Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Lillekärr Norra 121
Hisings Kärra

Pris
3 100 000 kr
Avgift
4 248 kr/mån
Boarea
69,1 m²
Rum
2 rum och kök
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1979
Uppvärmning
Fjärrvärme

Trevlig 2,5:A med radhuskänsla i gemytliga Kärra!

Bostadens disponeras idag som en 2,5 rum och kök men är enligt förvaltaren en 2 rum och kök.

Föreningen har godkänt inglasningen av uteplatsen - Fastighetsmäklaren har även varit i kontakt med stadsbyggnadskontoret som har meddelat att ett bygglov finns för det inglasade uterummet. Brev om detta kommer att skickas.

Välkommen till en lägenhet med radhuskänsla och egen trädgård samt en garageplats inkluderat i avgiften. Här finner ni en trivsamt renoverad bostad i ett lugnt och omtyckt område i Hisings Kärra. Bostadens vardagsrum är välplanerad och rymligt med gott om plats att umgås i. Härifrån når ni bostadens soliga altan i söderläge där ni kan spendera många trevliga sommardagar. Köket är totalt nyrenoverat och har mycket goda arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter, vid fönstret finner ni en matplats för trevliga middagar. Vinden har stora potential för att inredas till ett extra rum.

I det gemensamma området ligger föreningens kvartersgård med lokal för uthyrning. I s

Rumsbeskrivning

Hall
Via entrén nås den rymliga hallen med plats för avhängning och förvaring skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. 

Badrum
Till höger om hallen ligger det helkaklade badrummet från 2016. Stilrent med grå klinker och vitt kakel. Här finns stor dusch, kommod med handfat samt WC-stol och härlig golvvärme.

Vardagsrum
Rakt fram genom hallen öppnar vardagsrummet upp sig. Stora fönster skänker rummet ett fint ljus. Här finns gott om plats att umgås. Här ifrån nås altanen.

Altan/Uterum
Genom altandörren nås det rofyllda uterummet. Här kan man sitta och njuta av omgivningarna större delen av året. Vidare ut genom glasdörrarna har man en stor och härlig altan i soligt läge. Perfekt för trevliga grillfester! Altanen byggdes under 2014.

Kök
I det nyrenoverade moderna köket finner ni vita köksluckor, mörkt klinker i quarts och massiv bänkskiva i granit. Utrustningen består av kyl, frys, ugn, häll, fläkt samt diskmaskin. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsutrymmen. Gott om plats för matbord intill fönstret som ger bra ljusinsläpp och trevlig utsikt. 

Sovrum
Lägenhetens sovrum har gott om plats för en dubbelsäng och god förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Här möts man av en vacker och lugnande 
väggstuckatur.

Kontor
I anslutning till hallen finns ett mindre rum som kan användas som antingen klädkammare, kontor eller ett mindre sovrum. Här får man plats med säng om man vill.

Bostadens disponeras idag som en två och ett halvt rum och kök men är enligt förvaltaren en två rum och kök. 

Förening

Brf Clareberg består av 94 stycken radhus i ett eller två plan och en kvartersgård.

Renoveringar:
2021/2022 - Renovering av garagen.
2020/2021 - Se över tak och fasader (tvätt och byten av brädor).
2018/2019 - Fönster och altandörrar bytta. Individuell mätning av värme och el är igång.
2015/2016 - Rustat upp lekplatser och monterat upp bommar för att minska biltrafiken.

TV/Bredband
Gruppavtalet innebär att vår bostadsrättsförening köper in tjänster med kollektiv rabatt för samtliga hushåll i föreningen. Varje boende får tjänster och fullservice precis som enskilda kunder. Gruppavtalet omfattar flera av Com-Hems tjänster så som tv, bredband och telefoni. Varje hushåll får rabatt på avtalat grund abonnemang, men betalar övriga avgifter så som eventuella samtalsavgifter, individuellt beställda tillvals-tjänster med mera. Samtliga boende får enkelt tillgång till tv, bredband och telefoni till ett mycket rabatterat pris vilket medför att boendestandarden och därmed värdet på våra bostäder höjs.

Gemensamma utrymmen
Mitt i området ligger föreningens kvartersgård. Denna kan man hyra till kalas och andra roliga tillställningar. 300 kr för upplåtelse till privat arrangemang och 500 kr för ett förening arrangemang. Gästövernattning ingår vid hyrning av kvartersgården. Boende i föreningen tecknar kontrakt och ansvarar för sin gäst. Dessutom finns det gemensamma förråd och cykelrum.

Gym
I samma byggnad som kvartersgården så finns det ett gym som står till medlemmarnas förfogande mot en årsavgift. En årsavgift på 500 kronor kommer tas ut per år och familj. En deposition på 200 kronor kommer tas för egen tagg.

Parkering
Garage ingår i månadsavgiften. Extra parkeringar finns enligt kölista. Kostnaden är 150 kr/mån för bil och 50 kr/mån för MC. Separat kö. Det finns också besöksparkeringar i området.

Föreningen har ett avtal med HSB om teknisk och administrativ förvaltning. Styrelsen får beslutsunderlag från HSB och har tillgång till utbildning och experthjälp i juridik, fastighetsunderhåll och annat som rör boendet.

Föreningen ligger nära Kärra centrum med tillgång till bland annat livsmedelsaffär, apotek, restaurang, pizzeria, konditori, godisaffär, badhus, skola/or, frisör, bibliotek och sporthall.

Det finns dessutom två busshållplatser, en i var ända av området, med utmärkt kommunikationer till centrum, Billdal, Hjalmar Brantingsplatsen etc. Nära till Bäckebol Center, ett större köpcenter där man kan handla allt från mat och möbler till elektronik och byggvaror. Rakt norrut ligger Kungälv, en fin liten stad med mycket affärsliv och fina miljöer. Vi har fotbollsföreningar och handbollsföreningar i Kärra och naturligtvis bollplaner för detta.

Visa hela beskrivningen

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Värdering

Alexander Vasic

Försäljningschef & Fastighetsmäklare

073-514 55 22
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeHisings Kärra
 • Rum2 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer59
 • Byggnadstypflerfamiljshus
 • Byggnadsår1979
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk (endast frånluft)
 • Fönster3-glas
 • BalkongEgen uteplats samt inglasat uterum
 • Avgift4 248 kr
 • Ingår i avgiftenDigital-tv BAS, bredband 250/50 och telefoni (exkl samtalsavgifter) från Comhem samt en gargeplats
 • Andelstal, förening0.78743%
 • Andelstal, ägande0.78743%
 • Överlåtelseavgift1 208 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Lillekärr Norra 121, Hisings Kärra

Visningsanmälan

Lillekärr Norra 121, Hisings Kärra

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*