Rönnerdahls Gata 8
Eriksberg – Göteborg

Avgift
2 357 kr/mån
Boarea
101 m²
Rum
4 rum och kök
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visning

  Kontakta mäklaren för visning

  Attraktiv bostad med radhuskänsla samt terass på Eriksberg!

  Nu har ni chansen att förvärva den mycket efterfrågade bostadsrätten med radhuskänsla i attraktiva Eriksberg.
  Mycket låg avgift i en obelånad förening.

  Modern bostad om hela 101kvm som disponeras i tre våningsplan där även två härliga takterrasser ingår, ca 25kvm respektive ca 8kvm, som ger bostaden soltimmar från morgon till kväll.

  Med en social planlösning & ett attraktivt läge kan vi nu erbjuda er detta exklusiva boende.

  Bostaden är beläget i ett mycket barnvänligt område med bra och eftertraktat läge. Detta är ett förstklassigt familjeboende med genomgående smakfulla färgval och stilrena materialval.
  Sammanlagt tre sovrum, stilrent kök, matsal, vardagsrum samt ett rymligt badrum med tillhörande tvättavdelning. Nära till Eriksberg centrum, ca 50 meter till skola och förskola, grönområden i form av Färjenäsparken, kommunikationer & service.

  Välkommen till ett förstklassigt boende med allt man kan önska sig!

  Rumsbeskrivning

  Bostaden disponeras enligt följande: 

  Hall
  Välkommen in i hallen där du finner gott om plats för avhängning men även möblering om du så önskar. Garderober till vänster samt ett praktiskt förråd under trappan till höger. Ljusa väggar. Mörkgråa klinkers invid entrén med golvvärme. Ektrappan från entréplan leder dig upp till mellanvåningen.

  Kök
  Här erbjuds du ett fullutrustat Marbodal kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter i form av vägg- Vitvarorna i köket utgörs av: diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, spisfläkt samt hel kyl och frys. Ljust målade väggar, 1-stavig ekparkettgolv och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. 

  Vardagsrum
  Vidare in i bostaden välkomnas du av det väl tilltagna vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsgrupp men även möblering efter din smak och tycke. De stora fönsterpartierna ger ett underbart ljusinflöde som skapar en härlig känsla av ljus och luftighet. Precis som i övriga bostaden finner du här ljusa väggar och ekparkettgolv. Från vardagsrummet når du den stora takterrassen som är i privat läge, rymmer både utemöbler och grill samt att du finner bostaden förråd här. 

  Badrum
  På samma våningsplanet når ni bostadens stora badrum. Helkaklat i vitt med mörkgrå klinker. Här finner du ett badkar, wc samt tvättställ i kommod och spegel med belysning. Här finns golvvärme samt rejäla vädringsfönster med trevligt ljusinsläpp. Tvättmaskin & Torktumlare samt en praktisk tvättbänk med överskåp.

  Sovrum 1 används idag som en musikstudio. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. 

  Våning 3

  Trappan upp från mellanvåningen leder dig upp till det tredje plan, varifrån du når bostadens två sovrum, allrum samt bostadens andra terrass. Även här vitt målade väggar och ekparkett.

  Sovrum 2
  Stort sovrum som inrymmer såväl dubbelsäng som övrig möblering om du så önskar. Även här finns en inbyggd klädkammare samt ljust målade väggar och ekparkett

  Sovrum 3
  Det tredje sovrummet är även det rymligt. Här finns plats för möblemang och en dubbelsäng om rummet önskas. Används idag till master bedroom. 

  Allrum
  Ett fantastiskt allrum. Gott om möbleringsmöjligheter, såsom soffgrupp, arbetsdel etc. Här finner du underbart burspråk med två stora fönsterpartier i olika väderstreck, vilket gör att detta rum badar i ljus. Från detta rum når du bostadens andra terass.

  En bostad som bör upplevas på plats!

  Föreningsinformation

  Brf Eriksbergsplatån består av 16 bostadsrätter. Byggnaderna är uppförda 2006-2008. Föreningen äger fastigheterna Sannegården 79:1, 80:1, 81:1 samt 82:1. Föreningen ingår i två samfällighetsföreningar: - Eriksbergs samfällighetsförening & Västra Eriksbergs samfällighetsförening med gemensam sophantering och anslutningsvägar med belysning m.m.

  Avgift:
  I avgiften ingår samfällighetsavgift, bredband samt parkering. Samfällighetsavgiften inkluderar sophantering. Värme och vatten tillkommer, mäts av enskild medlem baserat efter sin förbrukning.

  TV, Internet och telefoni:
  Föreningen har gemensamt avtal genom samfälligheten om snabbt bredband (1 Gb) från Bahnhof. TV och telefoni ingår inte. Parkering: En parkering ingår för varje bostad, inkluderat i månadsavgiften.

  Ekonomi och renoveringar: 2016 skedde en vattenskada i en av föreningens lägenheter. På basis av detta beslutade styrelsen att undersöka konstruktionen i övriga lägenheter på bottenplan. Konstaterade fel har åtgärdats i berörda lägenheter, bekostat av byggherren. Under 2016 har föreningen uppdaterat underhållsplanen. 2019 byttes värmeväxlare ut och målning skedde. 2020 mjukfogar, byte rörelsefog, lagning stödmur betong samt spolning av avloppsrör. 2021 OVK samt målning av utvändiga träytor. 2024 byte plåtdetaljer, rengöring putsfasad, målning av utvändiga träytor och fasadskivor samt byte av belysning.
  De senaste åren har avgifterna höjts med mellan 2% och 6% per år. Föreningen har inga lån och har som ambition att vara långsiktigt skuldfria.
  Efter att ha antagit budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat att höja årsavgiften med 6% från och med 2021-01-01.

  Övrigt:
  Bostadsrättsföreningen har tecknat en försäkring via Riksbyggen med kollektivt bostadsrättstillägg. Samtliga lägenheter har ett förråd. Åtgärder utanför bostaden måste förankras med styrelsen då avtal skall upprättas. Informationen ovan är tagen från styrelse, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera den fakta som är av vikt för dig. 

  Visa hela beskrivningen

  Alexander Ryberg

  Fastighetsmäklare

  073-514 55 91
  Intresseanmälan Värdering
  Visa alla 7 bilder

  Planlösning

  Fakta

  Fakta

  • KommunGöteborg
  • OmrådeEriksberg
  • Rum4 rum och kök
  • Badrum1
  • Lägenhetsnummer10
  • ByggnadstypFlerfamiljshus
  • Byggnadsår2008
  • UppvärmningFjärrvärme
  • Fönster3-glas
  • BalkongTerrass samt balkong
  • FörrådFörråd
  • Avgift2 357 kr
  • Ingår i avgiftenI avgiften ingår Bredband samt Sophantering
  • Andelstal, förening6.98499%
  • Andelstal, ägande6.98513%
  • Överlåtelseavgift1 208 kr
  • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

  Karta

  Intresseanmälan

  Rönnerdahls Gata 8, Göteborg – Eriksberg

  Visningsanmälan

  Rönnerdahls Gata 8, Göteborg – Eriksberg

  Kostnadsfri värdering

  Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

  Boka värdering

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*