Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 19)
Lindholmen – Göteborg

Pris
6 500 000 kr
Avgift
5 267 kr/mån
Boarea
77 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
19 av 73
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2020-2024
Uppvärmning
Fjärrvärme samt värmepump med värmeåtervinning

Visning

  Kontakta mäklaren för visning

  Exklusivt boende på en helt ny nivå

  - Fri utsikt mot Läppstiftet och Göta Älv
  - Ljust vardagsrum/kök i hörnläge
  - Rundgångslösning
  - Walk-in closet mellan master bedroom och bad

  Ta tillfället i akt att förvärva en hörntrea på våning 19. Här bor du med en hänförande utsikt över staden, Läppstiftet och Göta älv. Föreställ dig när det är mörkt och stadens alla lampor lyser upp. Bostaden andas exklusivitet och präglas av öppna ytor, moderna materialval och ett generöst ljusinsläpp genom fönsterpartier från golv till tak. Exklusiv inredning och omsorgsfullt designad av nordens främsta arkitekter, unikt framtaget för just Karlatornet. Här finner ni två rymliga sovrum varav ena har en walk-in closet och ett badrum med spakänsla.

  Förening

  Allmänt om föreningen:
  Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Fönster från golv till tak, genomgående golvvärme, eleganta förvaringslösningar och tidlösa material förhöjer känslan. 

  Karlatornet ger dig som bor här möjlighet till ett unikt serviceutbud från hotellet som finns i direktanslutning till tornet. Du har tillgång till gym, spa och hotellservice – beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Här tar du hissen direkt till minglet på den gemensamma takterrassen eller ner till folkvimlet bland butiker och restauranger i Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel. 

  Gemensamma utrymmen:
  Entréplan. Lobby för Karlatornets boende med bemannad reception, eldstad, postrum, kylrum för privata matleveranser, skötselrum för hund (hundspa) samt biorum.
  Våning 1. Bibliotek/lounge, mötesrum, kaffestation samt spel och aktivitetsrum.
  Våning 2–3. Hotellets gym och SPA-avdelning med pool, bastu och relax. Kostnadsfri tillgång till gym för samtliga boende. Tillgång till spa-avdelning kostnadsfritt för boende i Skylevel och Penthouse, tillgång mot kostnad för boende i High Rise och Twisten.
  Våning 15. Gemensam takterrass med lummig grönska och sittytor, ca 700 kvm. Bokningsbart kök som ansluter till terrassen utrustat med kyl & frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och plats för ca 25 sittande.

  Våning 38. Fitness och yoga med utsikt för boende i Skylevel och Penthouse.
  Våning 69. Restaurang och utsiktsplats öppen för alla att besöka mot inträdesavgift. Access sker genom paviljongen utanför tornet via hiss från garageplan.

  Parkering: 
  Underjordiskt garage under Karlastaden i två plan med ca 700 parkeringsplatser som nås via två nedfarter. Parkeringsplatserna samnyttjas med övriga boende och besökare i Karlastaden genom ett så kallat flytande parkeringssystem, vilket innebär att man inte har en fast plats utan hänvisas till ledig plats i garaget. Parkeringsplats hyrs direkt genom parkeringsbolag, månadskostnad varierar beroende på val av abonnemang. Det finns ca 500 laddstationer för elbilar. Låst cykelrum finns i källare/garage. 

  Bilpool och kollektivtrafik: 
  Som boende i Karlatornet ingår ett medlemskap i bilpool i närhet till tornet, kostnad för faktisk användning tillkommer. Från Karlastaden är det mycket goda förbindelser till centrum och övriga Göteborg via kollektivtrafik. Med flera buss- och båtlinjer når du centrum på 5-10 minuter. 

  Förråd
  Förråd finns inom lägenhet och/eller i externt förråd. De externa förråden är placerade i källaren samt på utspridda våningsplan i Karlatornet. Möjlighet finns att hyra extra förråd mot tillkommande kostnad. 

  Visa hela beskrivningen

  Sofia Kraft

  Fastighetsmäklare

  073-514 55 79
  Intresseanmälan Värdering
  Visa alla 4 bilder

  Planlösning

  Fakta

  Fakta

  • KommunGöteborg
  • OmrådeLindholmen
  • Rum3 rum och kök
  • Badrum1
  • Lägenhetsnummer2910
  • Byggnadsår2020-2024
  • UppvärmningFjärrvärme samt värmepump med värmeåtervinning
  • Våning19 av 73
  • HissJa
  • Avgift5 267 kr
  • Ingår i avgiftenI årsavgiften ingår värme och service (bemanning entré, rondering samt hotellmedlemskap. 1 rum och kök betalar halvt belopp om 305 kr/månaden och övri
  • Överlåtelseavgift1 208 kr
  • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

  Karta

  Intresseanmälan

  Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 19), Göteborg – Lindholmen

  Visningsanmälan

  Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 19), Göteborg – Lindholmen

  Kostnadsfri värdering

  Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

  Boka värdering

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*