Götaverksgatan 20
Lindholmen/Eriksberg – Göteborg

Pris
3 475 000 kr
Avgift
4 178 kr/mån
Boarea
62 m²
Rum
2 rum och kök
Våning
4 av 16
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visningsanmälan krävs!

Visning:

Visning: Måndag 10 oktober, 17:00–17:45

 • Måndag 10 oktober, 17:00–17:45

Anmäl dig till visning

Gaveltvåa med balkong i populära Lindholmen!

Att bo med fri utsikt utan insyn är något många drömmer om. Men i denna bostad på våning 4 finns just denna lyx. Detta är en modern lägenhet med påkostade materialval, optimal planlösning, och en stor balkong i fritt läge mot söder och som vetter mot den gröna parken. Stort sovrum med god förvaring i kombination med ett lyxigt badrum med bland annat kombinerad TM/TT.

Modern förening där det bland annat finns elbilar och elcyklar att hyra direkt från garaget under huset. Föreningen har 2 el-bilar som varje medlem kan boka gratis 10 timmar/mån vilket gör lägenheten perfekt för dig som söker ett trevligt boende nära Karlastaden, mitt på Lindholmen Science Park! På promenadavstånd nås ICA Kvantum, flertalet restauranger, caféer och gym. Mycket goda kommunikationer där både buss och färjan tar dig snabbt och smidigt över till andra sidan älven. Från Lindholmen tar det ca 5 min in till central station. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med golv belagt av mattlackad askparkett tillsammans med vitmålade väggar. Ljusa och enhetliga ytskikt är genomgående i hela bostaden. Här finns plats för avhängning och förvaring i flertalet garderober.

Kök/Vardagsrum:
Kök från Marbodal som går i en ljusgrå ton. Ovanför bänkskivan i ljus betongimitation sitter stänkskydd samt spotlights. Köket är utrustat med miljöklassade vitvaror bestående av induktionshäll, fläktskåp, inbyggd ugn och mikro, kombinerad kyl/frys samt en integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande av märket Siemens. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns utrymme för ett matbord för ca 4 personer samt stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Via pardörrar nås den härliga balkongen som vetter mot den nya gröna parken.

Sovrum:
Här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord och garderober. Ett stort fönster bidrar med ljusinsläpp.

Badrum:
Helkaklat badrum med grått klinkergolv i kombination med vita väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfatskommod med ovansittande spegelskåp, dusch med vikbara dörrar i klarglas, handdukstork, kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens, arbetsbänk i vitt laminat samt ett väggskåp ovanför bänk. Dimbara spotlights i taket.

Föreningen

BRF Lindholmspiren

Innehåller 3 huskroppar, hus 1 är 16 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6–8 vån. I dessa hus är föreningens bostäder belägna, 133 st. Det röda huset på innergården är en förskola. På gården kommer även att finnas odlingsmöjlighet för exempelvis grönsaker och örter. Gemensamt för föreningen är garage, barnvagn och cykelrum. Dessutom finns cykelställ med låsmöjlighet. Alla lägenheter har ett förråd som finns i källarplan. Skanska, som byggt huset, har haft högt miljötänk med återvinning av värmen från ventilationsluften och solenergiceller på taket. Det är ett av Skanska Gröna projekt. Fasaden är av kvalitativ aluminium som smart återvunnits. Denna innovativa byggteknik sparar mängder av energi och har lett till att huset är nominerat till Plåtpriset. Huset är även nominerat till Göteborgs bästa byggnad (arkitektpris).

Kommunikationer

Bra kommunala förbindelser till området. Buss 16 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på 10 min. Dessutom finns el bussen nr 55 som också tar dig in till city och mängder med andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerligt.

Föreningen är ansluten till “Boappa Premium” - en applikation som alla medlemmar kan ladda ner där styrelsen delar all viktig information och där medlemmar enkelt kan skapa kontakt och lämna synpunkter & idéer på eventuella förbättringar & aktiviteter etc.

Föreningens ekonomi

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen. Inga beslutade avgiftsjusteringar i dagsläget.

Renoveringar - Utförda och planerade

Alla lägenheters vitvaror har 5 års garanti, dessa garantier löper ut mellan dec 2023 – feb 2024.

Parkering

Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset. Kösystem tillämpas per 2022-02-04 är en vanlig garageplats ledig, kostnad 1400 kr/mån. Av dessa är 10 platser utrustade med el-laddning, kostnad 1750 kr/mån. Under maj månad installeras fler laddplatser så per 24 maj 2022 är det ingen kö till laddplats.

Det finns två stycken knutna platser till en El-bilspool. Föreningens medlemmar är gratis medlemmar i Move About-elbilspool som även inkluderar 3 elcyklar. Som medlem i föreningen är det gratis att hyra elbil och cykel. 10 h/mån för elbilen är gratis.

Föreningen har planer på att utöka antal laddplatser framöver.

TV/bredband

Bredband, 250/250 Mbit/s via Telenor ingår i avgiften.

Digitalt-grundutbud via Telenor om 7 tv-kanaler varav SVT1, SVT2 och TV4 även i HD ingår i avgiften.

Det kommer finnas möjlighet att uppgradera både bredband och tv-paket mot en tillkommande kostnad som lägenhetsinnehavaren betalar. Sådant abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.

Gårdsplats/innergård

Direkt söder i anslutning till föreningen kommer där att byggas en park som kommer att stå helt klar sommaren 2022. https://stadsutveckling.goteborg.se/projekt/lindholmen/nyheter/maskinparken--en-gron-oas-pa-lindholmen/

Gemensamma utrymmen

Cykelparkering finns i källarplan. Det finns även cykelparkering på gården. Gemensamt barnvagnsförråd. Föreningslokal. Föreningen har i fastigheten 2 privata återvinningsrum där man kan slänga kartong – plast – glas - metallförpackningar & lättare elektronik. Vid föreningens sopnedkast kan man slänga tidningar och kompost & restavfall.

Övrigt

https://lindholmshamnen.se/byggstart-for-maskinparken/

Visa hela beskrivningen

Alexander Vasic

Försäljningschef & Fastighetsmäklare

073-514 55 22
Intresseanmälan Värdering

Alexander Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Visa alla 30 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeLindholmen/Eriksberg
 • Rum2 rum och kök
 • Lägenhetsnummer11403
 • ByggnadstypFlerbostadshus
 • Byggnadsår2018
 • UppvärmningFjärrvärme
 • BalkongBalkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning4 av 16
 • HissJa
 • Tv- internetutbudKabelt-Tv samt Fiber
 • Avgift4 178 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, kallvatten, kabel-TV och bredband. Föreningen har 2 el-bilar som varje medlem kan boka gratis 10 timmar/mån
 • Andelstal, förening0.91573%
 • Andelstal, ägande0.83484%

Karta

Intresseanmälan

Götaverksgatan 20, Göteborg – Lindholmen/Eriksberg

Visningsanmälan

Götaverksgatan 20, Göteborg – Lindholmen/Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*