Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Barken Storegrunds gata 10
Sannegården – Göteborg

Pris
3 900 000 kr
Avgift
3 932 kr/mån
Boarea
76 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
1
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme

Generös 3:A med balkong intill Sannegårdens populära kajpromenad!

Här välkomnas man in i bostadens hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i en klädkammare och plats för fri avhängning precis vid ingången, på golvet ligger klinker som sedan övergår till parkettgolv vilket är genomgående i bostaden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang samt matsalsbord för 6 personer. Kök från Myresjökök med träfärgade skåpsluckor med rostfria beslag och ovan arbetsbänken i grått sitter ljusgrå mosaik som stänkskydd. Den härliga balkongen med delvis älvutsikt nås via vardagsrum/kök och blir som en förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Här ryms såväl utemöbler, grill samt diverse växter och blomsterarrangemang, låt fantasin flöda. Helkaklat badrum med egen tvättutrustning och praktisk arbetsyta underlättar vardagens bestyr. Två välplanerade sovrum med inbyggda garderober. Ytterligare optimala förvaringsmöjligheter med ett källarförråd som tillhör lägenheten.

Bostaden har i helhet ett vackert genomgående parkettgolv, stora fönsterpartier, fönsterstenskivor och generös takhöjd. Bostaden disponeras idag som en tre rum och kök men är enligt förvaltaren en två rum och kök. 

Föreningen har cykelförråd och barnvagnsrum till medlemmarnas förfogande. Föreningen har ett förrådsutrymme med grill- och trädgårdsredskap samt högtryckstvätt som man kan låna vid behov.

Sannegårdshamnen är en populär del av Norra Älvstranden med härliga promenadstråk längs älven och på behagligt avstånd in till city. Här har ni närhet till butiker, restauranger, hotell, teatrar, konstnärsateljéer, och precis intill ligger bageri och närhet till flera gym samt en stor Coop Extra och en ICA-Maxi i närområdet. Goda kommunikationer med flera busslinjer med täta avgångar samt Älvsnabben.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Ni välkomnas in i bostaden genom hallen som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i en klädkammare och plats för fri avhängning precis vid ingången. På golvet ligger grått klinker som sedan övergår till parkettgolv vilket är genomgående i bostaden. Väggarna är målade i en modern ljus nyans. Bostaden disponeras idag som en tre rum och kök med är enligt förvaltaren en två rum och kök och enligt säljarna är det en tre rum och kök. 

Vardagsrum/ Kök/ Balkong
I öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för såväl soffgrupp som matsalsgrupp för 6 personer en otroligt social planlösning i helhet. Den härliga balkongen med delvis älvutsikt nås via vardagsrum/kök och blir som en förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Här ryms såväl utemöbler, grill samt diverse växter och blomsterarrangemang.

Kök från Myresjökök med träfärgade skåpsluckor med rostfria beslag och ovan arbetsbänken i grått sitter ljusgrå mosaik som stänkskydd. Den maskinella utrustningen från Bosch består av keramikhäll, fläkt, integrerad ugn och diskmaskin samt kyl och frys. Goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp.

Sovrum 1
Master bedroom är rymligt och har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt gott om förvaringsutrymme i två inbyggda garderober. Även här har man det härliga parkettgolvet och ljusa fräscha väggar.

Sovrum 2
Det mindre sovrummet är också välplanerat passar utmärkt som ett barnrum eller ett hemmakontor om så önskas. Även här finns det inbyggd garderob.

Badrum
Helkaklade väggar i vitt och ljusgrått klinkergolv. Utrustningen består av WC, handfatskommod med ovansittande spegelskåp med belysning, dusch med glasdörrar och handdukstork. Här finns även egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch med ovansittande arbetsbänk och förvaring i överskåp. I badrummet finns även golvvärme som värmer gott under kyliga dagar.

Föreningen

Bostadsrättsföreningen Götheborg på Norra Älvstranden består av 2 hus, Barken Storegrunds gata 8, 10, 12, 14 och 16. Totalt innehåller föreningen 58 st lägenheter. Fastigheten stod klar 2008 och byggdes av JM AB. Föreningen har en systerförening; Bostadsrättsföreningen Ostindiefararen på Norra Älvstranden. Den föreningen består av totalt 96 lägenheter. Tillsammans driver föreningarna Samfällighetsföreningen Skandäcket, vars uppgift är att ta hand om de gemensamma utrymmena samt driva visa sakfrågor tillsammans. Fördelningen mellan de två föreningarna i Skandäcket är Brf Götheborg 37% och Brf Ostindiefararen är 63%. Det har diskuterats om en avgiftshöjning. Skandäckets styrelse träffas regelbundet och består av styrelsemedlemmar från respektive förening; 4 personer från Brf Ostindiefararen samt 3 medlemmar från Brf Götheborg. 

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen ansvarar för 36 st garageplatser samt 3 st MC platser. En bilplats kostar 850 kr/månad och en MC-plats kostar 250 kr/månad. Avgiften inkluderas I hyresavin. Föreningen har en ansvarig för garageplatserna. För att komma i kontakt med honom, för att ställa frågor eller sätta upp er i parkeringskö, vänligen meddela styrelsen så skickar vi vidare ert önskemål. Det finns även parkeringsplatser att hyra på allmänna parkeringen vid Nordviksgatan.

AVFALLSSORTERING
Inom föreningen är det möjligt att kasta matavfall, plastförpackningar och restavfall. Hushållsavfallet omproduceras till biogas, därför bör endast hushållsavfall kastas här. Avfallspåsar finns i cykelrummet på Barken Storegrunds gata 16, ingång från gatan. För glas, metall och papper finns återvinningsstationer i området.

CYKELRUM
Det finns ett cykelrum i varje uppgång med ingång från garaget samt ett cykelrum med ingång vid Barken Storegrunds gata 16 från gatan. Här finns ramper som ska underlätta vid daglig användning av cykeln. Detta cykelrum delas med systerföreningen, så alla medlemmar har tillgång till detta cykelrum.

Info från förening 7/12-2022

Visa hela beskrivningen

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Värdering

Anna Nelson

Fastighetsmäklare

073-070 12 71
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeSannegården
 • Rum3 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer3222
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2008
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk (endast frånluft)
 • Fönster3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning1
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift3 932 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, vatten samt bredband via fiber, TV och Telefoni
 • Andelstal, förening1.58994%
 • Andelstal, ägande1.58994%
 • Överlåtelseavgift1 208 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Barken Storegrunds gata 10, Göteborg – Sannegården

Visningsanmälan

Barken Storegrunds gata 10, Göteborg – Sannegården

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*