Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Barlinds väg 5
Instön – Marstrand

Pris
3 400 000 kr
Boarea / Tomtarea
36 + 970 m²
Upplåtelseform
Friköpt/Småhus
Byggår
1950
Vatten och avlopp
V/A via samfällighet.
Fastighetsbeteckning
INSTÖN 1:294

Förverkliga dina husdrömmar med denna tomt på vackra Instön!

Några kilometer från segelparadiset Marstrand ligger Instön som har karaktären av en måttligt bebyggd skärgårdsö. Där man ställer mycket höga krav på nybyggnation som är anpassad till geografin och landskapet för att bibehålla den idylliska skärgårdsdrömmen. Här är det fritidsboendet som är majoriteten och man har havet och naturen som granne. Möjlighet till båtplats finns, underbara bad från strand eller klippor bara en kort promenad från huset. Direkt efter Instön ligger Marstrand är en otroligt vacker ö som är fylld av liv hela sommaren, något lugnare vintertid men då en oas för själen. Ön är känd över hela världen för alla seglingsevent och sin skönhet. Ta den populära och trevliga promenadstigen runt hela ön på ca 5 km och upplev slående vacker bohuslänsk natur och västerhavet som glittrar i ögonvrån. Runt ön finns självklart underbara klippor att bada från och vid Södra Strandverket finns en liten utomhusbassäng. Marstrand är fylld med kultur och nöje både vinter och sommartid.

Nu har vi glädjen att presentera denna tomt som redan är ansluten till vatten och avlopp via samfälligheten. 

I dagsläget finns det en byggnad om 36 kvm på fastigheten, huset har tidigare fått en vattenskada och är eftersatt när det kommer till underhåll.

Fastighetens förmedlads därför som en tomt där den som vill får undersöka byggnaden för att eventuellt renovera upp det.

På fastigheten får ett enplanshus om 100 kvm med en höjd om 3 m uppföras enligt byggnadsplan. Se bifogad information under dokument för mer ingående information.

Fördelar med att bygga nytt istället för att köpa begagnat:

1. Lägre driftskostnader:

Varför betala mer per månad i driftskostnad än du måste? Tack vare våra låga energikostnader så får du en låga driftskostnad med ett nybyggt. Och pengar över till annat du behöver.

2. Underhållsfritt i många år:

Du flyttar in i ett helt nytt hus och slipper underhåll de första 10-15 åren. Och det gör väl ingenting? Ett äldre hus gömmer många hemligheter som kan bli minst sagt kostsamma.

3. Ingen fastighetsavgift de första 15 åren:

En sak man kanske inte tänker på, men som också är en fördel när man bygger nytt hus, är fastighetsavgiften. Sedan den 1 januari 2013 betalar de som bygger nytt hus inte någon fastighetsavgift de första 15 åren.

4. Bättre inomhusmiljö:

Nya hus har högt ställda krav på sig, bland annat ventilationen som skapar bättre luft inomhus. Inomhustemperaturen är jämn och skön tack vare bättre fönster och ett tätare klimatskal. Bättre inomhusmiljö, till fördel för dem som lider av allergier och astma.

Missa inte denna chans att förvärva ett fantastiskt läge där möjligheten att uppföra ert nya hem finns!

Visa hela beskrivningen

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Värdering

Pontus Pontén

Fastighetsmäklare

073-020 69 29
Visa alla 1 bilder

Fakta

Fakta

  • Tomtarea970 Kvm
  • KommunKungälv
  • OmrådeInstön
  • Byggnadsår1950
  • Vatten och avloppV/A via samfällighet.
  • PlanbestämmelserByggnadsplan: Instön 1:44 (1965-06-16)

Karta

Intresseanmälan

Barlinds väg 5, Marstrand – Instön

Visningsanmälan

Barlinds väg 5, Marstrand – Instön

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*