Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Färgfabriksgatan 14
Kvillebäcken – Göteborg

Avgift
5 316 kr/mån
Boarea
93,5 m²
Rum
4 rum och kök
Våning
6
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Modern och ljus gavel 4:a med dubbla balkonger!

Välkommen till denna fantastiska fyrarummare med en genomtänkt och modern planlösning. Här bor du bekvämt med alla bekvämligheter du kan önska dig. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och ljus atmosfär, perfekt för både vardag och umgänge. Bjud hem familj och vänner på trevliga middagar där du kan stå i köket och laga mat samtidigt som ni kan umgås. Med fyra rymliga rum och kök på ca 93,5 kvm är detta en perfekt plats för din familj att kalla hem.

Kanske den bästa egenskapen med detta hem är att det finns inte bara en utan två balkonger, varav den större balkongen är i söderläge. Här finns möjligheten att njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll, finns det ett bättre sätt att koppla av efter en lång arbetstag än att njuta kvällssolen. Det finns även möjlighet att glasa in balkong om så önskas för att förlänga säsongen, se föreningens villkor gällande detta. Föreningen har ett gemensamt bygglov som gäller från juni 2021 och 5 år framåt.

Med sitt utmärkta läge i trevliga kvillebäcken har du nära till både saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser samt bra kommunikation som gör det enkelt att ta sig runt i stan. Området är lugnt och barnvänligt, men ändå nära stadens puls. Kvillebäcken var den första etappen i planen att göra Backaplansområdet till en naturlig del av Göteborgs innerstad. Målet har varit att skapa en grön stadsdel där det är lätt att leva klimatsmart. Kvillebäcken är ett expansivt område där du har allt du behöver inom räckhåll. Upplev bekvämligheten med närhet till shopping, restauranger, och annan service.

Välkommen hem till Färgfabriksgatan 14!

Rumsbeskrivning

Hall
Här kliver du in i en luftig hall med två garderober som erbjuder bra förvaring. Väggarna är genomgående målade grå/beige i hall, vardagsrum och kök. Golvet är genomgående ekparkett i hela lägenheten. 

Master Bedroom
Till vänster från hallen finner du master bedroom med god plats för en dubbelsäng och sängbord. Med fyra inbyggda garderober och en walk in closet får du plats med allt du kan tänkas behöva. Från sovrummet når du en av de två balkongerna. Väggarna är målade i en beige färg som är genomgående i samtliga sovrum. 

Sovrum 2
Det andra sovrummet går i samma beigea ton med gott om ljusinsläpp. Det finns god plats för en säng och tillhörande möbler. Det finns även här en inbyggd garderob för enkel förvaring. 

Badrum
Helkaklat badrum med vita klinkersväggar och grått klinkersgolv. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva över och överskåp, kommod, spegelskåp med belysning, WC, dusch och handdukstork. 

Gästtoalett
Helkaklad gästtoalett med vita klinkersväggar och grått klinkersgolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat och spegel med belysning. 

Sovrum 3
Det tredje sovrummet går i samma beigea för som de andra och har även en vägg med en svartvit tapet. Det finns god plats för en säng och tillhörande möbler. Det finns även här en inbyggd garderob för enkel förvaring. 

Vardagsrum
Vardagsrummet är luftigt och erbjuder en öppen planlösning där det övergår till köket. Det får plats med soffgrupp och tv-möbel utan problem. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i söderläge. 

Kök
I anslutning till vardagsrummet når du det ljusa köket. Kökets väggar är grå/beigea och matchar stilrent skåpsluckorna i vit kulör och stänkskyddet i vitt kakel. Här finns flera överskåp som ger gott om förvaring. Plats för matbord för 4-6 personer för både vardagsmiddagar och festliga tillfällen med vänner. köket är utrustat med Induktionshäll, ugn, mikro och kyl och frys i full storlek. 

Balkonger
Den stora balkongen ligger i söderläge och nås från vardagsrummet genom två stora dörrar. Har finns det gott om plats för att möblera för trevliga stunder på balkongen. Den vetter mot den lugna innergården och kollar över hustaken framför. Den mindre balkongen når du från master bedroom och ligger i norrläge.

Föreningen

Allmänt om föreningen
HSB Brf Verona äger fastigheten Kvillebäcken 13:7 som består av tre huskroppar med en gemensam gård. Föreningens adress är Färgfabriksgatan 14-16, Gamla Tuvevägen 16-18 och Rundbäcksgatan 11. Husen som totalt rymmer 82 lägenheter är i 8 våningar.

HSB BRF Verona har blivit certifierat i enlighet med Miljöbyggnad miljöklass silver. Det innebär bland annat att de boende får en låg energiförbrukning, bra inomhusmiljö och att huset är byggt i miljövänliga material. 

Ägande i föreningen: Föreningen accepterar delat ägande mellan barn och förälder med minsta andel 10/90.

Ekonomi
Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har en vision om att hålla avgifterna oförändrade.

Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: Föreningen arbetar utifrån långsiktiga planer, både vad gäller underhåll och ekonomi.

Gjorda renoveringar
2013 nyproducerades fastigheten.

2015 utfördes 2-års garantibesiktning av fastigheten. Samma år installerades även kameror i garaget och en energideklaration utfördes.

2016 målning av brytskydd samt installation av brytskydd på entrédörrar.

2020 fick innergården samt rabatter på in- och utsidan extra omvårdnad och kolfiltren i köksfläktarna byttes ut, på föreningens bekostnad.

2021/2022 genomfördes mindre åtgärder på yttertaket. För att minska elförbrukningen och minska driftskostnaden på belysning byttes armaturer i garage och trapphus.

Planerat underhåll
Under de kommande fem åren har föreningen inget planerat större underhåll.

Parkering
I garaget på husets bottenplan finns 39 garageplatser för bil (1.040 kr/mån) samt 7 MC-platser (520 kr/mån). I april 2023 installerade föreningen 14 laddstolpar för elbil i garaget. Hyran för elbilsplatserna är 200 kronor högre än vanliga garageplatser (för medlemmar som använder platsen för elbilsladdning). Kösystem tillämpas. För köstatus, kontakta HSB Göteborg.

Gemensamma utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns barnvagnsrum, två cykelförråd samt en gemensam tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Det finns också en övernattningslägenhet som går att hyra för 300 kr/dygn och då ingår parkeringsplats. 

Visa hela beskrivningen

Alexander Vasic

Försäljningschef & Fastighetsmäklare

073-514 55 22
Intresseanmälan Värdering

Ella Söderstedt

Fastighetsmäklare

073-542 29 51
Visa alla 33 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeKvillebäcken
 • Rum4 rum och kök
 • Badrum2
 • GästtoalettJa
 • Lägenhetsnummer1261
 • ByggnadstypFlerbostadshus
 • Byggnadsår2013
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk m. värmeåtervinning
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning6
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift5 316 kr
 • Ingår i avgiftenUppvärmning
 • Ingår ej i avgiftenEl, Varmvatten, Kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 215kr tillkommer för Telia Triple Play, dvs fast telefon, TV-paket samt bredband 250/250 Mbit/s
 • Andelstal, förening1.7848%
 • Andelstal, ägande2.14%
 • Nettoskuldsättning756 523 kr
 • Överlåtelseavgift1 433 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avSäljaren

Karta

Intresseanmälan

Färgfabriksgatan 14, Göteborg – Kvillebäcken

Visningsanmälan

Färgfabriksgatan 14, Göteborg – Kvillebäcken

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*