Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Monsungatan 32
Eriksberg – Göteborg

Avgift
2 274 /mån
Boarea
37 m²
Rum
1 rum och kök
Våning
6
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme och Värmepump- frånluft

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Attraktiv 1:a med sovalkov på våning 6 och inglasad balkong!

Välkommen till en mycket väldisponerad bostad på en av Eriksbergs absolut bästa adresser! Här bor ni modernt och bekvämt med allt vad nyproduktion innebär - goda förvaringsmöjligheter och fina detaljer såsom fönsterbräden i sten och parkettgolv. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en luftig känsla. Vardagsrummet förlängs av den generösa balkongen som ligger i ett soligt västerläge och blir till ett mysigt extrarum under vår och sommar. Perfekt plats för umgänge med en kopp kaffe eller ett glas bubbel! Här erbjuds även ett fullutrustat kök från Myresjökök med kvalitativ utrustning som gör matlagningen till en fröjd. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin.

Intresserad av denna bostad? Kontakta ansvarig mäklare redan idag!

I den redan låga avgiften inkluderas värme och Telia Play (TV, bredband samt telefoni). I källaren och entrévåning finns garage, ett stort cykelförråd, barnvagnsförråd, rullstolsförråd samt lägenhetsförråd. Det finns dessutom extra förråd att hyra om så önskas.

Strax utanför porten väntar mysiga Färjenäsparken, flertalet caféer, restauranger och inte minst härliga promenader längs den långa kajpromenaden. Både båt- och busskommunikationer avgår runt husknuten vilket gör det smidigt att ta sig in till de centrala delarna av Göteborg på ca 15 min.

 

Rumsbeskrivning

Hall
Bostaden har en genomgående ekparkett och väggarna i vit neutral färg. I hallen ryms mindre hallmöbel  samt plats för avhängning. 

Vardagsrum & Kök
Vidare till höger i bostaden ligger det moderna köket och vardagsrummet i en öppen planlösning. I köket har man valt inredning i en klassisk design med vita släta luckor och en mörkgrå bänkskiva. Här sitter ett vitt kakel i modernt utförande som bryter av fint mot den mörka bänken. Maskinparken består av kyl/frys, spis med häll, fläkt samt diskmaskin. Matplatsen har en naturlig placering mellan köket och vardagsrumsdelen med plats för 4-6 personer. I vardagsrummet finns det plats för både soffa och fåtölj utan att det blir övermöblerat.

Balkong 
Från vardagsrummet når man också den härliga, inglasade balkongen i bra solläge som även har viss vattenutsikt. Här finns plats för loungegrupp, odlingar och grill - bara att låt fantasin flöda! 

Sovalkov
Här finns gott om plats för en större säng. Sovalkoven ger en känsla att avskildhet och sovdelen skapar ett lmysigt krypin. Här finns även bra förvaring i form av inbyggda garderober.

Badrum
I bostadens badrum har man valt en tidlös inredning med mörkt klinkergolv och kaklade väggar i vitt samt grått. Den kombinerade tvättmaskinen underlättar vardagsbestyren. Badrummet är utrustat med WC, handfatskommod med ovansittande spegelskåp, dusch med vikbara väggar samt handdukstork. 

Förening

Allmänt om föreningen:
Föreningen äger fastigheten Sannegården 66:1. Fastigheten består av flerbostadshus med en gemensam innergård. Husen som totalt rymmer 120 lägenheter samt 3 lokaler, är i 9 våningar samt en tornbyggnad i 12 våningar. Bostadsrättsföreningen äger marken som byggnaderna står på. Det finns även tre lokaler som alla är belägna i entrévåningarna.
Byggnationen slutfördes i mars 2014.

Föreningens ekonomi:
Styrelsen planerar avgiftsjustering till årsskiftet. Avgiften höjdes med 6% från 1 januari 2023.
Bredablick har hand om föreningens ekonomiska förvaltning, tekniska förvaltning, fastighetsskötsel och städning.
Föreningen har andel i gemensamhetsanläggning avseende garage och sopsugsanläggning.

Utförda renoveringar:
2019 installerades 20 laddplatser för el- och hybridbilar i husets garage.
2019 uppdaterades det befintliga taggsystemet till en nyare variant.
Grindar vid gården har under 2019 installerats.

Parkering:
Föreningen har till uthyrning 42 parkeringsplatser i eget garage (ca 1000 kr) under gården samt ytterligare 36 parkeringsplatser i ett närliggande garage (ca 1000 kr) i området. I dagsläget är det kö till samtliga. MC-plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/mån.

TV/bredband:
Telia Triple-play (kabel-TV, bredband Fiber-Lan & IP-Telefoni) ingår i avgiften. TV-paket Lagom, bredband 100/100 och bredbandstelefoni (ej trafikavgifter).

Gårdsplats/innergård:
Mellan husen har föreningen en trevlig gård belägen på, ett från gatunivå, upphöjt bjälklag ovan garaget.

Gemensamma utrymmen:
I källaren och entrévåningar finns garage, ett stort cykelförråd, barnvagnsförråd, rullstolsförråd samt lägenhetsförråd. Det finns dessutom extra förråd att hyra.

Visa hela beskrivningen

Anna Nelson

Fastighetsmäklare

073-070 12 71
Intresseanmälan Värdering

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Visa alla 4 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeEriksberg
 • Rum1 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer32-1601
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2013
 • UppvärmningFjärrvärme och Värmepump- frånluft
 • Ventilation och kylaMekanisk (endast frånluft)
 • Fönster3-glas
 • BalkongInglasad balkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning6
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia Triple-play
 • Avgift2 274 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, Telia triple play, i avgiften ingår ett obligatoriskt tillägg på 27 kr för kallvatten samt 27 för varmvatten.
 • Andelstal, förening0.50580%
 • Andelstal, ägande0.50580%
 • Nettoskuldsättning307 211 kr

Karta

Intresseanmälan

Monsungatan 32, Göteborg – Eriksberg

Visningsanmälan

Monsungatan 32, Göteborg – Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*