Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Arvid Lindmansgatan 19 F
Tolered – Göteborg

Pris
1 880 000 kr
Avgift
3 812 kr/mån
Boarea
53 m²
Rum
2 rum och kök
Våning
2/3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1951
Uppvärmning
Fjärrvärme

Charmig lägenhet med balkong i söderläge i populärt område!

-VISNINGSTID FINNS-
Välkommen till denna underbara lägenhet i hjärtat av en familjevänlig stadsdel.

Denna ljusa och luftiga lägenhet om 53 kvm erbjuder en idealisk livsmiljö. Med rymliga rum, ett härligt kök med skåpsluckor i modern kulör samt en balkong i söderläge för soliga eftermiddagar, är detta hemmet du längtat efter.

Lägenheten har en praktisk klädkammare som hjälper dig hålla ordning och reda. I sovrummet finner du gott om plats för en bekväm dubbelsäng samt förvaringsmöbler.
Men det absolut bästa är det nyrenoverade badrummet som verkligen är en pärla i sig själv. Med hög standard och en unik lösning med vikbara väggar som gjort det möjligt att integrera en egen tvättmaskin. Samt gott om förvaring blir vardagen ännu enklare.

HSB Brf Tolered i Göteborg. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och bildades 1947. I föreningen finns 318 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen som aktivitetsrum, bastu och gym men även en övernattningslägenhet för dina vänner på besök att nyttja.

Belägen i Tolered har ni bekvämt avstånd till kommunikationer och är omgiven av grönska och familjevänlig atmosfär, vilket gör denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker ett harmoniskt hem med alla bekvämligheter i närheten.

Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!
Välkomna!

Förening

Allmänt

HSB Brf Tolered i Göteborg. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och bildades 1947. I föreningen finns 318 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 27 hyresrättslokaler/förråd. Till föreningen hör adresserna Arvid Lindmansgatan 17, 19, 21, 23, 25, Karl Staaffsgatan 14, 16, 18, 20, 22 samt Toleredsgatan 9.

Gemensamma utrymmen

Föreningen köpte huset i samband med byggnationen 1951 (tomträtt med avtal som löper till 2029-06-
Föreningen har tvättstugor belägna på källarplan i samtliga huskroppar. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt mangel. I föreningen finns även cykelrum, föreningslokal, hobbylokal, övernattningslägenhet samt bastu att tillgå till en kostnad om 20 kr. I föreningen finns även ett aktivitetsrum belägen i källaren på Karl Staaffsgatan 16 B som har bordtennisbord, darttavla och bokbytarhylla.

Gemensam gård med utemöbler, grill och lekplats.
Föreningen anordnar en resa till Gekås Ullared varje höst.

Parkering

I föreningen finns 282 parkeringsplatser, 59 st med laddplats för elbil. Plats kan hyras till en kostnad om ca 180 kr/månad. Kostnaden med laddplats debiteras om ca 260 kr/månaden samt en kostnad för elförbrukning exkl moms.

Tv och internet

Föreningen är ansluten till digital-TV och Internet via Tele2 (f.d ComHem) och Telia Fiber.

Planerat/utfört underhåll
1985 genomgick fastigheterna en större renovering. Då åtgärdades badrum, avloppsstammar, fönster, fasad, tak, balkonger och el.
2006-2007 målades trapphusen om.
2008 upprättades energideklaration.
2012 byttes blandare i kök och badrum ut mot nya.
2014 iordningställdes övernattningslägenheten.
2015 lagades och slipades samtliga trapphus nerifrån källarplanet upp till och med våningsplan 1. Taken rengjordes och takpannorna målades samt balkongsidor rengjordes.
2016 byttes sidoplåtar och överplåtar till fönster och på balkonger i samtliga fastigheter. Samma år gjordes underhåll av lekutrustning samt byte av armaturer på gårdarna. Garageportar till MC-garagen byttes.
2018 utfördes markdränering kring Arvid Lindmansgatan 17 (block 1). Nytt passersystem har installerats i samtliga hus och lägenheterna har fått nya svarstelefoner. I samband med detta byttes ytterdörrarna och källardörrarna.
2019 slutfördes markdränering vid block 2 (KS 14 - AL 19) och block 3 (KS 16-AL 21). Nytt digitalt bokningssystem för tvättstuga, övernattningslägenhet, föreningslokal och bastu installerades.
2020 har föreningen utfört en dränering samt ombyggnad av utemiljön.
2021 installerades laddstolpar för elbil och bastun på Karl Staaffsgatan 16 renoverades.
2022 byggdes ett gemensamt gym för medlemmarna i källaren på Karl Staaffsgatan 18. Renovering i bastu- och omklädningsrum och installation av nytt bastuaggregat utfördes. Elstolparna med motorvärmare på elparkeringen byggdes om till laddstolpar för elbilar och hybridbilar.

Planerade underhåll: Relining av avloppsrör under husen samt byte av avloppsrör i källarplan. Föreningen utför löpande underhåll enligt en 30-årig underhållsplan som uppdateras och revideras årligen.

Informationen är hämtad från föreningens hemsida: www.hsb.se/goteborg/brf/tolered

Visa hela beskrivningen

Johanna Walldorf

Fastighetsmäklare & Partner

076-061 97 23
Värdering
Visa alla 24 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeTolered
 • Rum2 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer51
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1951
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaFrånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongBalkong
 • Våning2/3
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift3 812 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, vatten samt kabel-tv (Grundutbudet)
 • Känd avgiftsförändringAvgiften höjdes 1/1-2024 med 9%
 • Andelstal, förening0.3042%
 • Andelstal, ägande0.3042%
 • Nettoskuldsättning173 159 kr
 • Överlåtelseavgift1 433 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Arvid Lindmansgatan 19 F, Göteborg – Tolered

Visningsanmälan

Arvid Lindmansgatan 19 F, Göteborg – Tolered

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*