Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Lindholmshamnen 23
Lindholmen – Göteborg

Pris
2 649 000 kr
Avgift
2 933 kr/mån
Boarea
43 m²
Rum
1.5 rum och kök
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Bra planerad 1,5:a i populära Lindholmen!

Välkommen till en mycket väldisponerad och ljus genomgånglägenhet med balkong i väster. Hemtrevligt boende med älven och kajpromenaden som nära granne. Lägenheten om ca 43 kvm bjuder på mycket hög standard så som genomgående vattenburen golvvärme, påkostat parkettgolv, modernt Vedum kök, snyggt helkaklat badrum med kombinerad TM och TT. Balkong med kvällssol och utsikt mot Karlatornet. Tv & bredband ingår. Från Lindholmspiren tar man gratisfärja över till Stenpiren. En avkopplande resa med Älvsnabben tar dig in till stan på ca 8 min. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på mindre än ca 10 minuter. På Lindholmen finns affärer, kvartersbutiker, restauranger, kaféer, banker, apotek samt träningsanläggningar. Våning 2/6. Hiss.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för en visning!

Förening

Allmänt

Brf Lindholmsvarvet äger fastigheten Lindholmen 42:1 som är bebygg med tre lamellhus och ett gårdshus. Föreningens adresser är Lindholmshamnen 11-25, Lindholmsallén 26A-C och Lindholmsallén 28A-B.

Brf Lindholmsvarvet är ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. Här kommer finnas även solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen har byggts av PEAB enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen.

Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. På Lindholmen finns även campus Lindholmen med sina 7000 studenter samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Ekonomi

Den ekonomiska förvaltningen administreras av MGC förvaltning/Nabo till 2023-12-31.
Föreningen tillåter delat  ägande mellan barn och föräldrar med uppdelning 10/90.
Föreningen äger marken

Planerat underhåll

Huset är nybyggt där av inga renoveringar planerade.

Tv/Internet

Fastigheten är ansluten till Telia. Bredbandstelefoni, digital-tv Lagom samt fiberbredband 100/100 ingår i avgiften. 

Parkering

Parkering för föreningens medlemmar sker via samfällt parkeringsgarage där föreningen förfogar över 55 parkeringsplatser. Kostnad för att hyra en plats är 1 700kr/mån. I närområdet finns flera bilpooler.
Parkering för föreningens medlemmar sker via samfällt parkeringsgarage där föreningen förfogar över 55 parkeringsplatser. Kostnad för att hyra en plats är 1 700kr/mån. I närområdet finns flera bilpooler.

Gemensamma utrymmen

Stort gemensamt orangeri om ca 153 kvm som är den naturliga mötesplatsen för de boende i föreningen. I föreningen finns även lägenhetsförråd, barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelförråd som är tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.

Trivsam gårdsmiljö med grönska och uteplatser som har utsikt ner mot Lindholmshamnen.

Rumsbeskrivning

När du kliver in i hallen från entrébalkongen med västerläge, möts du av en ljus och inbjudande atmosfär. Dem vita väggarna och mörka parkettgolvet som är genomgående i hela lägenheten bryter av varandra på ett smakfullt sätt. Det stora fönstret fyller rummet med naturligt ljus. Hallen ansluter direkt till både kök och sovrum, som ger dig en känsla av tillgänglighet. Med sin moderna och minimalistiska design ger hallen ett inbjudande och välkomnande första intryck.

Vardagsrum

Vardagsrummet med sina vita väggar och mörka parkett ger en estetisk känsla. De tre stora fönstren gör att ljuset strömmar in och fyller rummet med en trevlig ljusstämning. Det finns flera garderoberna och ger massor av utrymme för förvaring, så att du alltid kan hålla ditt hem rent och organiserat. En av väggarna i rummet är klädd i en vacker panel, vilket bryter av snyggt mot de vita väggarna och ger en extra dimension till rummet.

Sovrum

Sovrummet har en optimal planlösning för att maximera ytan. Mot den ena väggen finns det plats för en dubbelsäng. Längs den andra väggen är det utformat för ett skrivbord tillräckligt stort för att rymma allt du behöver för ditt hemmakontor.

Kök

Det här köket är fullt utrustat med högkvalitativa tillbehör från Vedum, vilket garanterar att varje detalj är noggrant utvald för att både se stilrent ut och fungera perfekt. Alla skåpsluckor är vita, vilket ger ett modernt och elegant utseende.

Badrum

Badrummet är helkaklat och ger en stilren och modern känsla samt en hög standard. Det vägghängda skåpet med spegelväggar ger dig en praktisk lösning för förvaring och gör det lätt för dig att fixa till dig vid handfatet. Att ha en kombinerad TM/TT i badrummet innebär en bekväm tvättmöjlighet. Dusch med duschväggar och handfat med kommod för ytterligare förvaringsmöjlighet.

Visa hela beskrivningen

Alexander Vasic

Försäljningschef & Fastighetsmäklare

073-514 55 22
Intresseanmälan Värdering

Anna Nelson

Fastighetsmäklare

073-070 12 71
Visa alla 15 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeLindholmen
 • Rum1.5 rum och kök
 • Badrum1
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2020
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådKällarförråd
 • HissJa
 • Tv- internetutbudFöreningen har avtal med Telia. I månadsavgiften ingår abonnemangsavgift för bredbandstelefoni, digital-TV lagom och bredband om ca 100 Mbit/s.
 • Avgift2 933 kr
 • Ingår i avgiftenI månadsavgiften ingår värme, digital-tv, bredband, IP-telefoniabonnemang (Telia triple play) El och vatten debiteras via månadsavin och varierar efte
 • Andelstal, förening0.55809%
 • Andelstal, ägande0.60506%
 • Nettoskuldsättning581 838 kr
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avKöparen

Karta

Intresseanmälan

Lindholmshamnen 23, Göteborg – Lindholmen

Visningsanmälan

Lindholmshamnen 23, Göteborg – Lindholmen

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*