Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Gitarrgatan 3
Ruddalen – Västra Frölunda

Pris
2 450 000 kr
Avgift
5 552 kr/mån
Boarea
69,3 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
12 av 12
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme

Välplanerad 3:a på våning 12/12 med balkong i västerläge!

Nu ges möjligheten att förvärva en fantastisk trerummare högst upp i huset med en slående utsikt och balkong i västerläge! En välplanerad och rymlig bostad där moderna bekvämligheter och en stilfull finish möter äldre bevarad charm. Här erbjuds genomgående fräscha ytskikt, gott om ljusinsläpp, renoverat kök i retrostil, helkaklat badrum med tvätt/torkmaskin och som pricken över kan ni njuta av soliga dagar på balkongen som bjuder på milslång utsikt med en glimt av havet.

Bli del av en stabil förening med fina grönområden, lekplatser och grillplats mellan husen. Området är oerhört populärt med Ruddalens sportanläggning och natur precis utanför dörren. Med såväl cykel som kollektivtrafiken tar man sig enkelt till Linnéplatsen, Slottsskogen och dessutom ligger Frölunda torg med sitt utmärkta utbud av shopping inom gångavstånd. Från Frölunda Torg tar man sig enkelt till salta bad vid Näset eller Askim.

Rumsbeskrivning

Hall
Här möts ni av en ljus hall med plats för avhängning av kläder och skor samt ytterligare förvaring i de inbyggda garderoberna. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkett. Från hallen nås även en rymlig klädkammare som inrymmer hyllor, hängare och frys. 

Kök
Smakfullt renoverat retrokök i gul/vitt utförande med ek detaljer, vitt kakel som stänkskydd och bänkskiva i rostfritt/ek. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymmen och goda arbetsytor. En naturlig plats vid fönstret finns för matgrupp med plats för 4-6 personer. På golvet ligger plastmatta i rutmönster och väggarna är vita med en mönstrad fondvägg. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt, kyl, samt diskmaskin.

Vardagsrum
Ljust och rymligt sällskapsrum med gott om plats för soffa, tv-möbel samt övrigt möblemang. Härligt ljusinsläpp från två stora fönster i olika väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen. Golvet kläs av fiskbensparkett och väggarna är ljusa med en mörkgrön fondvägg. 

Sovrum 1
Detta är bostadens största sovrum och det nås från hallen. Väggarna är nymålade i en matt mörkblå kulör och på golvet ligger parkett. Här finns plats för säng, sängbord samt arbetshörna om så önskas. Bra med förvaringsmöjligheter finns i de inbyggda garderoberna. Ljusinsläpp från fönstret som vetter mot norr. 

Sovrum 2
Sovrum 2 nås även det från hallen. Väggarna är nymålade i en matt mörkgrön kulör och på golvet ligger parkett. Här finns plats för säng med tillhörande sängbord och förvaring finns i den inbyggda garderoben. Ljusinsläpp från fönstret som vetter ut mot balkongen.

Balkong
Härligt stor och inglasad balkong som renoverats och byggts ut i föreningens regi. Gott om plats för soffgrupp, växter och tack vare det höga läget får man här milslång utsikt med en glimt av havet. Inglasningen kan enkelt öppnas upp för en friare atmosfär och läget åt väster ger många sköna soltimmar. Infravärme och eluttag finns.

Badrum
Fräscht badrum som totalrenoverades i samband med att föreningen genomförde stambyte 2005. Väggarna är helkaklade med ett ljust kakel och på golvet ligger ett klinker i grå/blå ton. Här finns vägghängd wc, tvättställ med underskåp, badrumsskåp, handdukstork, dusch samt en ny kombinerad tvätt och torkmaskin.

Förening

BRF Triangeln
Består av Gitarrgatan 1och 3 samt Fiolgatan 2 och innehar tomträtten Rud 3:1. Totalt har föreningen 214 lägenheter, lokaler för fritidsverksamhet och lokaler som går att hyra för olika ändamål. Tomten inrymmer även 52 st parkeringsplatser. Husen ligger i ett mycket attraktivt område för både unga, barnfamiljer och äldre. Förskola finns i området och på några minuter går man med enkelhet till hållplatsen Musikvägen som trafikeras av tre spårvagnslinjer som tar dig in till centrala Göteborg. 

