Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Grafiska vägen 4C, våning 3
Johanneberg - Almedal – Göteborg

Pris
3 050 000 kr
Avgift
5 042 kr/mån
Boarea
64,5 m²
Rum
3
Våning
3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2022-2023
Uppvärmning
Fjärrvärme

Bli först att bo i denna nyproducerade hörntrea i populära Almedal!

Accepterat pris! Ta chansen att förvärva denna välplanerade hörntrea i nyproducerade projektet Tändstickan. Här blir ni de första som flyttar in och får den lyxiga och bekväma känslan som en nybyggd bostad innebär. Bostaden är både miljöklassning Svanenmärkt samt har smarta digitala lösningar och uppkopplade eluttag från Skanskas egen paketering SmartaHem.Detta möjliggör att mycket i hemmet går att sköta elektroniskt via en app. Det är dessutom ett nyckelfritt låssystem för att underlätta vardagen.

Öppen planlösning skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! I hjärtat av hemmet stoltserar ett fullutrustat kök från Marbodal med plats för rejäl matgrupp. I vardagsrumsdelen rymmer soffgrupp och tillhörande möblemang. Härifrån nås hemmets gedigna balkong i nordvästläge. Sovrummen är smart planerade, ett mindre som gör sig perfekt som barnrum, kontor eller gästrum och ett större med plats för dubbelsäng och förvaring. Dessutom finns otroligt goda förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob i hallen. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt, parkettgolv och optimalt ljusinsläpp från stora djupa fönster.

Optimalt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som ICA Maxi och Willys samt ett nyöppnat Nordic wellness gym alldeles intill bostaden. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Universeum, Liseberg och Scandinavium i närheten. Eftersom bostaden ligger så pass nära stan så tar du dig snabbt dit oavsett om du går, cyklar eller tar spårvagnen som når korsvägen på 5 minuter. Runt hörnet från hållplasten ”Elisedal” finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning.

Gå in på länken nedan för att läsa mer om projekt Tändstickan:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-tandstickan

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofia Kraft vid intresse!

Rumsbeskrivning

Hemmen i Tändstickan är inte onödigt stora. De är välplanerade, vilket också gör att du inte lägger pengar på ”onödiga kvadratmeter”. Hemmen är naturligtvis utrustade med alla moderna bekvämligheter. Badrummen har antingen kombimaskin eller både tvättmaskin och torktumlare. Det finns bra förvaring i alla lägenheter, vissa har till och med sitt förråd inne i bostaden. Något som är speciellt med Tändstickan är att alla hem får baspaketet i Skanska SmartaHem utan extra kostnad. Det innebär att varje lägenhet får 3 uppkopplade vägguttag, 2 uppkopplade takuttag, digitalt lås på lägenhetsdörren och flera andra smarta lösningar. Självklart kan du kombinera dessa med andra smarta system om du vill. Hemmen i Tändstickan är inte bara välplanerade, de är även uppkopplade. Det innebär att din vardag blir lite enklare och lite tryggare. Allt från att du kan ligga i sängen och släcka lamporna i hemmet till att du kan sluta oroa dig över om du lämnade kaffebryggaren på.

Faciltiter i hemmet: Diskmaskinsavstängning på köksblandare, idag är det ett krav från försäkringsbolagen att det ska finnas en avstängningskran för diskmaskinen ovanför diskbänken. Sortering under diskbänk, det ska vara enkelt att leva miljövänligare. Därför finner du alltid fack för sortering under diskbänken. Tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Eluttag i spegelskåp eller vid spegel. Barnsäkerhetsspärr på balkongdörr Balkongdörren har en smart barnsäkerhetsspärr för att undvika att barnen springer ut på balkongen i ett obevakat ögonblick.

HALL
Välplanerad hall med mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Gott om förvaring i form av rymlig skjutdörrsgarderob. 

BADRUM
Badrummet är utrustat med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns wc, kommod/spegelskåp med LED belysning, vikbara duchväggar samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Med ovanpåliggande laminatskiva samt väggfast förvaringsskåp från Marbodal.

KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan vardagsrum och det praktiska vinkelköket. Rummet har mattlackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. All skåpinredning i köket är från Marbodal med vita släta luckor och laminatbänkskiva. Köksblandare från Mora, rostfria vitvaror från Siemens, induktionshäll och kolfilterfläkt inbyggd i väggskåp. Den sociala ytan har plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Fönsterbänkar i natursten. 

SOVRUM 1
Master bedroom har utrymme för stor säng med varsitt sängbord samt möblering om så önskas såsom ett litet skrivbord. Sovrummets stora fönster ger naturligt ljusinsläpp och rymd. Gott om plats för förvaring i inbyggd skjutdörrsgarderob samt en till garderob.

SOVRUM 2
Längre in i bostaden så kommer du in till bostadens andra sovrum. Ett mycket rofyllt rum med ett fint ljusinsläpp kan används som ett barnrum alternativt omvandlas till ett hemmakontor om så önskas.

BALKONG
Balkong i nordvästläge om ca 6 kvm, utgång från kök/vardagsrum med belysning och eluttag. 

Förening

Brf Plånet, består av 130 lägenheter, 1-3 rok. Flerbostadshuset har 15 plan varav 13 bostadsplan. En grön trädgård i centrum, innergården omges av fyra hus, två av dem är bostadsrättsföreningarna Stickan och Plånet. De två andra husen kommer att bli hyresrätter. Eftersom husen ramar in gården blir den lugn och skyddad från livet utanför. Här hittar du cykel förråd, sittplatser, ett trädäck och plats för lek. Trygghetsbelysning på gården Belysning på gårdar gör närmiljön vackrare och det känns tryggare att komma hem.

ALLMÄN INFORMATION
Styrelse bestående av boende kommer skapas i samband med inflyttning. Projektet är Svanenmärkt och Skanskas ambition är därmed att uppfylla Svanens krav på materialval och byggprocess. Detta innebär snålspolande kranar, energieffektiva fönster, fjärrvärme, solceller på taket, etc. Stor vikt är lagd på vilka material som används under byggprocessen.

CYKELFÖRRÅD
Ett låst och isolerat cykelförråd gör att cykeln håller längre.

PARKERING
Föreningen har tillgång till 39 platser varav en handikapparkering. 18 platser i kvarterets garage varav en HKP och 21 platser i separat P-hus.

Försäkring/Garanti

Skanska Sverige AB ansvarar för kostnader avseende ev osålda bostadsrätter.
Efter färdigställandet svarar Skanska Sverige AB för de kostnader som belöper på eventuella bostadsrättslägenheter som ej upplåtits med bostadsrätt. Är de efter sex månader fortfarande osålda köper Skanska bostadsrätterna ifråga och svarar därigenom, som bostadsrättshavare även fortsättningsvis för de avgifter som belöper på lägenheten. 

Entreprenadgaranti
Bostadsrättsföreningen garantitid är fem år. Vi entreprenadens färdigställande och efter två år sker en besiktning av en opartisk besiktningsman. Efter två år genomförs en så kallad tvåårsbesiktning av hela projektet. De fel besiktningsmannen noterar är Skanska Sverige AB ansvariga för och ska återgäldas inom en fastställd tid. 

Visa hela beskrivningen

Sofia Kraft

Fastighetsmäklare

073-514 55 79
Värdering
Visa alla 30 bilder

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeJohanneberg - Almedal
 • Rum3
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer411308
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2022-2023
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Fönster3-glasfönster alternativt 2+1-glasfönster i trä
 • BalkongBalkong
 • FörrådFörråd på plan 13 eller 14
 • Våning3
 • HissJa
 • Avgift5 042 kr
 • Ingår i avgiftenVärme ingår. Tillkommer obligatoriskt tillägg om 110kr/mån för TV/Bredband/Telefoni
 • Ingår ej i avgiftenKostnad för hushållsel, uppvärmning av vatten debiteras efter faktisk förbrukning
 • Andelstal, förening1.0090%
 • Andelstal, ägande1.0090%
 • Överlåtelseavgift1 208 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Grafiska vägen 4C, våning 3, Göteborg – Johanneberg - Almedal

Visningsanmälan

Grafiska vägen 4C, våning 3, Göteborg – Johanneberg - Almedal

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*