Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Barken Storegrunds Gata 12
Sannegårdshamnen/Eriksberg – Göteborg

Pris
6 000 000 kr
Avgift
4 881 kr/mån
Boarea
99 m²
Rum
4 rum och kök
Våning
1 av 4
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme

4:a i attraktiva Eriksbergmed radhuskänsla!

Välplanerad gavellägenhet - 2 badrum med golvvärme - 2 uteplatser i två olika väderstreck - Barnvänlig innergård - 3 bra sovrum - Myresjökök - Bredband ingår i avgiften - Föreningen äger marken - 33 garageplatser med elladdstolpar - Vattennära boende - Bra skolor och barnomsorg - Nära till allt!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 4:a med genomgående stilrena inredningsdetaljer och materialval. Bostadens väldisponerade 99 kvm erbjuder två badrum, det ena med separat tvättavdelning och badkar det andra med dusch. Tre luftiga rum med centrerat kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten har dessutom två underbara uteplatser som vetter i två olika väderstreck. Gården är lugn och barnvänlig med lekplats, bänkar och planteringar. Detta är ett boende som har alla förutsättningar för att trivas i. Här bor ni med närhet till grönskande natur, vatten, affärer, restauranger och detta kombineras med att smidigt ta sig in till centrum via båt eller buss. Välkomna på visning

Föreningen

Förening: Brf Götheborg på Norra Älvstranden
Kommun: Göteborg
Byggår: 2007
Byggnadstyp: Gathus
Hiss: Hiss finns

Parkering: Föreningen förfogar över 46 garageplatser med elladdstolpar och tre MC-platser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 850 kr/mån respektive ca 200 kr/mån. I dagsläget är det kö till parkeringsplatserna. Har säljaren en plats brukar köparna vanligtvis få överta den platsen (ej vid kö).

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV och internet: Föreningen är ansluten till digital-TV och fiberbredband 100/100 Mbit via Telia.

Allmänt om föreningen: Brf Götheborg på Norra Älvstranden. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 2008. I föreningen finns 58 lägenheter där samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler. Till föreningen hör adresserna: Barken Storegrunds gata 8-16.

Föreningen köpte fastigheten 2006 (äger marken).

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) och en pantsättningsavgift om 483 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och pantsättningsavgiften betalas av köparen. Vid två eller fler uttagna panter utgår viss rabatt på pantsättningsavgiften. Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.

Föreningen har en gemensam gård med utemöbler. I föreningen finns även cykelrum med ingång från garagen.

Föreningen deltar i Skandäckets Samfällighetsförening tillsammans med Brf Ostindiefararen på Norra Älvstranden avseende utförande och drift av garage med tillhörande trapphus och hiss, tillfartsramper, kör- och gångytor, grönytor, lekplats, belysning, sopsug, cykelrum, ventilationsanläggningar, ledningar för vatten, avlopp och dagvatten, undercentral för fjärrvärme inklusive ledningar, el- och IP-TV/tele/data-ledningar, vattenmätare, elmätare för gemensam el samt eventuellt andra för fastigheten erforderliga anläggningar.

Fastigheten deltar i gemensamhetsanläggningen Sannegården gs:10 avseende sopsugsterminal och ledningar för sopsug inklusive ventiler. Denna gemensamhetsanläggning förvaltas av Eriksbergs samfällighetsförening.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfgotheborg.se

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. 

Rumsbeskrivning

Hall: Bakom ytterdörren öppnar sig en rymlig hall med snyggt klinkergolv. Känsla av hemtrevnad tar emot dig direkt i hallen och där också den goda förvaringen.

Kök: Köket är praktiskt och socialt utformat med smakfulla materialval, inredning från Myresjökök med gott om förvaringsmöjligheter. Köket omfattas av kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Stora arbetsytor med vitt kakel vilket skapar fin kontrast mot bänkskiva i ek. Köksön möjliggör mer arbetsyta samt plats för barstolar. Här finns utgång till en av bostadens uteplatser som är belägen mot den lugna innergården.

Vardagsrum: Från köket tar vi oss vidare till det lättmöblerade vardagsrummet, via den inre stora hallen. Vardagsrummet är rymligt med härligt ljusinsläpp genom dem generösa fönsterpartierna. Även från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen. 

Sovrum 1: Det första sovrummet nås från hallen med utsikt mot innegården, golvet är försett med parkett och väggarna är genomgående vitmålad.

Sovrum 2: Det andra sovrummet likt det första har utsikt mot innegården och bostadens fantastiska uteplats.

Sovrum 3: Det största sovrummet är väl tilltaget och lämnar plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns en välorganiserad klädkammare samt garderober som skapar ytterligare bra förvaringsmöjligheter. Fönstret vetter mot bostadens uteplats.

Badrum 1: Helkaklat duschrum med golvvärme. Utrustningen består av toalett, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt dusch med duschvägg i glas.

Badrum 2: Helkaklat badrum med golvvärme. Utrustningen består av toalett, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork badkar, tvättmaskin, arbetsbänk samt överskåp.

Visa hela beskrivningen

Alexander Vasic

Försäljningschef & Fastighetsmäklare

073-514 55 22
Värdering

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeSannegårdshamnen/Eriksberg
 • Rum4 rum och kök
 • Badrum2
 • GästtoalettNej
 • Lägenhetsnummer3111
 • Byggnadsår2008
 • UppvärmningFjärrvärme
 • BalkongTvå uteplatser
 • FörrådKällarförråd
 • Våning1 av 4
 • HissJa
 • Tv- internetutbudFöreningen är ansluten till digital-TV och fiberbredband 100/100 Mbit via Telia
 • Avgift4 881 kr
 • Ingår i avgiftenvärme, vatten, kabel-TV och bredband
 • Andelstal, förening1.97337%
 • Andelstal, ägande1.97337%

Karta

Intresseanmälan

Barken Storegrunds Gata 12, Göteborg – Sannegårdshamnen/Eriksberg

Visningsanmälan

Barken Storegrunds Gata 12, Göteborg – Sannegårdshamnen/Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*