Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Maj På Malös Gata 21
Eriksberg – Göteborg

Pris
7 170 000 kr
Boarea / Tomtarea
152 + 154 m²
Rum
6 rum, varav 5 sovrum.
Upplåtelseform
Friköpt/Småhus
Byggår
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt avlopp Kommunalt vatten
Fastighetsbeteckning
Sannegården 82:19

Populärt radhus på Eriksberg!

Här bor du i ett av de större friköpta radhusen beläget på attraktiva Eriksbergsplatån. Härliga stilrena ytor med en totalyta om ca 152 kvm i 3 plan.

Planlösning

Välkommen in!

Entré med plats för avhängning direkt till vänster i stor skjutdörrsgarderob samt med ett praktiskt förråd under trappan. Ljusa väggar och ljust grått klinkers på golvet invid entrén som övergår till en ekparkett. Genomgående vattenburen golvvärme i hela entréplanet.

Ifrån hallen nås ett av bostadens två badrum, detta är helkaklat i tidlösa färger som vitt och mörkt grått samt med en fin mosaik bakom handfat och spegelskåp. Stilren inredning med wc, helglasat och vikbart duschhörn samt handfat med kommod och belyst överskåp. Ett litet fönster ger ljus och erbjuder vädring.

Även det fina Myresjököket nås ifrån hallen. Köket är rymligt med matplats belägen intill fönstren som vetter åt husets framsida, matplatsen fungerar också som avdelare med förvaring. Gott om plats till förvaring finns även bakom de vita luckorna. Den mörkgrå bänkskivan ger en bra arbetsyta och den matta listen längs bänken matchar fint luckornas matta handtag. Vitvarorna i köket utgörs av diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, spisfläkt, micro, hel kyl och frys. Samtliga vitvaror går i rostfritt och är inbyggda. Ljusa väggar och ekparkett även här.

Vidare in i bostaden når vi det väl tilltagna vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljus till rummet. Här är väggarna ljusa med en kontrasterande fondtapet på tv-väggen och invid matplatsen finns utgången till uteplatsen.

Uteplatsen är belägen i skönt västerläge som ger kvällssol. Här finns utrymme att umgås med både familj och vänner över en bit mat eller annat. Här finns en väl tilltagen markis som kan användas om så behövs. Intill uteplatsen finns ett förråd till förvaring av t.ex. cyklar eller annat.

Via ektrappan i vardagsrummet nås mellanplanet. Här är tre av bostadens fyra sovrum belägna samt ett av de två badrummen. Vi möts av den övre hallen som knyter samman alla rummen, här ligger en ekparkett och väggarna är ljusa.

Det sovrum som idag används av föräldrarna rymmer med lätthet en dubbelsäng mm. och vetter mot öster och husets framsida. Här finns en garderobsvägg som erbjuder gott om plats för kläder och skor. Ekparkett på golvet och ljusa väggar med läckert blommönstrad fondtapet.

Sovrum nummer två i mellanplanet rymmer även det en större säng mm. fönstret erbjuder både ljus och vädring och en inbyggd garderob finns till förvaring. Ekparkett på golvet samt ljusa väggar med en fräck fondtapet med siffermönster.

Sovrum nummer tre disponeras idag som arbetsrum och här finns plats för både skrivbord och hyllor. Inbyggda garderober även här. Ekparkett på golvet och grå tapet på väggarna.

Badrummet i mellanplan är helkaklat med vitt och mörkt grått kakel samt inrett med badkar, handdukstork, wc, handfat med kommod och belyst spegel samt väggskåp. I badrummets golv ligger skön golvvärme. Här finns ingång till den separata tvättstugan som rymmer både tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, arbetsbänk, tvättho och förvaring. Fönster även här.

Vidare upp för den sista trappan når vi den lilla hallen som knyter samman de två övriga sovrummen. Ekparkett på golvet och ljus tapet på väggarna. Via hallen nås den härliga takterrassen.

Takterrassen rymmer både utemöbler och grill och det sköna västerläget ger många soltimmar. Här finns ett förråd till förvaring av t.ex. utemöblerna.

Sovrummen i övre plan rymmer både säng och hyllor om så önskas. Det större av dem har fönster åt två väderstreck som ger ett riktigt fint ljusinsläpp till rummet. I detta sovrum finns en stor skjutdörrsgarderob till förvaring. Ekparkett på golvet och ljusa väggar med en fondvägg i grått.

Det mindre sovrummet disponeras idag som gästrum och även här finns garderobsförvaring. Ekparkett på golvet och ljusa väggar med en blommig fondtapet.

Ett genomgående fint och välplanerat boende med solmöjligheter på hela tre uteplatser. Välkommen på visning!

Allmänt

Här bor du i ett av de större radhusen beläget på attraktiva Eriksbergsplatån. Härliga stilrena ytor med en totalyta om ca 152 kvm fördelat på 6 rum och kök. Två uteplatser i form av en träaltan med västerläge från entréplan samt en större takterass från plan tre. Två helkaklade badrum. Parkering ingår. Närhet till Eriksbergs centrum med hela dess utbud. Nära till kommunikationer, skolor samt fina grönområden.
Visa hela beskrivningen

Alexander Vasic

Försäljningschef & Fastighetsmäklare

073-514 55 22
Värdering
Visa alla 1 bilder

Fakta

Fakta

 • Tomtarea154 Kvm
 • KommunGöteborg
 • OmrådeEriksberg
 • Rum6 rum, varav 5 sovrum.
 • Byggnadstyp3-plan
 • Byggnadsår2007
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk frånluft
 • Vatten och avloppKommunalt avlopp Kommunalt vatten
 • FasadSäckskurat tegel
 • TakPlåt
 • StommeBetong
 • BjälklagBetong
 • GrundläggningBetong
 • Fönster3-glasfönster
 • Tv- internetutbudAnsluten till stadsnät. Leverantör Gothnet. (Möjlighet att välja Canal Digital eller Viasat utöver standard).
 • PlanbestämmelserFornlämning , Detaljplan (2006-03-21)
 • Försäkring, fullvärdeNej
 • Förvärvstillstånd krävsNej

Karta

Intresseanmälan

Maj På Malös Gata 21, Göteborg – Eriksberg

Visningsanmälan

Maj På Malös Gata 21, Göteborg – Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*