Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Vintervädersgatan 21
Biskopsgården – Göteborg

Pris
1 550 000 kr
Avgift
4 266 kr/mån
Boarea
73 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
5/6
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme

Välkommen på visning. Vänligen boka in er via hemsidan

Visning:

Visning: Onsdag 12 juni, 17:15–18:00

Visning: Söndag 16 juni, 11:30–12:15

 • Onsdag 12 juni, 17:15–18:00
 • Söndag 16 juni, 11:30–12:15

Anmäl dig till visning

Ljust hem på våning 5 med otrolig utsikt - 3 rum och kök med balkong på ca 73 kvm!

Upplev denna lägenhet som bjuder på en oslagbar utsikt över omgivningarna. Belägen högt upp i huset, på våning 5, kan du njuta av utsikten varje dag.
Den generösa balkongen blir din perfekta tillflyktsort för att koppla av och njuta av solnedgångar och frisk luft. Med sina tre rum och kök på ca 73 kvm finns det gott om utrymme för alla.
Det luftiga sovrummet är optimalt för avkoppling och återhämtning. Med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus i hela bostaden skapas en härlig atmosfär. Här finns möjlighet att skapa ditt eget personliga utrymme för lugn och ro.
Lägenheten tillhör föreningen HSB Brf Soluret som äger fyra fastigheter med upplåtna tomträtter. I fastigheten finns fyra bostadshus med adress Vintervädersgatan 1-21 (jämna nummer). I föreningen finns sammanlagt 266 st lägenheter samt en lokal med bostadsrätt (pizzeria) och en lokal med hyresrätt (förskola).
När du bor på Hisingen har du alltid nära till havet. Flera fina badplatser ligger på ön och lockar året om med salta bad. Många av dem hittar du i Torslanda dit du enkelt tar dig med buss. Biskopsgården erbjuder en mångfald av kultur och språk som utmärker stadsdelen. Här bor du i en citynära stadsdel med goda kommunikationer och gott om naturområden.

Ta chansen att förvärva denna rymliga lägenhet med vackert ljusinsläpp och magisk utsikt.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Rumsbeskrivning

Hall

När du kliver in möts du av vita väggar och parkettgolv. Här finns också en hatthylla och plats för en byrå. Från hallen når man också klädkammaren som underlättar organiseringen av dina kläder.

Vardagsrum

Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en härlig atmosfär. Det finns gott om plats för en stor soffa och en TV-möbel. Väggarna är målade i vitt och golvet är i fiskbensparkett.

Kök

Här hittar du klinkergolv, skåpluckor i trä, en vit kakelvägg ovanför arbetsbänken och en vacker svart bänkskiva som ger en fin kontrast. Här finns även plats för ett matbord med fyra stolar.

Sovrum 1

I det första sovrummet finns det tillräckligt med plats för en dubbelsäng och tillhörande möbler. Väggarna är vita och det finns en mönstrad tapet som en fin detalj. Dessutom når man hemmets balkong med en fantastisk utsikt över den grönskande omgivningen.

Sovrum 2

I hemmets andra sovrum finns det plats för säng och skrivbord, fönstret släpper in rikligt med ljus och ger en vacker utsikt över området. Används idag som barn rum.

Badrum

Badrummet har kaklade väggar och golv. Här finns en dusch med duschväggar, handfat, toalett och ett spegelskåp för förvaring.

Förening

HSB Brf Soluret äger fyra fastigheter med upplåtna tomträtter. I fastigheten finns fyra bostadshus med adress Vintervädersgatan 1-21 (jämna nummer). I föreningen finns sammanlagt 266 st lägenheter samt en lokal med bostadsrätt (pizzeria) och en lokal med hyresrätt (förskola). Flertalet aktiviteter anordnas varje år som t ex pub-kvällar, teaterbesök, föreläsningar, resor och mycket mera. Föreningen är ansluten till samfälligheten Norra biskopsgården panncentral (NBPC numera NBF). Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

Gemensamma utrymmen
Föreningen erbjuder ett cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga med torkrum och mangel. Via NBPC har du möjlighet att hyra samlingslokal samt övernattningslägenhet.

Renoveringar
1987/1988: renoverades fasad och fönster.
1995/1996: skedde stambyte.
2006/2007: reparerades hissar.
2007/2008: målades balkonger om samt trappräcken bytts ut.
2012/2013: stängdes alla sopnedkast ner och sopstationer installerades.
2013/2014: byte till aptussystem i källarna, ombyggnad av förskola samt markarbeten.
2015: utfördes fasadrenovering och upprättande av ny underhållsplan.
2018/2019: renoverades en del hissar och några av parkeringsplatser breddades.
2020: lagning samt byte av elektriska dörröppnare. Installation av nya fjärrvärmerör gemensamt med NBPC. Byte och lagning av difogar mellan och inom de fyra huskropparna.
2021: Byte av resterande hissar.
2022: Elrenovering i samtliga lägenheter och gemensamma ytor. Beräkning av omläggning av takbeläggning mm. Inventering och översyn av LED-belysning, skyddsrum och brandskydd. Intventering av status på balkonger och underhållsåtgärder.

Parkering
183 st parkeringsplatser, 16 besöksplatser och 13 garage. Kostnad för att hyra en parkeringsplats är 250kr/mån och 500 kr/mån för garage. Just nu är det kö till samtliga parkeringsplatser/garageplatser.

Tv och bredband
Kabel-TV från Tele2 ingår i avgiften. Bredband kan tecknas via Tele2 eller Telenor (FiberLan), separat av bostadsrättsinnehavaren.

Visa hela beskrivningen

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Intresseanmälan Värdering
Visa alla 27 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeBiskopsgården
 • Rum3 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer053
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1958
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaFrånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongBalkong
 • Våning5/6
 • Tv- internetutbudAnsluten till kabelnätet via ComHem, analoga basutbudet ingår i avgiften. Bredband via ComHem kan även ansluta till Tele2 via fiber
 • Avgift4 266 kr
 • Ingår i avgiftenI avgiften ingår Värme, Vatten och kabel-tv via ComHem (grundutbud).
 • Andelstal, förening0.398%
 • Andelstal, ägande0.398%
 • Nettoskuldsättning66 321 kr
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avSäljaren

Karta

Intresseanmälan

Vintervädersgatan 21, Göteborg – Biskopsgården

Visningsanmälan

Vintervädersgatan 21, Göteborg – Biskopsgården

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*