Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Astris gata 58
Eriksberg – Göteborg

Pris
3 310 000 kr
Avgift
3 128 kr/mån
Boarea
62 m²
Rum
2 rum och kök
Våning
3/4
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

Hjärtligt välkomna till en modern 2:A på Astris gata 58!

På våning 3 möts ni av en välplanerad tvåa med en rymlig inglasad balkong mot en lugn innergård. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet där parketten lyses upp av det fina ljusinsläppet fönstren erbjuder. I köket finns det gott om yta för ett större matbord där man definitivt kan bjuda in till trevliga middagar med vänner och familj. Badrummet är rymligt och har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagsbestyr.

Här bor ni i ett lugnt och grönskande område uppe på Eriksbergsplatån. Närhet till ett rikt restaurangutbud och goda kommunikationer med hållplats utanför bostaden. I den närliggande och grönskande Färjenäsparken kan du ta en mysig picknick, leka på lekplatsen eller spela fotboll. Intill ligger Taubeskolan med förskola upp till årskurs 6.

Vi ses på Astris gata 58!

Rumsbeskrivning

Hall
Den rymliga hallen välkomnar er in i lägenheten. Här finns gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Hallen leder er vidare till lägenhetens resterande rum.

Vardagsrum
Det ljusa vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. Härifrån nås lägenhetens inglasade balkong som vetter mot innergården. Vardagsrummet är i öppen planlösning till köket.

Kök
Köket går i ljusa toner och har goda arbetsytor. Här finns ett perfekt utrymme för matbord där hela familjen får plats.

Sovrum
Sovrummet går i en fräsch vit ton och har god plats för en dubbelsäng. Även här återfinns goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob. Här får man många goda nätters sömn!

Badrum
Badrummet är helkaklat med ljusa väggar och mörkare golv. Här finns en kombimaskin för tvätt och tork.

Balkong
Balkongen är inglasad och blir i princip ett extrarum till lägenheten. På balkongen ligger ett plankgolv.

Förening

Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Serenaden består av 66 lägenheter belägna uppe på Platån i Västra Eriksberg. Här uppe bor man i ett lugnt område med närhet till vattnet och parker. Huset uppfördes av JM och stod färdigt för inflyttning 2013. Föreningen delar innergård, soprum, garage mm med systerföreningen Brf Balladen i Västra Eriksberg. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam.

KabelTv/Bredband
Föreningen har ett avtal med Telia. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. 

Genomförda renoveringar och underhållsarbeten
2-årsbesiktning utfördes 2015. Föreningen har bygglov på inglasning av balkongerna. 2020 skedde uppfräschning av innergården och laddstolpar för elbilar installerades. Inga större underhåll/renoveringar är planerade de närmaste åren. Grindarg har dock installerats till innergården och låsanordning ska installeras till dessa som öppnas med tagg.

Parkering 
Garage finns under huset och kostar 950 kr/månaden. Det är för tillfället kö till dessa platser. Kö via föreningen. Det finns även platser för elbilar i garaget. Uteplatser mot vägen, dessa kostar 550 kr/månad, kö via GUAB. 

Ekonomi
Föreningen har god ekonomi och har ingen planerad avgiftshöjning. Föreningen håller för tillfället på att montera grindar vid entren till innergården och uppgraderar sitt låssystem. Föreningen har bundit om sina lån och nästan minskat räntekostnaden med 2/3.

Avgift
I avgiften ingår Värme, Telia triple play, kallvatten. Obligatoriskt tillägg för Telia Triple play och admin, avgift för mätning om som är inkluderat i avgiften.

Visa hela beskrivningen

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Värdering

Anna Nelson

Fastighetsmäklare

073-070 12 71
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeEriksberg
 • Rum2 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer31203
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2012
 • UppvärmningFjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
 • Fönster3-glas
 • BalkongInglasad balkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning3/4
 • Avgift3 128 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, kallvatten, Telia triple play, obligatorisk admin avgift
 • Andelstal, förening1,43976%
 • Andelstal, ägande1,43976%
 • Överlåtelseavgift1 208 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avKöparen

Karta

Intresseanmälan

Astris gata 58, Göteborg – Eriksberg

Visningsanmälan

Astris gata 58, Göteborg – Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*