Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Gitarrgatan 3
Ruddalen – Västra Frölunda

Pris
2 225 000 kr
Avgift
5 621 kr/mån
Boarea
70,7 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
4
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme

Modern lägenhet med öppen planlösning och inglasad balkong i soligt söderläge!

Välkomna in i denna fantastiska lägenhet om ca 70,7 kvm som har allt du kan önska dig. Med 3 rum och kök och en öppen social planlösning är detta ett perfekt val för dig som enkelt vill kunna bjuda in dina gäster till trevliga tillställningar. Lägenheten har också en ljuvlig inglasad balkong som ligger i ett soligt söderläge, optimalt för att kunna njuta av lugna kvällar och soliga dagar med en härlig utsikt över området. Interiören är modern och ljus med ett vitt kök och ett helkaklat badrum som ger en extra känsla av elegans.
I gröna och sköna Ruddalen bor ni lugnt och trivsamt nära alla nödvändigheter. Lockas du av salta bad under varma sommardagar är det inte långt till havet. Sätt dig på cykeln och trampa så är du på plats ungefär 20 minuter senare.

Brf Triangeln består av Gitarrgatan 1och 3 samt Fiolgatan 2, husen ligger i ett mycket attraktivt område för både unga, barnfamiljer och äldre. Förskola finns i området och på några minuter går man med enkelhet till hållplatsen Musikvägen som trafikeras av tre spårvagnslinjer som tar dig in till centrala Göteborg. 

Denna ljusa och luftiga lägenhet kommer att erbjuda dig en omedelbar känsla av hemtrevnad och harmoni.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Här möts du av en möblerbar hall som har grafitgrått klinker på golvet och väggar i ljusbeige nyans. Från hallen är det ingång till en rymlig klädkammare som inrymmer hyllor, hängare och städskåp. Vid bostadens entré finns ett stort förvaringsutrymme med skjutdörrar som döljer hyllor, hängare, trådbackar och skoförvaring.

Vardagsrum

Härligt sällskapsrum som ligger i öppen planlösning med köket. Stort ljusinsläpp från två fönster åt söder samt utgång till den inglasade balkongen. Golvet kläs av ekparkett och väggarna i ljusbeige.

Kök

Smakfullt kök som har vita högblanka skåpluckor och vackert kakel i grå ton ovan bänkskivan med nedsänkt diskho. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymmen och goda avlastningsytor. Matplats för 4-6 personer vid fönster som vetter åt söder. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Utrustningen består av spishäll, rostfri spiskåpa, rostfri ugn i bekväm arbetshöjd, stor kyl och frys från kvalitetsmärket Smeg, integrerad diskmaskin och rostfri inbyggd mikrovågsugn.

Sovrum 1

Detta är bostadens största sovrum och det nås från hallen. Väggarna är målade ljus beige kulör samt en mönstrad tapet. Plats finns för flera garderober eller en arbetsyta vid behov. Stort fönster som vetter åt öster.

Sovrum 2

Sovrum 2 nås från vardagsrummet. Golvet är i ekparket och målade väggar i grön nyans samt en kalkfärgad fondvägg. Ljusinsläpp från stort fönster som vetter åt öster.

Badrum

Fräscht badrum som totalrenoverades i samband med att föreningen genomförde stambyte i fastigheten 2005. Väggarna är helkaklade med ett ljust kakel och på golvet ligger ett klinker i grå/blå ton. Här finns vägghängd wc, tvättställ med underskåp, badrumsskåp, handdukstork, dusch och en smart kombinerad tvätt och torkmaskin.

Balkong

Härligt stor och inglasad balkong som renoverats och byggts ut i föreningens regi. Här erbjuds gott om plats för bord med tillhörande stolar. Inglasningen kan enkelt öppnas upp för en friare atmosfär. Läget åt söder ger många sköna soltimmar. Här ligger ett trätrall golvet och solskyddsgardiner finns. Eluttag finns.

Förening

BRF Triangeln

Består av Gitarrgatan 1och 3 samt Fiolgatan 2 och innehar tomträtten Rud 3:1. Totalt har föreningen 214 lägenheter, lokaler för fritidsverksamhet och lokaler som går att hyra för olika ändamål.
Tomten inrymmer även 52 st parkeringsplatser.

