Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Korstörnegatan 9
Lundby – Göteborg

Pris
2 790 000 kr
Avgift
4 642 kr/mån
Boarea
62 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
4 av 6
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visningsanmälan krävs

Visning:

Visning: Söndag 3 mars, 13:00–13:45

 • Söndag 3 mars, 13:00–13:45

Anmäl dig till visning

Modern genomgångslägenhet med hög standard och fantastiskt ljusinsläpp!

Välkommen till denna underbara genomgångslägenhet belägen på våning 4 av 6, där hög standard och modern design möts. Med sina stora fönster erbjuder denna bostad ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en ljus och luftig atmosfär.
Denna välskötta lägenhet har en välplanerad layout med 3 rum och kök, där vardagsrummet och köket smälter samman i en öppen social planlösning.
Det stilrena och fräscha köket från Marbodal speglar hög kvalitet och erbjuder allt du behöver för att laga goda middagar och bjuda in vänner och familj till trevliga matupplevelser. Från sovrummet når balkongen i västläge. Denna balkong blir snabbt en favoritplats där du kan njuta av soliga eftermiddagar och underbara kvällar.

Brf Kubik består utav 166 st lägenheter som är uppförda av Sverigehuset med inflytt under hösten 2019-2020. Under 2022 genomfördes en fusion av bostadsrättsföreningarna Sverigehusets Kubik 1, 2 och 3. Föreningen erbjuder tillgång till ett vackert orangeri på högsta våningen möblerat för fest.

Lundby är ett klassiskt arbetarkvarter i Göteborg och befinner sig nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Göteborg växer i snabb takt och närområdet har bebyggts under de senare åren. Den positiva utvecklingen i området har dessutom attraherat flera nya butiker och restauranger de senaste åren. Här har du stadens nöjesliv, kultur och shopping praktiskt taget framför dina fötter.

Den här lägenheten ligger i ett fantastiskt område, med ett par minuters gång till allt du behöver samt goda kommunikationer med både spårvagn och bussar.

Det här är en lägenhet du bara inte vill missa.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Hallen i denna lägenhet bjuder på en välkomnande känsla med dess vita väggar och ljusa parkettgolv, vilket genomsyrar hela lägenheten. När du kliver in i lägenheten möts du av ett stilfullt vardagsrum och ett vackert ljusinsläpp som ligger i linje med den utformningen av denna bostad. Här finns en hatthylla och en garderob i samma färg som kökets luckor. 

Vardagsrum/kök

Det är lätt att känna sig hemma i vardagsrummet och köket, med sin öppna planlösning och stora fönster med vackert ljusinsläpp. Här finns gott om plats för både en rejäl soffa och en bekväm matplats vid ett matbord. Köket är av högsta kvalitet och kommer från Marbodal, med gråa skåpsluckor och mörk bänkskiva bryter det stilfullt av mot det vita kaklet som ger ett elegant utseende. Tillsammans skapar de en modern och harmonisk atmosfär som passar perfekt för både avkoppling och underhållning.

Sovrum

Sovrummet är en fristad med gott om plats för en bekväm dubbelsäng och stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Interiören är ljus och luftig. Från sovrummet har du även en utgång till balkongen där du kan njuta av utsikten och det rikliga solljuset.

Sovrum 

Hemmets mindre sovrum nås från entrén och erbjuder plats för enkelsäng. vita väggar och parkettgolv samt ett fönster mot innergården. Ett optimalt barnrum eller kanske ett hemmakontor. 

Badrum

Badrummet är stilrent och modernt med golv i grått klinker och väggar i vit kakel. Dusch med glasväggar. Dessutom finns det en praktisk kombimaskin så du kan tvätta och torka dina kläder direkt i badrummet. Förutom detta finns också ett spegelskåp med spotlights, handfat med vit kommod. 

Förening

En fusion skedde 2022-03-22 mellan Bostadsrättsföreningen Sverigehusets Kubik 1, Kubik 2 och Kubik 3. Den nya föreningen är Bostadsrättsföreningen Sverigehusets Kubik. Brf Sverigehuset Kubik består utav 166 lägenheter som är uppförda av Sverigehuset med inflytt under hösten 2019/2020. Fastighetsbeteckningen är Göteborg Rambergsstaden 74:8. Föreningen äger sin mark och påverkas därför inte av eventuella höjningar av tomträttsavgälderna.

Avgift
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt TV och bredband. Telia Triple Play (Internet 100/100 mbit/s, TV och IP-telefoni). Varmvatten förskottsdebiteras varje månad enligt schablon. Justeras i efterhand varje kvartal enligt individuell förbrukning. Medlem tecknar eget elavtal och betalar för sin egen förbrukning av hushållsström. Elnätsleverantör är Göteborgs Energi.

Tv/Bredband
Telia Triple Play (internet, Tv och IP-telefoni) ingår i avgiften. Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Lägenheterna är försedda med mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Gemensamma utrymmen
Högst upp i västerläge har föreningen ett gemensamt orangeri på 90 kvm med kök, toalett, öppningsbart tak och stora ytor. Orangeriet är möblerat för fest, bokcirkel, vinprovning, testund, barnkalas, skaparateljé eller släktkalas. Här får alla tillgång till bästa läget i huset! På innergården som också delas med de andra föreningarna finns gott om plats för utemöbler och lekytor. Medlemmarna har också tillgång till miljöhus, cykelparkeringar och station för cykelmek. Vindsförråd eller källarförråd tillhör lägenheterna.

Parkering
Föreningen disponerar platser i ett garage som delas med en annan bostadsrättsförening och förvaltas av en samfällighetsförening. 62 parkeringsplatser för bilar samt 3 för MC. 28 av platserna har laddpunkter. Avgiften för garageplats är 1 400 kr/mån.

Ekonomi och renoveringar
Då det är en nyproducerad förening så kommer styrelsen att följa den verkliga kostnadsutvecklingen och säkerställa att avgifterna täcker de faktiska utgifterna.

Övrigt
Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Styrelsen kan godkänna juridiska personer för de studiolägenheter som ligger i bottenplan. Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar.

 

Visa hela beskrivningen

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Intresseanmälan Värdering
Visa alla 37 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeLundby
 • Rum3 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer4,1401
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2019
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådVindsförråd
 • Våning4 av 6
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia tripleplay
 • Avgift4 642 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Telia triple play
 • Känd avgiftsförändringAvgiften höjdes med 10 % 1/1-2024
 • Andelstal, förening0.7%
 • Andelstal, ägande0.7%
 • Nettoskuldsättning759 878 kr
 • Överlåtelseavgift1 462 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avKöparen

Karta

Intresseanmälan

Korstörnegatan 9, Göteborg – Lundby

Visningsanmälan

Korstörnegatan 9, Göteborg – Lundby

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*