Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Bratteråsgatan 40
Eriksberg – Göteborg

Pris
12 995 000 kr
Avgift
8 958 kr/mån
Boarea
147 m²
Rum
5 rum och kök
Våning
23/25
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2022
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visningsanmälan krävs, vänligen boka in er under mäklarens hemsida!

Visning:

Visning: Söndag 5 maj, 14:30–15:15

 • Söndag 5 maj, 14:30–15:15

Anmäl dig till visning

Exklusiv lägenhet om ca 147 kvm på våning 23 med magsik panoramautsikt över staden!

Välkommen till denna unika bostad på våning 23 av 25, där varje detalj är noggrant designad för högsta kvalitet och lyx. Denna ca 147 kvadratmeter stora lägenhet erbjuder 4 ljusa och rymliga rum och kök där vardagsrum och kök är i en öppen social planlösning. Lägenheten har genomgående stora fönster vilket ger en otrolig utsikt som sträcker sig från läppstiftet och över staden och bort mot hamninloppet.

Lägenhetens kök blir navet i detta hem där funktion möter skönhet i perfekt harmoni. Med en imponerande köksö i marmor en separat vinkyl och inbyggda vitvaror finns är allt man behöver och mer därtill. Luckorna i trä ger en varm och inbjudande känsla samtidigt som den moderna inredningen lyfter hela rummets elegans. Här finns gott om utrymme för ett stort matsalsbord, perfekt för härliga middagar och minnesvärda fester. Fönsterna vetter mot sydväst och ger er möjligheten att njuta av solnedgångar och en slående utsikt över hamninloppet medan ni avnjuter en läcker middag med era nära och kära.

Till lägenheten finns en indragen balkong vilket gör att man kan nyttja den året runt. Utsikten från balkongen är slående och även här kan ni drömma er bort till solnedgången över hamninloppet. Med sina ca 11 kvm finns det plats för både bord och soffa.

Lägenheten erbjuder ännu fler bekvämligheter så som separat tvättstuga och helkaklad gästtoalett med dusch. Men tänk dig att efter en lång arbetsdag komma hem och koppla av i din alldeles egna bastu, nu är detta möjligt!

Det finns tre stora sovrum där samtliga har plats för dubbelsäng och tillhörande möbler vilket gör det enkelt för hela familjen att trivas.

I Brf Kronjuvelen bor ni i ett svanenmärkt hus som verifierar att entreprenören uppfyller högt ställda miljökrav. Föreningen har energiklass B vilket gör det möjligt till ett grönt bolån. Till medlemmarnas förfogande finns en möblerad övernattningslägenhet som går att hyra när man får exempelvis gäster på besök. Husets översta våningsplan är reserverat för gemenskap. Här finns föreningens relaxavdelning, dessutom har denna högsta våning en gemensam takterrass som går runt hela huset och som möjliggör att du kan få uppleva omgivningen i 360 grader.

På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet.

En unik chans att äga en exklusiv bostad i ett underbart område.

Välkomna att kontakta oss idag för att uppleva detta exceptionella boende själv.

Förening

Allmänt:

Brf Kronjuvelen 
Höghuset kommer väcka uppmärksamhet från långt håll tack vare sin unika arkitektur. Huset får snedställda former som för tankarna till en slipad diamant som rimmar väl med dess namn. Här skapas 176 moderna bostäder i en unik byggnad på 25 våningar med källare och garage. Dessutom tas den fantastiska utsikten tillvara genom en gemensam takterrass och relaxavdelning högst upp. Fastighetsbeteckning Sannegården 7:16 med adresserna Bratteråsgatan 36-40.

Avgift:
i avgiften ingår värme och Telia Triple Play. Alla bostäder har eget lägenhetsförråd i källaren. Individuell mätning av el och varmvatten. Avgiften kommer att höjas med cirka 5%.

TV/Internet/Telefoni:
Telia triple play, ingår med obligatorisk kostnad på 220 kr/månad.

Gemensamma utrymmen:
Grönskande innergård med bänkar, pergola och grillplats. Övernattningslägenhet med pentry och wc på plan 2. Högst upp i huset finns takterrass, relaxavdelning med bastu samt lokal med plats för 40 personer. Utsikt över Älvsborgsbron och Vinga. Föreningen har en lokal uthyrt till restaurang. Här finns även cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd samt miljörum.

Parkering:
106 garageplatser i gemensamhetsanläggning varav sex st är platser avsedda för MC. En öppen parkeringsplats i gemensamhetsanläggning. Hyra garage med elladdning 1 900 kr/månad (elen ingår), hyra garage 1 400 kr/månad, hyra MC-platser 600 kr/månad.

Informationen ovan är tagen från JM-bygg. Vi på Västsvenska fastighetsbyrån ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera den fakta som är av vikt för dig.

Visa hela beskrivningen

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Intresseanmälan Värdering
Visa alla 60 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeEriksberg
 • Rum5 rum och kök
 • Badrum2
 • GästtoalettNej
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2022
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning23/25
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift8 958 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, kallvatten
 • Ingår ej i avgiftenObligatorisk tillägg , 220kr/månad för bredbands-/ telefon-/TV-paket där Telia Lagom Tv-paket ingår.
 • Andelstal, förening1.082%
 • Andelstal, ägande1.082%
 • Nettoskuldsättning3 943 895 kr

Karta

Intresseanmälan

Bratteråsgatan 40, Göteborg – Eriksberg

Visningsanmälan

Bratteråsgatan 40, Göteborg – Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*