Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Arvid Lindmansgatan 21G
Tolered – Göteborg

Pris
2 300 000 kr
Avgift
3 300 kr/mån
Boarea
53,5 m²
Rum
2 rum och kök
Våning
2 av 3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1951
Uppvärmning
Fjärrvärme

Nyrenoverad tvåa med balkong i väster!

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade tvåa med insynsskyddad balkong i västerläge. Här erbjuds renoverat kök från 2018, rymligt vardagsrum med ljust laminatgolv, sovrum med plats för säng och garderober, praktisk klädkammare intill hallen samt helkaklat badrum med vädringsfönster.

Omtyckt HSB förening där du har tillgång till bastu, övernattningslägenhet, hobbyrum och cykelrum. Till bostaden tillhör ett källarförråd.

Lägenheten är belägen i ett lugnt område, med natursköna Hisingsparken & Slätta Damm med dess fina strövområden i direkt anslutning. Närhet till kommunikationer och annan service.

Förening

Brf Tolered i Göteborg bildades 1947 och är belägen på Arvid Lindmansgatan 17-25, Karl Staaffsgatan 14-22, Toleredsgatan 9 A-D, Hisingen i Göteborg. Föreningens fastigheter består av flerbostadshus om 3 våningar med 318 lägenheter och 27 lokaler. Fastigheterna är uppförda 1951. Ett nytt tomträttsavtal skrevs år 2019.

Fastigheterna är indelade i sex block med fem gemensamma gårdar. Föreningen är belägen nära naturområdet Hisingsparken samtidigt som närheten till stadskärnan finns.   Föreningens namn: HSB Brf Tolered Föreningsform: Bostadsrätt Lägenhetsnummer skatteverket: 1101 Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta) Juridisk person tillåten: Nej Kommun: Göteborg Markägare: Marken är tomträtt

 

Gjorda Renoveringar 1985 genomgick fastigheterna en större renovering 1985, då åtgärdades badrum, avloppsstammar, fönster, fasad, tak, balkonger och el. 2006-2007 målades trapphusen om
2008 upprättades energideklaration
2012 byttes blandare i kök och badrum ut mot nya
2014 iordningställdes övernattningslägenheten
2015 lagades och slipades samtliga trapphus nerifrån källarplanet upp till och med våningsplan 1. Taken rengjordes och takpannorna målades samt balkongsidor rengjordes
2016 Plåtarbeten i samtliga fastigheter. Detta innebär att sidoplåtar och överplåtar till fönster och på balkonger bytts ut.
2017/2018 underhållsåtgärd i samtliga entrépartier, samtliga ytterdörrar kommer bytas ut mot nya, ett modernt inpasseringssystem kommer att installeras och samtliga porttelefoner kommer att bytas ut.
2019 Dränering
2020 Underhåll av tak

 

Gemensamma Utrymmen 

Föreningen har tvättstugor belägna på källarplan i samtliga huskroppar. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt mangel. Bokningar sker genom ett modernt bokningssystem med taggar istället för nycklar.

Cykelrum finns I källaren i varje husblock för förvaring av medlemmarnas cyklar.

Övernattningslägenhet finns för uthyrning till medlemmarna i föreningen. Lägenheten ligger på källarplan mellan uppgång 19A och B på Arvid Lindmansgatan. Lägenheten har tre sovplatser, toalett och dusch, diskbänk med vattenkokare och porslin samt bord och stolar.

Relaxavdelning ligger i källaren på Karl Staaffsgatan 16 B. Här finns aktivitetsrum och bastu.
Aktivitetsrummet har bordtennisbord, darttavla och bokbytarhylla med läshörna.

Fritidslokalen finns i källaren på Karl Staaffsgatan 22 med ingång på gaveln. Lokalen kan hyras mot en avgift och lämpar sig för t.ex. kursverksamhet och olika sammankomster, dock ej för fester. Den rymmer ca 30 personer.

Hobbylokalen ligger i källaren på Arvid Lindmansgatan 21 G. I lokalen finns hyvelbänkar och skruvstäd, men inte några verktyg. Den är lämplig för t.ex. målningsarbeten.

Hushållsavfall
Föreningens medlemmar källsorterar sitt hushållsavfall. Soporna läggs i de så kallade "molokerna", som ligger i anslutning till husblocken. Totalt finns det 7 stycken molokstationer i området. Den mindre moloken är till för komposterbart avfall. Det komposterbara avfallet paketeras i speciella papperspåsar som i sin tur också är komposterbara. Dessa påsar finns att hämta i tvättstugorna i varje block. I den större moloken läggs icke komposterbart (brännbart) avfall.

Återvinningsstationer
Det finns också flera återvinningsstationer i närområdet. Den närmaste ligger vid Karl Staaffsgatan 22. Här slänger man t.ex. tidningar, glas, pappersförpackningar, metallavfall, med mera.

Uppgifter ovan är hämtade från bostadsrättsföreningen.

 

Parkering

Föreningen har ca 282 parkeringsplatser för uthyrning, varav 59 stycken med uttag för motorvärmare. Kostnad för parkeringsplats utan el är 160 kr/månad och parkeringsplats med motorvärmare kostar 240 kr/månad. Det finns också ca 15 avgiftsbelagda besöksplatser. Samtliga parkeringsplatser ligger belägna längs med Björlandavägen.

 

Kommunikationer 

Buss 25 tar dig till centrala Göteborg på ca 15 min. Från Wieselgrensplatsen har man dessutom tillgång till flera spårvagnslinjer.

 

Rumsbeskrivning

Välkommen in!

Hall

Rymlig hall med plats för avhängning. I direkt anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare för extra förvaring. På golvet finner du ett ljust laminatgolv som löper vidare genom sovrum och vardagsrum. 

Vardagsrum

Ljust vardagsrum där det enkelt ryms plats för större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet finner du utgång till balkongen.

Balkong

Härlig balkong i västerläge. Här kan du möblera med bord och stolar. 

Kök

Modernt Ikea-kök med bra förvaring. Här erbjuds kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. Intill fönstret finner du matplats för ca 4 personer. 

Sovrum

Stort sovrum där du kan möblera med dubbelsäng och tillhörande sängbord. Plats för förvaring. 

Badrum

Helkaklat badrum från 2018. Vit kakel på väggarna samt mörkgrått klinkergolv. Här finner du dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt vädringsfönster. 

Ett genomgående välplanerat boende med närhet till kommunikationer och annan service!

 

Visa hela beskrivningen

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Värdering

Ted Gustafsson

Fastighetsmäklare

070-329 24 53
Visa alla 1 bilder

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeTolered
 • Rum2 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer120
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1951
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Fönster3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådKällarförråd samt vindsförråd
 • Våning2 av 3
 • HissNej
 • Tv- internetutbudComhem
 • Avgift3 300 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, Vatten, kabel-TV
 • Andelstal, förening0.30679%
 • Andelstal, ägande0.30679%
 • Överlåtelseavgift1 190 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avSäljaren

Karta

Intresseanmälan

Arvid Lindmansgatan 21G, Göteborg – Tolered

Visningsanmälan

Arvid Lindmansgatan 21G, Göteborg – Tolered

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*