheter, lokaler för fritidsverksamhet och lokaler som går att hyra för olika ändamål. Tomten inrymmer även 52 st parkeringsplatser. Husen ligger i ett mycket attraktivt område för både unga, barnfamiljer och äldre. Förskola finns i området och på några minuter går man med enkelhet till hållplatsen Musikvägen som trafikeras av tre spårvagnslinjer som tar dig in till centrala Göteborg. 

Vill du shoppa ligger Frölunda Torg cirka 5-10 minuters promenad bort med över 100 butiker, restauranger och caféer. Ruddalens motions- och idrottsområde 5 minuters gångväg finns något för de flesta aktiva. Olika gång- och löparstråk i skogen, fotbollsplaner, skrinnarbana och utegym. Längs allén som ligger längs med gångvägen till Frölunda Torg ligger positivparken som invigdes 2013 och är Göteborgs näst största park. I närheten har vi Frölundas Kulturhus samt Frölundas bibliotek.

TV och bredband
Föreningen har avtal med Tele2

Bredband 250/50 
Nedladdningshastighet: 250 Mbit/s
Uppladdningshastighet: 50 Mbit/s

TV-avtal
TV Bas HD med kanalerna: SVT1, SVT2, SVT24, SVTBarn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12

Övriga kanaler (ej HD): SVT*, Expressen TV, ATG Live, Godare, TVodster, Axess TV**

*Kan endast ses på TiVo box **Kan endast ses på ComHem Play, TV hub eller TiVo box

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en fullt utrustad övernattningslägenhet som renoverades 2021 och som går att hyra mot en mindre kostnad. Som medlem i Brf Triangeln kan du också hyra föreningslokalen på Gitarrgatan 3 av en kostnad för 300 kronor/dag. Föreningen har en gemensam plats i parken med grannföreningen som lämpar sig för grillning.

Parkering
Föreningen har inget parkeringsgarage men parkering utomhus finns att tillgå. Brf Triangeln har tillsammans med Brf Pukan och Brf Kvartetten en gemensam parkering längs Fiolgatan, samt en egen parkering längs med Gitarrgatan. På fiolgatan finns även besöksparkering.

Det finns två separata kösystem där kötiden för en parkering på Fiolgatans parkering uppskattas till ungefär 1-4 månader men det varierar beroende på hur många som flyttar in och ut. Kön för parkering vid Gitarrgatan är betydligt längre, ca 5-6 år.

P-plats: 150 kronor/månad, P-plats + Motorvärmare: 250 kronor/månad & P-plats för laddbil: 450 kronor + elkostnad/månad.

Kommunikationer 
Spårvagnshållplatsen Musikvägen ligger i närheten och därifrån går spårvagn 1, 7 och 8. Från Frölunda Torg finns dessutom ett stort utbud av bussar.

Underhåll
Föreningen har under 2005-2006 genomfört ett stambyte och samtidigt renoverat samtliga badrum. Fasad- och fönsterrenovering är avklarad. Ombyggnad av hissarna genomfördes 2009 enligt EU-direktiv. Balkongdörr samt fönster mot balkongen har bytts ut. Ventilationskontrollen är gjord. Målning av parkeringsplatser och justeringar av brunnar gjordes under 2014-2015. Radonmätning är gjord och visar inga höga värden. Nyligen uppdaterades den gemensamma lekplatsen. Dessutom har föreningen gjort utbyggnad av balkonger under 2020. En avgiftshöjning på 400 kr/mån blev det i samband med detta. Föreningen gör avsättningar till underhållsfonden enligt underhållsplanen. Föreningens kommande underhåll består av löpande renoveringar såsom målningsarbeten, uppdatera tvättstugor mm. 

Information
Föreningens information har inhämtas från föreningens hemsida, årsredovisningar och stadgar. För att ta del av mer information vänligen besök föreningens hemsida på https://www.hsb.se/goteborg/brf/triangeln
Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen. 

Visa hela beskrivningen

Adam Preducic

Fastighetsmäklare

073-541 06 77
Intresseanmälan Värdering

Daniel Knutson

Fastighetsmäklare

073-541 05 18
Visa alla 5 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeRuddalen
 • Rum1.5 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer44
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1962
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaFrån och tilluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongInglasad balkong
 • Våning8 av 12
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTele2
 • Avgift3 442 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Internet samt avgift för inglasning av balkong
 • Andelstal, förening0.3075%
 • Andelstal, ägande0.3075%
 • Nettoskuldsättning233 234 kr
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avSäljaren

Karta

Intresseanmälan

Gitarrgatan 3, Västra Frölunda – Ruddalen

Visningsanmälan

Gitarrgatan 3, Västra Frölunda – Ruddalen

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*