Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Fastighetsmäklare

Eller ring oss på 031-788 30 30
Eller ring oss på 031-788 30 30
Eller ring oss på 031-788 30 30

Mäklare se hit!

Om du precis som oss brinner för yrket och vill vara med att förändra en bransch som skriker efter att moderniseras så är vi rätt för dig! Västsvenska Fastighetsbyrån kommer inte att nöja sig förrän vi blir det självklara valet för kund vid en försäljning! 

Vi söker dig som älskar att träffa kunder och förmedla bostäder! Hos oss kommer du aldrig behöva sitta och ringa kallt på kvällarna för att ”ha något att göra”! Du kommer inte heller att behöva agera koordinator första åren eller under hela din karriär. Hos oss har du fullt assistentstöd från dag ett och leads är någon vi förser dig med kontinuerligt. Ditt jobb går kort och gott ut på att göra det du är bäst på, träffa kunder, hålla visningar och se till att köpare och säljare älskar dig i slutet på dagen! 

Inte nog med att kontoret har drömläget där kunderna själva hittar oss så har vi idag valt att jobba med marknadsledande förtag som hjälper oss att hitta kunden som går i säljtankar. 

Västsvenska Fastighetsbyrån står för ambition, innovation, och kvalitet där varje mäklare ges unika förutsättningar för att agera fritt, kreativt och med gott stöd. Det är förutsättningar som leder till fler affärer, schystare arbetsförhållanden och ett kollegialt sammanhang som inte går att finna någon annanstans. 

Vårt team består av många olika erfarenheter. Förutom några av branschens vassaste mäklare erbjuds du stöd av andra kompetenser som stärker dig i din vardag!

Ledningen består av erfarna kompetenser som kommer göra allt för att gynna din personliga utveckling där juridisk, kommunikativ marknadsförings och lednings expertis stöttar dig och där teamanda formas gemensamt.

Vår målsättning är att fysiskt finnas med ytligare fyra kontor inom närmsta åren. Önskar du vara med på resan och ser dig som den naturliga ledaren så kommer det att finnas utrymme för utveckling.  

Maila din ansökan innehållande personligt brev med foto och CV till jobb@vastfast.se.  

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*