Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Lammelyckan 15D
Övre Eriksberg – Göteborg

Pris
2 450 000 kr
Avgift
4 390 kr/mån
Boarea
59 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
2
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1943

Otroligt charmig trerummare i lugnt område

Välkomna till ett charmigt landshövdingehus och 59 perfekta kvadratmeter. Perfekta i den bemärkelsen att de passar utmärkt för dig som är själv, för två som gillar varandra eller för den lilla familjen. Här finns vackra framtagna brädgolv, ett snyggt renoverat kök med sällskapsrum i modern öppen planlösning, två sovrum och ett fräscht badrum. Gott om förvaring i form av klädkammare samt bra med plats för garderober. Bostaden präglas av charm och är omgiven av fönster i tre väderstreck där dagsljuset får fritt spelrum. En helt fantastisk bostad.
Här bor ni med direkt närhet till Eriksbergs köpcentrum, matbutiker, gym, härliga kajpromenader längs Sannegården/Eriksberg samt Krokängsparken. Stabil förening med god ekonomi och lediga parkeringsplatser att tillgå. Här finns även fri parkering på gatorna i området. Endast några steg från bostaden går bussar som tar er snabbt in till city.

Varmt välkomna på visning!

Förening

Allmänt:
Föreningen består av två flerbostadshus i två våningar (3 våningar på kortsidorna). Bostadshusen inrymmer totalt 28 lägenheter samt 4 lokaler/förråd i källarvåning. Husen som är belägna på Hisingen i Göteborg är uppförda 1942-1943. Byggnaderna har genomgått omfattande renovering och ombyggnad 1985, då det även tillkom 4 st vindsvåningar, en på varje kortsida.

Ekonomi:
Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget.

Parkering:
Föreningen har 26 st parkeringsplatser som går att hyra till en kostnad av 300 kr/månad. Lediga platser finns. Fri parkering på gatorna i området. 

Gemensamma utrymmen:
Alla som bor i Jaktherren har tillgång till tvättstuga. Det finns 1 tvättstuga i respektive hus. Samtliga lägenheter har tillgång till ett förrådsutrymme på vinden och ett mindre i källaren. I mitten av den gemensamma gården finns det en uteplats som är fri att utnyttja för alla medlemmar.

Framtida renoveringar och underhållsarbeten:
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015 och 2044. 2021 - 2022 tak och till viss del fönster och fasad ska bytas. Även cirkulationspumpar och ventilationssystem ska ses över.

Kommunikationer: Lundby Gamla Kyrka, 50 m Stombusslinje 16. Eketrägatan, 550 m Spårvagnslinjer 5, 6, 10 Stombusslinje 16 Busslinjer 20, 24, 27, 31, 32, 64, 141, 159 Informationen är plockad från https://brfjaktherren.se

Rumsbeskrivning

HALL:
Bakom ytterdörren välkomnas man av en trevlig hall med ljusa väggar. Hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Från hallen leds ni in till lägenhetens alla rum.

BADRUM:
I det ljusa badrummet ligger kakel på väggarna. Ett fint badrum med god förvaring och vikbara duschdörrar i mörkt glas. 

KÖK:
Köket är från Epoq och renoverades 2017. Här finns gott om arbetsyta och moderna färger. Utrustningen består av kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Här har man god köksförvaring! Detta är definitivt ett kök att trivas i och laga goda middagar till familjen. På golvet ligger ett fantastiskt plankgolv.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet är charmigt med rikligt av ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns god sällskapsyta för trevliga kvällar med vänner. Fönstren bjuder på ett gott ljusinsläpp. Detta är ett vardagsrum med många möbleringsmöjligheter! Tidigare fanns en vägg mellan kök och vardagsrum som säljarna öppnat upp för att få en öppen planlösning.

SOVRUM:
Lägenhetens största sovrum har gott om utrymme för en dubbelsäng. Här finns självklart en garderob för förvaring. Här får man många goda nätters sömn.

SOVRUM 2:
Perfekt rum för gäster eller barn. Fint ljusinsläpp och bra möbleringsmöjligheter.

Visa hela beskrivningen

Sofia Kraft

Fastighetsmäklare

073-514 55 79
Värdering
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeÖvre Eriksberg
 • Rum3 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer00113
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1943
 • Våning2
 • HissNej
 • Tv- internetutbudCom hem
 • Avgift4 390 kr
 • Ingår i avgiftenInkl. värme, vatten, varmvatten. Obligatoriskt tillägg för ComHem (kabel-tv, bredband) om 150 kr/mån tillkommer på avgiften
 • Andelstal, förening4.43257%
 • Andelstal, ägande0.0379000%
 • Överlåtelseavgift1 208 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avKöparen

Karta

Intresseanmälan

Lammelyckan 15D, Göteborg – Övre Eriksberg

Visningsanmälan

Lammelyckan 15D, Göteborg – Övre Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*