Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Korstörnegatan 7
Centrala Hisingen – Göteborg

Pris
2 490 000 kr
Avgift
4 254 kr/mån
Boarea
56,5 m²
Rum
2 rum och kök
Våning
1 av 6
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Modern och ljus 2:A med öppna sociala ytor och möblerbar balkong!

Denna underbara lägenhet, byggd 2019, erbjuder en perfekt kombination av modern design och praktisk funktionalitet. Med sina generösa 56,5 kvm finns gott om plats att njuta av bekvämt boende i en fräsch miljö.

Det generösa vardagsrummet och köket utgör hjärtat av hemmet, med stora fönster som släpper in härligt dagsljus och skapar en inbjudande atmosfär. Här kan du enkelt umgås med vänner och familj i den öppna sociala planlösningen, med utsikt mot den lugna innergården. Det stilrena köket från Marbodal imponerar med sin funktionella design och högkvalitativa materialval, vilket gör matlagningen till en ren fröjd.

Sovrummet har direkt tillgång till den möblerbara balkongen, perfekt för en kopp kaffe på morgonen eller en stunds avkoppling på kvällen. Badrummet är elegant helkaklat med moderna detaljer och hög standard.


Brf Kubik består utav 166 st lägenheter som är uppförda av Sverigehuset med inflytt under hösten 2019-2020. Under 2022 genomfördes en fusion av bostadsrättsföreningarna Sverigehusets Kubik 1, 2 och 3. Föreningen erbjuder tillgång till ett vackert orangeri på högsta våningen möblerat för fest.

Lundby är ett klassiskt arbetarkvarter i Göteborg och befinner sig nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Göteborg växer i snabb takt och närområdet har bebyggts under de senare åren. Den positiva utvecklingen i området har dessutom attraherat flera nya butiker och restauranger de senaste åren. Här har du stadens nöjesliv, kultur och shopping praktiskt taget framför dina fötter.

Den här lägenheten ligger i ett fantastiskt område, med ett par minuters gång till allt du behöver samt goda kommunikationer med både spårvagn och bussar.

Det här är en lägenhet du bara inte vill missa.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Hallen i denna lägenhet bjuder på en välkomnande känsla med dess vita väggar och ljusa parkettgolv, vilket genomsyrar hela lägenheten. När du kliver in i lägenheten möts du av ett stilfullt vardagsrum och ett vackert ljusinsläpp som ligger i linje med den utformningen av denna bostad.

Vardagsrum/kök

Det är lätt att känna sig hemma i det välkomnande vardagsrummet och köket, med sin öppna planlösning och stora fönster med vackert ljusinsläpp. Här finns gott om plats för både en rejäl soffa och en bekväm matplats vid ett matbord. Köket är av högsta kvalitet och kommer från Marbodal, med vita skåpsluckor och ljus bänkskiva matchar de det vita kaklet som ger ett enhetligt och elegant utseende. Tillsammans skapar de en modern och harmonisk atmosfär som passar perfekt för både avkoppling och underhållning.

Sovrum

Sovrummet är en fristad med gott om plats för en bekväm dubbelsäng och stora fönster som släpper in massor av naturlig ljus. Interiören är ljus och luftig, med en avslappnande och lugnande atmosfär. Från sovrummet har du även en utgång till balkongen där du kan njuta av utsikten och det rikliga solljuset.

Badrum

Badrummet är stilrent och modernt med helkaklat golv och väggar i grå utförande. Dusch med glasväggar, och ett regnmunstycke som ger en avkopplande och lyxig känsla. Dessutom finns det en praktisk kombimaskin så du kan tvätta och torka dina kläder direkt i badrummet. Förutom detta finns också ett spegelskåp med spotlights, vilket ger bra belysning när du ska göra dig i ordning på morgonen eller kvällen.

Förening

En fusion skedde 2022-03-22 mellan Bostadsrättsföreningen Sverigehusets Kubik 1, Kubik 2 och Kubik 3. Den nya föreningen är Bostadsrättsföreningen Sverigehusets Kubik. Brf Sverigehuset Kubik består utav 166 lägenheter som är uppförda av Sverigehuset med inflytt under hösten 2019/2020. Fastighetsbeteckningen är Göteborg Rambergsstaden 74:8. Föreningen äger sin mark och påverkas därför inte av eventuella höjningar av tomträttsavgälderna.

Avgift
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt TV och bredband. Telia Triple Play (Internet 100/100 mbit/s, TV och IP-telefoni). Varmvatten förskottsdebiteras varje månad enligt schablon. Justeras i efterhand varje kvartal enligt individuell förbrukning. Medlem tecknar eget elavtal och betalar för sin egen förbrukning av hushållsström. Elnätsleverantör är Göteborgs Energi.

Tv/Bredband
Telia Triple Play (internet, Tv och IP-telefoni) ingår i avgiften. Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Lägenheterna är försedda med mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Gemensamma utrymmen
Högst upp i västerläge har föreningen ett gemensamt orangeri på 90 kvm med kök, toalett, öppningsbart tak och stora ytor. Orangeriet är möblerat för fest, bokcirkel, vinprovning, testund, barnkalas, skaparateljé eller släktkalas. Här får alla tillgång till bästa läget i huset! På innergården som också delas med de andra föreningarna finns gott om plats för utemöbler och lekytor. Medlemmarna har också tillgång till miljöhus, cykelparkeringar och station för cykelmek. Vindsförråd eller källarförråd tillhör lägenheterna.

Parkering
Föreningen disponerar platser i ett garage som delas med en annan bostadsrättsförening och förvaltas av en samfällighetsförening. 62 parkeringsplatser för bilar samt 3 för MC. 28 av platserna har laddpunkter. Avgiften för garageplats är 1 400 kr/mån.

Ekonomi och renoveringar
Då det är en nyproducerad förening så kommer styrelsen att följa den verkliga kostnadsutvecklingen och säkerställa att avgifterna täcker de faktiska utgifterna.

Övrigt
Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Styrelsen kan godkänna juridiska personer för de studiolägenheter som ligger i bottenplan. Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar.

 

Visa hela beskrivningen

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Intresseanmälan Värdering
Visa alla 27 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeCentrala Hisingen
 • Rum2 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer5.1104
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2019
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådVindsförråd
 • Våning1 av 6
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift4 254 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, kallvatten, Tv och bredband
 • Ingår ej i avgiftenVarmvatten: Individuell förbrukning debiteras varje månad med 65:- per kubikmeter.
 • Känd avgiftsförändringAvgiften höjdes 1/1-2024. Det finns inga planer på att höja avgiften ytterligare under 2024
 • Andelstal, förening0.65%
 • Andelstal, ägande0.645%
 • Nettoskuldsättning699 221 kr
 • Överlåtelseavgift1 462 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avKöparen

Karta

Intresseanmälan

Korstörnegatan 7, Göteborg – Centrala Hisingen

Visningsanmälan

Korstörnegatan 7, Göteborg – Centrala Hisingen

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*