Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Barken Beatrices gata 2
Sannegården – Göteborg

Pris
4 350 000 kr
Avgift
6 450 kr/mån
Boarea
96 m²
Rum
4 rum och kök
Våning
1 av 4
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2006
Uppvärmning
Fjärrvärme

Genomgångsfyra med balkong och uteplats - ett stenkast från vattnet

Mitt i Sannegårdens klappande hjärta hittar vi denna välplanerade och underbara fyrarummare. Här finns vattnet, guppande båtar och kajpromenaden runt knuten - drömmen för familjen som vill ha nära till allt.

I detta hem har du stora sociala ytor genomgående. Vardagsrummet binder smidigt samman med kök i en väldisponerad planlösning. Naturligt ljus flödar in genom de stora fönstren och skapar en inbjudande atmosfär där ni har gott om plats att umgås med familj och vänner eller bara koppla av efter en lång dag. Hemmets genomtänkta materialval ger bostaden en unik karaktär och värme vilket bidrar ytterligare till den redan välkomnande miljön. Totalrenoverat kök från 2023, nymålade tak och väggar, nya vägguttag i modernt svart och nya socklar i hela bostaden återger hemmets nyproduktionskänsla.

Här finns tre rymliga sovrum som passar perfekt till hela familjen. De två mindre sovrummen passar även perfekt till barn/tonårsrum, som hemmakontor eller för besökande gäster. Badrum inrett med sobra materialval, dusch och tvättavdelning. Gästtoalett för besökande eller tonåringar som inte kan vänta. Enhetliga parkettgolv i samtliga rum och ljusa ytskikt.

Bostaden är bortskämd med både balkong och uteplats och är verkligen kronan på verket i denna lägenhet. Uteplatsen har gott om utrymme för utemöbler, grill och blommor, och är en perfekt plats att njuta av sommaren eller bara ta en kopp kaffe på morgonen och blicka ut över den lugna innergården.

På Barken Beatrices gata 2 bor ni löjligt nära allt. Närheten till vattnet och Eriksbergs populära promenadstråk har du på gångavstånd, samtidigt som du har goda kommunikationer via buss eller färja in till Göteborgs stadspuls. Sannegården bjuder på allt från spa, gym och matbutiker till restauranger och mysiga caféer, när sötsuget efter nygräddade bullar smyger sig på. Stort grönområde för picknick och härligt häng med familj och vänner, precis utanför dörren. I detta hem blir det inte svårt att trivas.

Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss leda er till ert drömboende.

Vi ses på Barken Beatrices gata 2!

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Riggen på Norra Älvstranden är en äkta bostadsrättsförening som äger 1 fastighet med 53 bostadsrättslägenheter på adresserna Barken Beatrices gata 2, Barken Beatrices gata 4, Barken Beatrices gata 6, Barken Beatrices gata 8, och Barken Storegrunds gata 1. Föreningen äger fastigheten och är en äkta förening.

Ekonomi

Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. En stabil och trygg förening med engagerad styrelse.

Parkering
Föreningen har 28 garageplatser för ca 800kr/mån (ca 6 pers. i kö). Garageuthyrning och köhantering sköts av HSB. Garageplats hyres separat och är alltså inte knuten till lägenhet. Med laddstolpe, 5:50kr/kWh. Det finns även 3 MC-platser att hyra (300kr/mån). Övrig parkering kan hyras via Göteborgs Stad: https://www.parkeringgoteborg.se

Planerade underhåll
Föreningen har inga större planerade underhåll de närmsta åren, utan följer deras underhållsplan kontinuerligt.


Tvättstuga
Tvättstugan som tillhör föreningen är belägen i trapphus F, Barken Beatrices Gata 8. I området finns två tvättstugor som delas med tre bostadsrättsföreningar.

Övernattningslägenhet
Samfälligheten Skrovet har en övernattningslägenhet som delas mellan Brf. Riggen, Fören och Masten. Lägenheten är belägen på Barken Storegrunds gata 7. Lägenheten har en bäddsoffa, kokvrå och badrum.

Cykel och barnvagnsrum
Två gemensamma cykelrum finns i källaren med ingångar ifrån utsidan. Förvaringsutrymme för barnvagnar och rullstolar finns i källare. Vår förening ligger så att det cykelrummet vi smidigast använder ligger i änden av huset vid Barken Storegrund. Här finns också en servicestation för cyklar som alla medlemmar får använda. Självklart lämnar man snyggt och prydligt efter sig när man använt denna plats. Med entréer och gångvägar som är fria från pulkor, skidor och andra skrymmande föremål, underlättas framkomligheten för städpersonal, samt för ambulanspersonal och brandmän vid en eventuell olycka.

Båtplats
Båtplats sköts av Sannegårdens båtklubb. Besök deras webbsida på http://www.vsbk-gbg.se/.

Bredband & Kabel-TV
Genom Samfälligheten Skrovet är fastigheter i alla tre föreningar, Fören, Masten och Riggen, anslutna till nätet (Gothnet) för kabel-TV och bredband. Gothnet ägs av Göteborg Energi och i vårt fall har vi kommunikationsoperatör Seths. Det är kommunikationsoperatören som öppnar upp nätet för olika leverantörer och säkerhetsställer kvalitén i nätet, bland annat sköter den aktiva utrustningen i bredbandsnät för att tjänsteleverantörer ska kunna leverera sina tjänster. Tjänsteleverantör för kabel-TV är CanalDigital som numera ägs av Telenor och för bredband är Bredbandsbolaget som också ägs av Telenor. Detta gäller för alla tre föreningar Fören, Masten och Riggen genom förmånlig gruppanslutning via Samfälligheten Skrovet.

Kabel-TV
Kabel-TV levereras analogt till varje lägenhet via koax(koppar)-kabel och TV-apparater kan kopplas in via antennuttag. Analogt grundutbud via Canal Digital ingår i avgiften. Har man problem med TV-signalen så skall man i första hand kontakta Telenor

Bredband
Bredband via fiber i brf Riggen finns indraget i fastigheten. Bredband levereras via uttag i lägenheter, var uttaget är placerat beror på lägenhet (t.ex. i hallen eller klädkammaren). På uttaget brukar stå Tele2, då det var Tele2 som installerade uttagen i lägenheterna.  Nuvarande leverantör av bredband är Telenor (fd. Bredbandsbolaget) och bredband 250/100 ingår i avgiften. Telenor tillhandahåller router för WiFi, IP-telefoni mm. att använda Telenors router rekommenderas. Routern är inte en del av lägenheten som kyl & frys utan något som tillhör bostadsrättsinnehavaren. Är du nyinflyttad så skall du registrera dig hos Telenor (kontakta Telenor för registrering). Om man har problem med bredband eller frågor gällande bredband så skall man i första hand kontakta Telenor.

För mer info: https://www.riggen.se/

Visa hela beskrivningen

Anna Nelson

Fastighetsmäklare

073-070 12 71
Värdering

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Visa alla 45 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeSannegården
 • Rum4 rum och kök
 • Badrum1
 • GästtoalettJa
 • Lägenhetsnummer221
 • ByggnadstypFlerbostadshus
 • Byggnadsår2006
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaFrånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongEgen uteplats + spansk balkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning1 av 4
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelenor
 • Avgift6 450 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, varm/kallvatten, tv/bredband
 • Andelstal, förening2.1269%
 • Andelstal, ägande2.1269%
 • Nettoskuldsättning812 871 kr

Karta

Intresseanmälan

Barken Beatrices gata 2, Göteborg – Sannegården

Visningsanmälan

Barken Beatrices gata 2, Göteborg – Sannegården

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*