Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Masthuggsterrassen 8b
Majorna-Linné – Göteborg

Pris
1 900 000 kr
Avgift
1 958 kr/mån
Boarea
29 m²
Rum
1
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Uppvärmning
Fjärrvärme

Välplanerad ljus etta med perfekt läge!

Hjärtligt välkomna till Masthuggsterrassen 8B!

Här finner ni en välplanerad etta med ett centralt läge i populära Masthugget!

Ni välkomnas direkt in i det kombinerade allrummet. Till höger i hallen finns det utrymme för ytterkläderna och möjligheten till avlastningsmöbel för den som önskar. Bortom hallen finner ni ett utrustat kök med praktisk arbetsyta och diskmaskin, samt ett fräscht och rymligt badrum. De stora fönsterpartierna bjuder på ett härligt ljusinsläpp.

Denna ljusa och fräscha lägenhet ligger bara ett stenkast från Järntorget, Linne, och Göteborgs välkända lång gator! Ett perfekt läge, då man befinner sig mitt i stadens rörelse.

Varmt välkomna!

Förening

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Tvättstuga med digitalt bokningssystem via app. Brf Masthugget har ca. 1 172 bostadsrättslägenheter, studentbostäder som upplåts med hyresrätt, hyresrätter och 64 lokaler. 

Föreningen är privatägd och sköts professionellt genom sitt egetförvaltningskontor. 

Föreningen bildades i sin nuvarande form 1980. Föreningen har egen anställd personal som förvaltar föreningens fastigheter ekonomiskt, administrativt, tekniskt och drimässigt. 

Ekonomin i föreningen är mycket stabil med en belåningsgrad på 543kr/ kvm enligt årsredovisning från 2019, ekonomiska relationstal. 

Föreningens förvaltningskontor ligger på Klostergången 13 och har följande öppettider: 

Måndag 8:00-11:00 & 13:00-17:30 Tisdag, onsdag, torsdag 8:00-11:00 & 13:00-16:00 Fredag 7:00-11:00, 13:00-14:30 Telefon: 031- 85 03 00. 

Föreningen äger inte marken utan hyr den av Göteborgs kommun via tomträtt. Dessa avtal kommer att omförhandlas år 2025, och i samband med detta valde föreningen att göra en avgishöjning om 2 % vid årsskiet 18/19 och planerar på avgishöjningar på ca 3% per år framåt

 

Rumsbeskrivning

Öppen yta mellan vardagsrum och kök, med ett trevligt ljusinsläpp från lägenhetens fönster! Med sin välkomnade planlösning bjuder lägenheten på olika möbleringsalternativ. goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderob som bidrar till en öppen känsla!
Köket är välplanerat med en gedigen arbetsyta och en diskmaskin.
Badrummet har ljusa färger och god förvaring. Här finns även möjlighet att sätta in en extra badrumsmöbel om man vill åt ytterligare förvaring eller en avlastningsyta.

 

Visa hela beskrivningen

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Värdering
Visa alla 1 bilder

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeMajorna-Linné
 • Rum1
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer4155
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Avgift1 958 kr
 • Ingår i avgiftenInkl. värme, vatten, el och kabel-tv
 • Andelstal, ägande0.0004019%
 • Överlåtelseavgift1 190 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Masthuggsterrassen 8b, Göteborg – Majorna-Linné

Visningsanmälan

Masthuggsterrassen 8b, Göteborg – Majorna-Linné

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*