Utöver lokalen finns även en fullt utrustad övernattningslägenhet som renoverades 2021 och som går att hyra mot en mindre kostnad. Som medlem i Brf Triangeln kan du också hyra föreningslokalen på Gitarrgatan 3 av en kostnad för 300 kronor/dag.

Föreningen har en gemensam plats i parken med grannföreningen som lämpar sig för grillning.

Husen ligger i ett mycket attraktivt område för både unga, barnfamiljer och äldre. Förskola finns i området och på några minuter går man med enkelhet till hållplatsen Musikvägen som trafikeras av tre spårvagnslinjer som tar dig in till centrala Göteborg. 

Vill du shoppa ligger Frölunda Torg cirka 5-10 minuters promenad bort med över 100 butiker, restauranger och caféer. Ruddalens motions- och idrottsområde 5 minuters gångväg finns något för de flesta aktiva. Olika gång- och löparstråk i skogen, fotbollsplaner, skrinnarbana och utegym. 

Längs allén som ligger längs med gångvägen till Frölunda Torg ligger positivparken som invigdes 2013 och är Göteborgs näst största park. I närheten har vi Förlundas Kulturhus samt Frölundas bibliotek.

Parkering

Föreningen har inget parkeringsgarage men parkering utomhus finns att tillgå. Brf Triangeln har tillsammans med Brf Pukan och Brf Kvartetten en gemensam parkering längs Fiolgatan, samt en egen parkering längs med Gitarrgatan. På fiolgatan finns även besökparkering.

Det finns två separata kösystem där kötiden för en parkering på Fiolgatans parkering uppskattas till ungefär 1-4 månader men det varierar beroende på hur många som flyttar in och ut. 
Kön för parkering vid Gitarrgatan är betydligt längre, ca 5-6 år.

P-plats: 150 kronor/månad, P-plats + Motorvärmare: 250 kronor/månad & P-plats för laddbil: 450 kronor + elkostnad/månad.

Tv/Internet

Föreningen har avtal med Tele2

Bredband 250/50 
Nedladdningshastighet: 250 Mbit/s
Uppladdningshastighet: 50 Mbit/s

TV-avtal
TV Bas HD med kanalerna: SVT1, SVT2, SVT24, SVTBarn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12

Övriga kanaler (ej HD): SVT*, Expressen TV, ATG Live, Godare, TVodster, Axess TV**

*Kan endast ses på TiVo box **Kan endast ses på ComHem Play, TV hub eller TiVo box

Underhåll

Föreningen har under 2005-2006 genomfört ett stambyte och samtidigt renoverat samtliga badrum. Fasad- och fönsterrenovering är avklarad. Ombyggnad av hissarna genomfördes 2009 enligt EU-direktiv. Balkongdörr samt fönster mot balkongen har bytts ut. Ventilationskontrollen är gjord. Målning av parkeringsplatser och justeringar av brunnar gjordes under 2014-2015. Radonmätning är gjord och visar inga höga värden. Nyligen uppdaterades den gemensamma lekplatsen. Föreningen gör avsättningar till underhållsfonden enligt underhållsplanen. Föreningens kommande underhåll består av löpande renoveringar såsom målningsarbeten, uppdatera tvättstugor mm. Dessutom har föreningen fått bygglov för utbyggnad av balkonger och påbörjade arbetet i januari 2020. En avgiftshöjning på 400 kr/mån blev det i samband med detta.

Kommunikationer 

Spårvagnshållplatsen Musikvägen ligger i närheten och därifrån går spårvagn 1, 7 och 8. Från Frölunda Torg finns dessutom ett stort utbud av bussar.

Information ovan är hämtad från föreningens hemsida 

https://www.hsb.se/goteborg/brf/triangeln

Visa hela beskrivningen

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Värdering

Adam Preducic

Fastighetsmäklare

073-541 06 77
Visa alla 31 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeRuddalen
 • Rum3 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer21
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1962
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaFrån och tilluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongInglasad balkong
 • Våning4
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTele2
 • Avgift5 621 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Internet samt avgift för inglasning av balkong
 • Andelstal, förening0.524%
 • Andelstal, ägande0.524%
 • Nettoskuldsättning397 446 kr

Karta

Intresseanmälan

Gitarrgatan 3, Västra Frölunda – Ruddalen

Visningsanmälan

Gitarrgatan 3, Västra Frölunda – Ruddalen

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*