Norra Cypern

Det kan vara ditt livs bästa investering! Låt drömmen bli sann. Byt ut de gråa månaderna i Sverige mot solvarma morgnar där du intar en espresso på ditt favoritcafé precis intill strandkanten, där trafikbrus har bytts ut mot vågskvalp.
Eller ring oss på 031-788 30 30
Eller ring oss på 031-788 30 30
Eller ring oss på 031-788 30 30

Har du lockats av att köpa en bostad i utlandet?

Det förstår vi! Dröm dig bort och tänk att du vaknar tidigt en måndag morgon. Du slår upp fönstret, och du möts av den där speciella värmen, doften av färgstarka färska apelsiner som hänger i trädet utanför, känner du lugnet? Du ser framemot att äta din frukost på stranden, som bara är ett stenkast bort. Precis som du gör varje dag. Tänk att kunna snabbt och enkelt byta bort höstmörkret mot detta? Att få en D-vitamin boost i mitten av oktober och känna värmen och behagligare klimat när det är grått och kallt här i januari och februari. Byta ut snöslask mot sand. Visst kändes det härligt att drömma sig dit?

Det bästa är att det aldrig har varit enklare att kombinera hem och jobb som idag. Därför har intresset av att ha en bostad i utlandet aldrig varit större än nu.

Många tvekar kanske precis som du har gjort. Hur gör man? Vilka regler gäller? Hur finansierar man? Ja, det här är säkert några av frågorna som har dykt upp hos dig. Vi hjälper dig! Låt vår samarbetspartner guida dig och matcha dig med ditt nya drömboende! Det behöver inte längre vara en dröm.

Jag vill veta mer

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*