Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Konvaljegatan 6
Kvillebäcken – Göteborg

Pris
1 895 000 kr
Avgift
3 130 kr/mån
Boarea
52,5 m²
Rum
2 rum och kök
Våning
2 av 3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1950
Uppvärmning
Fjärrvärme, Värmepump frånluft (el)

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Ljus och välplanerad 2:A med balkong i skuldfri förening

I härliga Kvillebäcken hittar du denna inbjudande och mysiga bostad. Här erbjuds ett lugnt och trivsamt boende med grönområden som Keillers Park och Ramberget runt knuten samt närheten till nya Kvillebäcken med dess caféer, butiker, restauranger och saluhall. Tryggt boenden i skuldfri förening.

Vardagsrummet bjuder på gott om ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck och här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel samt matsalsbord. Här når du även den charmiga balkongen som välkomnar till trevligt umgänge. Vidare in i köket har du gott om förvaring och här rymmer du även ett mindre matbord för vardagsmiddagarna. I bostadens sovrum får det plats med både större säng, skrivbord samt förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, wc, handfat, tvättmaskin och praktisk skåpsförvaring. Hallen har goda möjligheter till avhängning samt förvaring. Bostaden kommer även med både vinds-och källarförråd.

Välkommen på visning!

Föreningen Brytärtan bildades 1949 och innefattar 50 lägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. I föreningen erbjuds det umgängesrum/träningsrum med träningsredskap, samt soffa, fåtölj och bord. Bastu. Hobbyrum, arbetsbänk finns så enklare arbeten, snickeri, målning eller liknande kan utföras. Tvätt och torkrum(2st). Nya moderna tvättmaskiner, torktumlare och torkfläktar köptes in sommaren 2006. Möteslokal. Cykelställ finns i källaren.

Lundby och Kvillebäcken är ett klassiskt arbetarkvarter i Göteborg och befinner sig nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Göteborg växer i snabb takt och närområdet har bebyggts under de senare åren. Den positiva utvecklingen i området har dessutom attraherat flera nya butiker och restauranger de senaste åren. Här har du stadens nöjesliv, kultur och shopping praktiskt taget framför dina fötter. Men du har även närheten till kajerna vid Lindholmen och Eriksberg där du kan promenera vid älven eller slå dig ner och ta en fika på något av alla caféer. Du har även vackra Keillers park på bekvämt avstånd om du längtar efter lummiga träd och grönska. Här finns det mysiga platser för picknick och flera sköna joggingspår och en av Göteborgs finaste utsiktspunkter från Ramberget. Lundbypark ger dig även närheten till en mängd aktiviteter så som sportanläggningar och Lundbybadet.

Rumsbeskrivning

Hall
Här välkomnas du av en rymlig hall med bra användningsmöjligheter för ytterkläder och diverse förvaring. På golvet ligger grå klinkers och väggarna går i en ljus ton.

Badrum
Strax intill den välkommande hallen ligger bostadens helkaklade badrum. Här finns det en duschhörna, handfat, tvättmaskin, spegel samt praktisk vägghängd förvaring.

Vardagsrum  
Gediget tilltaget vardagsrum med stora fönster som gör att bostadens sällskapsytor badar i ett naturligt ljusflöde. Här får man enkelt plats för en rejäl soffgrupp med tillhörande möblemang samt matsalsmöblemang om så önskas. Ljusa, fräscha väggar och golv i ekstavsparkett. 

Balkong
Från vardagsrum når man bostadens balkong här ute är det minst sagt mingelvänligt med gott om plats för flera olika möblemang.

Kök
Köket erbjuder ljusa skåpsluckor och köksbänk i slitstark form. Utrustning; Kyl, frys, spisfläkt, spishäll, integrerad diskmaskin och mikro- samt ugn i rostfritt utförande. Ljusgråa moderna väggar tillsammans med den genomgående ekstavsparketten. Här finns även plats för mindre matbord.

Sovrum
Master bedroom är rymligt och har plats för större säng, skrivbord samt plats för förvaringsutrymme i form av garderob. Även här finner man det härliga parkettgolvet och den mysiga, ljusgrå väggfärgen.

Förening

Allmänt
Föreningen bildades 1949 och består av ett flerbostadshus som byggdes 1949-1950. Det finns av 50 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger fastigheten Kvillebäcken 9:1. Fastigheten bebyggdes 1949-1950 med ett flerbostadshus i tre våningar, ett vinkelformat rosa tegelhus med stor grön gräsmatta och trevlig uteplats. Förvaltning: Lägenhetsförteckning samt den ekonomiska förvaltningen handhas av SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum. Teknisk förvaltning sköts av styrelsen. Föreningen har vår och höst städning där medlemmar skall delta.

Renoveringar
1986: Rörstambyte
2018: Tog bort överdelen på skorstenen
2020: Åtgärdades även en sättningsskada som fanns på entré-utbyggnaden (denna används som soprum/förråd i anslutning till fastigheten) utanför 5A.
2021: Stammarna spolades och filmades.
2021/22: Bytt lägenhetsdörrar

Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa din ansökan där: www.goteborg.se.

TV/Bredband
Bredband erbjuds även via fiberkabel. Leverantör: Telia. Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Gemensamma utrymmen
Umgängesrum/träningsrum, ny uppfräschat rum inrett med blandade träningsredskap, samt soffa, fåtölj och bord. Bokningslista hänger på dörren. Bastu. Hobbyrum, arbetsbänk finns så enklare arbeten, snickeri, målning eller liknande kan utföras. Tvätt och torkrum(2st). Nya moderna tvättmaskiner, torktumlare och torkfläktar köptes in sommaren 2006. Möteslokal. Cykelställ finns i källaren. Sopskjul, ute på gården finns ett sopskjul där man kastar sina hushållssopor. Separata återvinningsbehållare för glas (vitt/färgat), separata behållare för biologiskt avfall och papper finns. Töms 1 gång per vecka.

Info från förening 20/2/23

Visa hela beskrivningen

Anna Nelson

Fastighetsmäklare

073-070 12 71
Intresseanmälan Värdering

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Visa alla 18 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeKvillebäcken
 • Rum2 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer25
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1950
 • UppvärmningFjärrvärme, Värmepump frånluft (el)
 • Ventilation och kylaMekanisk (endast frånluft)
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongBalkong
 • Våning2 av 3
 • HissNej
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift3 130 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, vatten samt bredband
 • Andelstal, förening2.17487%
 • Andelstal, ägande2.17528%
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Konvaljegatan 6, Göteborg – Kvillebäcken

Visningsanmälan

Konvaljegatan 6, Göteborg – Kvillebäcken

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*