Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Lindholmsallén 59
Lindholmen – Göteborg

Avgift
2 570 /mån
Boarea
37 m²
Rum
2 rum och kök
Våning
3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme

Välplanerad 2:a med stor inglasad balkong

Välkomna till denna trivsamma och fräscha 2:a i expansiva Lindholmen. Lägenheten erbjuder välplanerade ytor och en stor inglasad balkong som lätt kan användas som ett extrarum. Rymlig hall och snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här kan man uppleva en blandning av både ny och gammal bebyggelse som påminner om varvsepoken. Kolonilotter, parker, Slottsberget och närheten till kajkanten skapar ett mycket gemytligt boende. Bra läge med närhet till den service man kan behöva. ICA Kvantum, apotek och bagerier inom 5 minuters gångavstånd. Flera mysiga restauranger finns i området. Här finns också bra kommunikationer med buss och båt som tar dig till city på 10 min.

Föreningsinformation

Brf Navet 3 är en nybildad bostadsrättsförening som ligger på Lindholmen i Göteborg. Föreningen består av 62 lägenheter och en verksamhetslokal belägna i ett nybyggt kvarter. Merparten av föreningens medlemmar flyttade in under första kvartalet 2012.

I kvarteret finns ytterligare två bostadsrättsföreningar samt 140 hyreslägenheter som ägs av Bygg Vesta. Tillsammans med föreningens grannföreningar förvaltar vi den gemensamma gården och garaget via en samfällighetsförening. I det gemensamma garaget förfogar Brf Navet 3 över 33 parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning sköts av Sveriges BostadsrättsCentrum (SBC). Avtalet med SBC löper i två år. Företaget som sköter städningen av de gemensamma ytorna i föreningen heter Ada Servicepartner.

I den ena av föreningens två uppgångar finns det två stycken uthyrningsrum som, mot en mindre avgift, kan disponeras av besökande till medlemmar i föreningen. I samma uppgång finns det även en relaxavdelning med bastu som kostnadsfritt kan disponeras av föreningens medlemmar.

Enligt samtal med styrelsen den 6 april 2017 så planeras inga avgiftshöjningar under 2017. Föreningens lån är bundna till förmånliga räntor som med marginal ligger under ekonomisk plan och inga större renoveringsbehov föreligger de närmsta åren. Föreningen amorterar löpande på lånen och sätter av medel för att klara framtida renoveringar. Föreningens ekonomi är därmed att betrakta som god.

Vid överlåtelse av bostadsrätt tar föreningen ut en överlåtelseavgift om 1120 kr som debiteras säljaren samt en pantsättningsavgift om 448 kr som debiteras köparen.

 

Bostaden

Välkommen in i hallen där plats finns för avhängning direkt till vänster om entrén i både garderob samt på hatthylla. Något längre in i hallen står ytterligare en garderob med gott om plats. Här är väggarna ljusa liksom i övriga bostaden och på golvet ligger ett mörkt klinker som sen övergår till ekparkett. Ett stort öppningsbart fönster gör att hallen blir ljus och inbjudande.

Det helkaklade badrummet har ingång från hallen. Väggarna är snyggt kaklade i vitt som kombinerats med ett mörkare golv i grå klinker med golvvärme. Här finns ett helglasat och vikbart duschhörn, wc, handdukstork, handfat med underskåp och belyst väggskåp. I badrummet har du också din egen tvättutrustning som tvättmaskin och tumlare.

Vidare in så nås bostadens sovrum som erbjuder ljusinsläpp från olika håll via två fönster. Här finns det plats för bland annat byrå och bokhylla. Ljusa väggar och ekparkett.

Bostadens vardagsrum och kök har en öppen planlösning som ger en stor sällskapsyta med plats för både familj och vänner. Här ryms en större soffgrupp och matbord. Köket är lättarbetat med slittåliga arbetsytor i mörkt laminat som går fint ihop med de vita luckorna som ger ett stilrent intryck. Under köksskåpen sitter infällda spotlights. Här finns spis, spishäll, köksfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Ovan arbetsytorna sitter ett snyggt matt kakel.

Från vardagsrummet har man utgång till den fantastiska inglasade balkongen som kan nyttjas som ett extra rum. Stora ytor ger plats för både loungegrupp, växtlighet och arbetshörn. Golvet är klätt med en trall som ger ett behagligt underlag att gå på.

En genomgående toppenfin bostad med stilrena ytskikt och välplanerade kvadratmetrar. Höjdpunkten är den fantastiska balkongen som ger extra yta att nyttja under årets varmare månader. 

 

 

Övrigt

AVGIFT TILL FÖRENINGEN:

Kostnaden per månad är uppdelad i två delar, den ena är månadsavgiften om 2390 kr och den andra är ett så kallat "Obligatoriskt tillägg" om 180 kr som avser tv, bredband och ip-telefoni.

HUR SÄLJAREN AVSER ATT GENOMFÖRA AFFÄREN: 
Säljaren avser att genomföra affären genom att sälja till den högstbjudande men har alltid så kallad "fri prövningsrätt"

TILLTRÄDE: 
Tillträde enligt överenskommelse. 

UPPLÅTEN MARK: 
Mark i anslutning till bostadsrätten: 0 kvm upplåten mark. 

PANTSÄTTNING:

Bostaden är pantsatt. Om bostaden är pantsatt så innebär det att säljaren har ett bostadslån med lägenheten som säkerhet för lånet. 

Visa hela beskrivningen

Tidigare Anställd


Värdering
Visa alla 1 bilder

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeLindholmen
 • Rum2 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer135
 • Byggnadsår2011
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaFrånluft
 • Fönster3-glas
 • BalkongInglasad Balkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning3
 • HissJa
 • Tv- internetutbudComHem/ITUX
 • Avgift2 570 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, ip-telefoni (Obligatoriskt tillägg)
 • Känd avgiftsförändringNej
 • Andelstal, förening0.86782%
 • Andelstal, ägande0.86782%
 • Överlåtelseavgift1 120 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avSäljaren

Karta

Intresseanmälan

Lindholmsallén 59, Göteborg – Lindholmen

Visningsanmälan

Lindholmsallén 59, Göteborg – Lindholmen

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*