Vill du shoppa ligger Frölunda Torg cirka 5-10 minuters promenad bort med över 100 butiker, restauranger och caféer. Ruddalens motions- och idrottsområde 5 minuters gångväg finns något för de flesta aktiva. Olika gång- och löparstråk i skogen, fotbollsplaner, skrinnarbana och utegym. Längs allén som ligger längs med gångvägen till Frölunda Torg ligger positivparken som invigdes 2013 och är Göteborgs näst största park. I närheten har vi Frölundas Kulturhus samt Frölundas bibliotek.

TV och bredband
Föreningen har avtal med Tele2

Bredband 250/50 
Nedladdningshastighet: 250 Mbit/s
Uppladdningshastighet: 50 Mbit/s

TV-avtal
TV Bas HD med kanalerna: SVT1, SVT2, SVT24, SVTBarn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12

Övriga kanaler (ej HD): SVT*, Expressen TV, ATG Live, Godare, TVodster, Axess TV**

*Kan endast ses på TiVo box **Kan endast ses på ComHem Play, TV hub eller TiVo box

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en fullt utrustad övernattningslägenhet som renoverades 2021 och som går att hyra mot en mindre kostnad. Som medlem i Brf Triangeln kan du också hyra föreningslokalen på Gitarrgatan 3 av en kostnad för 300 kronor/dag. Föreningen har en gemensam plats i parken med grannföreningen som lämpar sig för grillning.

Parkering
Föreningen har inget parkeringsgarage men parkering utomhus finns att tillgå. Brf Triangeln har tillsammans med Brf Pukan och Brf Kvartetten en gemensam parkering längs Fiolgatan, samt en egen parkering längs med Gitarrgatan. På fiolgatan finns även besöksparkering.

Det finns två separata kösystem där kötiden för en parkering på Fiolgatans parkering uppskattas till ungefär 1-4 månader men det varierar beroende på hur många som flyttar in och ut. Kön för parkering vid Gitarrgatan är betydligt längre, ca 5-6 år.

P-plats: 150 kronor/månad, P-plats + Motorvärmare: 250 kronor/månad & P-plats för laddbil: 450 kronor + elkostnad/månad.

Kommunikationer 
Spårvagnshållplatsen Musikvägen ligger i närheten och därifrån går spårvagn 1, 7 och 8. Från Frölunda Torg finns dessutom ett stort utbud av bussar.

Underhåll
Föreningen har under 2005-2006 genomfört ett stambyte och samtidigt renoverat samtliga badrum. Fasad- och fönsterrenovering är avklarad. Ombyggnad av hissarna genomfördes 2009 enligt EU-direktiv. Balkongdörr samt fönster mot balkongen har bytts ut. Ventilationskontrollen är gjord. Målning av parkeringsplatser och justeringar av brunnar gjordes under 2014-2015. Radonmätning är gjord och visar inga höga värden. Nyligen uppdaterades den gemensamma lekplatsen. Dessutom har föreningen gjort utbyggnad av balkonger under 2020. En avgiftshöjning på 400 kr/mån blev det i samband med detta. Föreningen gör avsättningar till underhållsfonden enligt underhållsplanen. Föreningens kommande underhåll består av löpande renoveringar såsom målningsarbeten, uppdatera tvättstugor mm. 

Information
Föreningens information har inhämtas från föreningens hemsida, årsredovisningar och stadgar. För att ta del av mer information vänligen besök föreningens hemsida på https://www.hsb.se/goteborg/brf/triangeln
Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen. 

Visa hela beskrivningen

Adam Preducic

Fastighetsmäklare

073-541 06 77
Värdering

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63

Oliver Palmqvist

Mäklarassistent

073-507 48 70
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeRuddalen
 • Rum3 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer70
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1962
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaFrån och tilluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongInglasad balkong
 • Våning12 av 12
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTele2
 • Avgift5 552 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, Vatten, TV (basutbud), Internet samt avgift för inglasning av balkong
 • Andelstal, förening0.5171%
 • Andelstal, ägande0.5171%
 • Nettoskuldsättning392 213 kr
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avSäljaren

Karta

Intresseanmälan

Gitarrgatan 3, Västra Frölunda – Ruddalen

Visningsanmälan

Gitarrgatan 3, Västra Frölunda – Ruddalen

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*