Gustaf Dalénsgatan 3B
Centrala Hisingen – Göteborg

Avgift
4 398 /mån
Boarea
76 m²
Rum
3
Våning
2
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visning

  Kontakta mäklaren för visning

  Genomgångstrea i hjärtat av Kvillebäcken

  Nu presenteras denna fantastiska bostad som stod klar 2019 i hjärtat av Kvillebäcken. Här blir ni bortskämda med gångavstånd till allt som kan önskas. Dessutom får ni ett riktigt trivsamt hem med alla tänkbara bekvämligheter. I denna bostad om tre rum och kök bjuds ni på genomgående fina ytskikt och en optimal planlösning. Förvänta er rikligt med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter, öppen social planlösning som binder samman kök, matplats och vardagsrum. Sovrummen och balkongen är lugnt placerade mot föreningens trevliga innergård.

  Ett mycket bra boende i ett attraktivt och lugnt område. Här har ni närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, gym, skolor och naturområden. Utmärkta kommunikationer som tar er in till Göteborgs stadskärna på endast fem minuter.

  Förening

  Allmänt om föreningen
  BRF Origo är en äkta bostadsrättsförening som finns i centrum av Kvillebäcken i Göteborg, och består av 113 lägenheter och 2 lokaler fördelade på tre fastigheter. Föreningen bildades år 2016 och har fått betyget A. I byggnaden finns två lokaler varav den ena en kontorslokal. Föreningen köpte fastigheten 2018 (äger marken).

  Parkering
  Föreningens garage ligger under delar av gården. I föreningen finns 48 st garageplatser var av 12 st platser är utrustade med laddstation för el-bil som kan hyras till en kostnad av 1 500 kr/månad och plats utan el till en kostnad av 1 250 kr/månad. Föreningen förfogar även över 3 st MC-platser som kan hyras till en kostnad av 650 kr/månad. I dagsläget är det ca 6-12 månaders kötid till garageplatserna med det finns lediga MC-parkeringar. Platserna förvaltas av City Security Sweden AB. För att ställa sig i kö gå till: http://www.citysecurity.nu/ Via Ivar Kjellberg Fastighets AB finns möjlighet att hyra garageplats på Rundbäcksgatan 10 samt Solventilsgatan 8 till en kostnad om ca 1 138 kr/mån. För vidare information och aktuell tillgång, vänligen ring 031-42 84 00 eller gå in på deras websida: https://ikfab.kjellberg.se/parkering. I P-hus Kvilletorget kan man hyra parkering. För priser och tillgång se www.parkeringgoteborg.se. Vid Backaplan (NetOnNet) finns det möjlighet att hyra parkeringsplats till en kostnad om ca 500 kr/månad. Det går ej att hyra någon specifik plats. Gå in på http://www.parkeringstjanst.se, ring 031 - 51 88 10 eller skicka ett mail till: hyra@parkeringstjanst.se för mer information.

  Avgift
  Inga avgiftshöjningar är planerade för 2022 (kontrollerat med styrelsen mars 2022)

  Bredband
  Fastigheten har bredband och digital-TV via Bahnhof.

  Renoveringar - utförda och planerade
  Inga utförda renoveringar då husen är så pass nya. Bostadsrätterna färdigställda 2019. Tvåårsbesiktning utfördes 2021. 

  Åtgärder från 2 års besiktningen planerades bli klar i september 2021, garantin gäller i ytterligare cirka 3 år. Under hösten ska även en grind till innergården monteras. Godkänt bygglov för inglasning av balkongerna finns för nästan alla lägenheter och är giltigt i cirka 5 år. Det finns möjlighet för inglasning när som helst med av föreningen godkänd aktör och en uppsamling kommer göras senare i år eller nästa år för att gå ihop flera på samma gång som vill glasa in sina balkonger. Inga övriga arbeten är planerade i dagsläget.

  Inga större renoveringar är planerade för 2022 (kontrollerat med styrelsen mars 2022)

  Gemensamma utrymmen
  Gemensamma cykelförråd finns i källaren på hus 3, samt i garaget. Barnvagns och rullstolsrum finns i anslutning till respektive trapphus.Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning. I föreningen finns cykelrum och barnvagnsförråd.

  Gemensam Feng shui-inspirerad innergård med cykelparkering, gångytor och sittbänkar. Bärbuskar, kryddodlingar och gemensam grillplats.

  Föreningen har andel i gemensamhetsanläggningen Göteborg Brämaregården GA:22. Gemensamhetsanläggningen omfattar en sopsugsanläggning och en återvinningscentral.

  Övrigt
  En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

  Rumsbeskrivning

  HALL
  Ni välkomnas in i en ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. På golvet innanför dörren ligger praktiskt mörkt klinker. Här finns även garderober för förvaring. Resten av golvet pryds av ekparkett vilket är genomgående i hela bostaden och väggarna är målade i vitt.

  BADRUM
  Bostadens badrum är centralt i lägenheten och ligger lättillgängligt från alla rum. Badrummet är väl tilltaget och är helkaklat med vita kakelplattor på väggarna och på golvet ligger ett mörkgrått klinker. Rummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegel med inbyggd belysning samt badkar med en praktisk glasvägg som förhindrar stänk vid duschning. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare samt bra avlastningsbänk med förvaringsskåp ovan.

  SOVRUM 1 & 2
  Två rymliga sovrum varav det större erbjuder mycket förvaring i tre garderober längs väggen samt utgång till den rymliga balkongen som vetter mot innergården. Det mindre sovrummet är inrett som ett barnrum idag och fungera lika bra som gästrum eller hemmakontor. 

  KÖK
  Köket är från Marbodal. Ljusa luckor, mörk bänkskiva och vita kakelplattor som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro. 

  VARDAGSRUM
  Socialt vardagsrum som binder ihop med köket, med naturlig plats för ett större matbord för flera. Här ryms en stor soffgrupp med tillhörande tv-möbel.

  BALKONGER
  Rymlig balkong med gott om plats för både möblemang och grill, nås från sovrummet och ligger mot den härliga innergården.

  Visa hela beskrivningen

  Sofia Kraft

  Fastighetsmäklare

  073-514 55 79
  Intresseanmälan Värdering

  Haris Pipic

  VD & Fastighetsmäklare

  073-514 55 63
  Visa alla 33 bilder

  Planlösning

  Fakta

  Fakta

  • KommunGöteborg
  • OmrådeCentrala Hisingen
  • Rum3
  • Badrum1
  • Lägenhetsnummer32111
  • ByggnadstypFlerbostadshus
  • Byggnadsår2019
  • UppvärmningFjärrvärme
  • Fönster3-glas
  • Våning2
  • HissJa
  • Avgift4 398 kr
  • Ingår i avgiftenInkl. värme, vatten, ComHem Triple-play bestående av kabel-TV, bredband och IP-telefoni (ej samtalskostnad).
  • Andelstal, förening0.96854%
  • Andelstal, ägande0.96854%
  • Överlåtelseavgift1 208 kr
  • Överlåtelseavgift, betalas avKöparen

  Karta

  Intresseanmälan

  Gustaf Dalénsgatan 3B, Göteborg – Centrala Hisingen

  Visningsanmälan

  Gustaf Dalénsgatan 3B, Göteborg – Centrala Hisingen

  Kostnadsfri värdering

  Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

  Boka värdering

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*