Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Hisingsgatan 23
Centrala Hisingen – Göteborg

Pris
1 950 000 kr
Avgift
2 322 kr/mån
Boarea
34,5 m²
Rum
2 rum och kök
Våning
2
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1932
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Perfekt första hem - Modern 2 rum och kök, ca 34,5 kvm med stilrent kök och genomgående ljusa ytor!

Välkommen till ett bekvämt och modernt boende! Med sina 2 rum och kök på ca 34,5 kvm erbjuder den ett praktiskt och välplanerat utrymme.
Det öppna köket och vardagsrummet ger en inbjudande atmosfär. Köket i vitt utförande och med rostfria vitvaror ger inte bara en stilren look utan ger dig också alla nödvändigheter för att laga fantastiska måltider. De genomgående vita väggarna och det ljusa parkettgolvet skapar en fräsch och ljust klimat som ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på inredningen. Badrummet är helkaklat och erbjuder en stilren och modern design.
Juridisk person kan godkännas som köpare. Bostaden kan också hyras ut mot godkännande från föreningen vilket gör den till en optimal investering.
Här bor man i ett av Göteborgs mest klassiska arbetarkvarter som befinner sig i en spännande utvecklingsfas vilket gör den extra attraktiv. Den spännande utvecklingen i området har lockat till sig flera nya butiker och restauranger de senaste åren.

I Brämaregården, Kvillestaden och övriga kvarter runtomkring möts mat, musik och människor från världens alla hörn i en spännande mix.

Ta chansen att få kalla detta ditt nya hem.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Välkomna in till det charmiga vardagsrummet och köket i en öppen planlösning. De vita väggarna och det ljusa parkettgolvet skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. Det generösa ljusinsläppet gör rummet ljust och trivsamt. Här finns gott om plats för en bekväm soffa där du kan koppla av och njuta av lugna stunder. Det finns även utrymme för ett mindre matbord där du kan avnjuta dina måltider.

Köket är stilrent och elegant med sin vita design. Den rostfria vitvarorna och diskmaskinen ger det en modern touch samtidigt som de underlättar i vardagen. Här har du gott om förvaringsutrymme för dina köksredskap och tillräckligt med arbetsyta för att förbereda dina favoriträtter.

Sovrummet är en fridfull oas med det ljusa parkettgolvet och de vita väggarna. En rymlig garderob ger gott om plats för förvaring av kläder och personliga tillhörigheter och det finns tillräckligt med utrymme för att placera en bekväm dubbelsäng.

Badrummet är stilrent med sitt vita kakel på väggarna och det gråa klinkergolvet. Här finner du en dusch med ett regnmunstycke och en duschvägg. Wc samt ett handfat med en praktisk kommod och en vägghängd spegel med belysning.

Förening

Brf Brämgården

Allmänt

Brf Brämaregården är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 2019-11-07. I föreningen finns 12 lägenheter och 2 lokaler och föreningen äger marken. Till föreningen hör adressen Hisingsgatan 23.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, cykelrum och WC finns i källaren tillgängliga för alla medlemmar. Gemensam innergård med gräsmatta och planteringar finns tillgänglig för alla medlemmar.

Parkering

Föreningen tillhandahåller inga parkeringsplatser, men det finns boendeparkering i området.

TV & Bredband

Föreningen är ansluten till TV via digital-tv och internet via ComHem.

Utfört underhåll 

2020 - Samtliga lägenheter renoverades i samband med ombyggnationen. Gemensamhetsutrymmen som tvättstuga, förråd, WC och cykelrum. Taket har lagts om, trapphuset har renoverats och dränering har lagts mot gården. Även stenläggningen har lagts om. Elstigarna är bytta då all el ominstallerades i fastigheten i samband med ombyggnationen. En ny gräsmatta lades på gården.


Inga renoveringar eller större arbeten är planerade i dagsläget.

Medlemskap: Föreningen kan bevilja juridiska personer medlemsskap. Förvaltning: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Corestone Group

Visa hela beskrivningen

Sofia Kraft

Fastighetsmäklare

073-514 55 79
Intresseanmälan Värdering
Visa alla 29 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeCentrala Hisingen
 • Rum2 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer1201
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1932
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • Våning2
 • HissNej
 • Avgift2 322 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, Vatten, basutbud tv
 • Andelstal, förening0.08%
 • Andelstal, ägande0.08%
 • Nettoskuldsättning3 935 kr
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Hisingsgatan 23, Göteborg – Centrala Hisingen

Visningsanmälan

Hisingsgatan 23, Göteborg – Centrala Hisingen

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*