Inägogatan 4
Övre Eriksberg – Göteborg

Pris
2 250 000 kr
Avgift
2 779 kr/mån
Boarea
45 m²
Rum
1
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visningsanmälan krävs

Visning:

Visning: Onsdag 28 september, 17:30–18:00

 • Onsdag 28 september, 17:30–18:00

Anmäl dig till visning

Välkommen till en rymlig 1: A med alla bekvämligheter på Inägogatan 4!

Fina materialval, vita väggar och genomgående ekparkettgolv. Bostaden har en öppen och luftiga planlösning samt, mycket ljus från de stora fönsterpartierna. Vidare in i hallen når du vardagsrummet som är integrerat med köket för en social känsla. Modernt kök och rymligt vardagsrum som ger plats för soffa, tv-möbel och en sovalkov. Bostaden har en mysig uteplats med utsikt över grönskande omgivningar.
Utmärkta förvaringsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum med separat tvättavdelning och härlig golvvärme.

Byabacken var nominerat i tävlingen ett av Göteborgs bästa hus! Första priset gick till Kville saluhall. Prisnämnden såg Byabacken som en bra representant för god göteborgsk byggnadskonst. De var imponerade av resultatet vad gäller form och funktion. Särskilt uppskattades de skickligt bearbetade fasaderna och de spännande planlösningarna.

Bostaden är belägen i ett lugnt och expansivt område med närhet till kommunikationer och Eriksbergs kajpromenad. Här bor du med närhet till både stad och natur med mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Välkommen in till en luftig hall med plats för avhängning och praktiska inbyggda garderober. Väggarna är målade i vitt med fin tapet och på golvet ligger en klassisk ekparkett. En modern interiör som sätter ton för resten av lägenheten.

Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för soffgrupp, matsalsbord och annat möblemang med parkettgolv. Ett vackert genomgångsljus flödar in genom rummet och här finns en utgång till en mysig uteplats med utsikt över grönskande omgivningar. Bostadens kvadratsmarta sovalkov ligger precis intill vardagsrummet.

Kök
Köket är stilrent och modernt med gott om skåpsförvaring och arbetsytor. Skåpinredningen går i vitt och ovan arbetsbänken i mörkt laminat sitter ett grått kakel. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, fläkt, hällspis samt diskmaskin. Ett stort fönster med utsikt mot lummig grönska skänker rummet ljus och rymd.

Badrum
Ett stilfullt badrum med tidlösa material och många bekvämligheter. Väggarna är klädda i vitt och grönt kakel, på golvet ligger en mörkgrå klinker med härlig golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, dusch med glasdörr, värmeelement samt vädringsfönster. Här finns också en separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp.

Förening

Om föreningen
Brf Byabacken äger fastigheten Kyrkbyn 94:3 som bebyggdes år 2013. Föreningen är bestående av två huskroppar innehållande 54 lägenheter samt ett garage som byggdes av Egnahemsbolaget. Båda byggnaderna är lågenergihus. Föreningens 54 lägenheter är fördelade enligt följande: 1 rok – 6 st, 2 rok – 20 st, 3 rok – 21 st och 4 rok – 7 st. Föreningens adresser är Inägogatan 2 och 4.

Allmänt
Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Föreningens medlemmar har också tillgång till två cykelrum, soprum samt trevliga uteplatser med utemöbler och grillplatser.

"Byabacken var nominerat i tävlingen ett av Göteborgs bästa hus! Första priset gick till Kville saluhall. Prisnämnden såg Byabacken som en bra representant för god göteborgsk byggnadskonst. De var imponerade av resultatet vad gäller form och funktion. Särskilt uppskattades de skickligt bearbetade fasaderna och de spännande planlösningarna."

Tv och bredband
Telia triple play innehållande TV med Telia Lagom kanalpaket (22 kanaler), bredband (250 Mbit) och IP-telefoni ingår i avgiften till föreningen. En uppgradering av bredbandsanslutningen genomfördes 2019 och hastigheten utökades till 250 Mbit.

Parkering
Lediga Garageplatser finns till förfogande. Möjlighet till elbils laddning kan erhållas då 25% av garageplatserna är utrustade för elbils laddning. Garageplats måste ansökas separat. För Elbil-sladdning tillkommer f n en fast avgift om 650 kr (avhängig till el pris) utöver ordinarie parkeringsavgift om 700 kr. I den tillkommande avgiften ingår laddning om 150 Kwh per månad . ? Samtliga MC-platser är uthyrda.

Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan och utför löpande underhåll för att hålla byggnaderna i gott skick.

Utfört underhåll
2020: LED belysning installerat i samtliga gemensamma utrymmen såsom garage, entréer, förråd, cykelrum etc.

2019: Problem med vissa takpannor har åtgärdats av byggentreprenören. Underhåll av rörinstallation för varmvatten i pannrum. Nytt övervakningssystem. Uppdaterad bredbandsanslutning.

2017: Nytt låssystem med taggar.

2016: Installation av automatisk avfuktare till värmesystem.

2015: Tvååriga garantibesiktning. De fel som då upptäcktes har åtgärdats.

Planerat underhåll
Då föreningens hus är förhållandevis nybyggda (2013) är inga större renoveringar planerade till och med 2025. Det underhåll som är planerat är bland annat: Omläggning av planteringar och gräsytor. Förnyelse av bänkar vid uteplats. Målningsarbete av pergola och cykelförrådsdörrar. Slipning och oljebehandling av entrépartier. Delvis utbyte av fasadplåtar. Delvis utbyte av takpannor.

Övrigt
Föreningen har ett kameraövervakningssystem installerat.
Föreningen förvaltas av Riksbyggen.Föreningen har en påbörjad aktivitet om klimat balansering av lägenheterna med injustering av framledningsvärme som kommer att vara slutförd under hösten 2022. Syfte: Energibesparing med förbättrat och jämnare inomhusklimat. Minst 2 gånger per år (vår/höst) förekommer gemensamt städ och fixardag inom föreningen, med någon form av samkväms förtäring efteråt. Trädgårdsskötsel utförs av en av medlemmarna frivillig trädgårdsgrupp, som håller snyggt i rabatter och gräsytor. Snöröjning skötes av föreningens medlemmar med s k en ”ansvarsvecka”, för att bringa ned föreningens utgifter. Besiktning, mätning och genomgång av lägenheternas samtliga ventilationskanaler sker under innevarande vecka (vecka 36).

2022-09-05

Visa hela beskrivningen

Alexander Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Intresseanmälan Värdering
Visa alla 34 bilder

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeÖvre Eriksberg
 • Rum1
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer1004
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2012
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster3-glas
 • BalkongBalkong
 • Avgift2 779 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, vatten, sophämtning. Bredband med 250 Mb bandhastighet och Kabel TV med filmkanalpaket samt kollektiv anslutning till Telia.
 • Andelstal, förening1.18026%
 • Andelstal, ägande1.1365%
 • Överlåtelseavgift1 208 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Inägogatan 4, Göteborg – Övre Eriksberg

Visningsanmälan

Inägogatan 4, Göteborg – Övre Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*