Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Låt oss förverkliga
din dröm

Ett hem är inte bara ett hem, det är där de flesta av dina minnen kommer att skapas. Vi älskar att vara med på den resan, till ditt nya hem. Vårt mål är att förverkliga dina behov och önskemål och genom att ständigt pusha oss till nya höjder ser vi till att överträffa dina förväntningar.
Kontakta oss på 031-788 30 30
Kontakta oss på 031-788 30 30
Kontakta oss på 031-788 30 30

Våra mäklare är utöver det vanliga

Med inspiration, kreativitet, en stor portion lyhördhet och ödmjukhet ser de till att driva din försäljning mot rekordhöjder!

Med oss får du inte bara din mäklare, du får ett helt kontor av mäklare med spetskompetens som engageras i din försäljning. Våra inredare, digitala content strateger och experter inom marknadsföring ser till att förbereda och visualisera din försäljning på bästa tänkbara sätt.

Vi är ett kontor som är i tiden, som kombinerar tradition med innovation. Vi tar tillvara på de trender som finns och kombinerar på bästa sätt människa och teknik.

Att sälja eller köpa en ny bostad är så mycket mer än själva förmedlingen av objektet, överlämnandet eller mottagandet av nya nycklar eller koden till det digitala låset. Det är ofta förknippat med många känslor, minnen och ibland svåra beslut.

Det var kanske just i ditt nuvarande hem som ditt barn tog sina första steg eller uttryckte sina första ord. Eller så står du inför nytt kapitel i livet där ditt nya hem ska förverkliga nya mål och drömmar.

Oavsett var i livet du befinner dig så finns våra erfarna mäklare tillhands, med ett stort engagemang, bred erfarenhet och kompetens guidar dom dig genom resan!

Alexander Vasic

Försäljningschef,
Mäklare & Partner

Alma Turkovic

Ekonomi &
Kommunikationschef

Alexander Kovacevic Ryberg

Fastighetsmäklare & Partner

Johanna Walldorf


Fastighetsmäklare & Partner

Younes Dalili

Kundvård /
Mäklarstuderande

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*