Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Monsungatan 34
Eriksberg – Göteborg

Pris
2 600 000 kr
Avgift
2 103 kr/mån
Boarea
37 m²
Rum
1 rum och kök
Våning
7 av 8
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme

Yteffektiv 1:A på vån 7 av 8 med låg avgift och generös balkong i attraktiva Norra Älvstranden!

Välkommen till en välplanerad lägenhet högt upp i huset (vån7) med en generös balkong i solläge med utsikt över hamnen. Bostaden erbjuder ett fullutrustat kök, en avskild sovalkov, badrum med tvättutrustning, samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en luftig känsla. Vardagsrummet förlängs av den härliga balkongen med plats för loungegrupp, odlingar och grill. Här bor ni modernt och bekvämt med allt vad nyproduktion innebär, goda förvaringsmöjligheter och fina detaljer såsom fönsterbräden i sten samt parkettgolv.

Till varje lägenhet tillhör ett förråd. I den redan låga avgiften inkluderas värme och Telia Play (TV, bredband samt telefoni). I källaren och entrévåning finns garage, ett stort cykelförråd, barnvagnsförråd, rullstolsförråd samt lägenhetsförråd. Det finns dessutom extra förråd att hyra om så önskas.

Strax utanför porten väntar mysiga Färjenäsparken, flertal caféer, restauranger och inte minst härliga promenader längs den långa kajpromenaden. Både båt- och busskommunikationer avgår runt husknuten vilket gör det smidigt att ta sig in till de centrala delarna av Göteborg på ca 15 min.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Bostaden har genomgående ekparkett och väggarna är målade i en ljus vit kulör. När vi kommer in i hallen finns det plats för en hallmöbel samt en generös garderob för avhängning. 

Vardagsrum/Kök/Sovalkov/Balkong 
Längre in i bostaden ligger köket och vardagsrummet i en öppen planlösning. I köket har man valt inredning i en klassisk design med vita släta luckor och en mörkgrå bänkskiva. Här sitter ett kakel i modern vit färg som bryter av fint mot de ljusa luckorna och den mörka bänken. Maskinparken består av kyl/frys, spis med häll, fläkt samt diskmaskin. Matplatsen har en naturlig placering mellan köket och vardagsrumsdelen med plats för 4-6 personer. I vardagsrummet finns det plats för både soffa och fåtölj utan att det blir övermöblerat. Härifrån når man också den generösa balkongen på 10 kvm i bra solläge med utsikt över hamnen. Plats för loungegrupp, odlingar och grill, låt fantasin flöda!

Sovalkoven gör att sängen kan placeras lite undangömt och skapar även ett litet mysigt krypin. Här finns även bra förvaring i form av garderober.

Badrum
Innanför köket ligger badrummet, även här har man valt en tidlös inredning med mörkt klinkergolv och kaklade väggar i vitt samt grått. Den kombinerade tvättmaskinen underlättar vardagsbestyren. Badrummet är utrustat med WC, handfatskommod med ovansittande spegelskåp, dusch med vikbara väggar samt handdukstork. 

Förening

Allmänt om föreningen:
Föreningen äger fastigheten Sannegården 66:1. Fastigheten består av flerbostadshus med en gemensam innergård. Husen som totalt rymmer 120 lägenheter samt 3 lokaler, är i 9 våningar samt en tornbyggnad i 12 våningar. Bostadsrättsföreningen äger marken som byggnaderna står på. Det finns även tre lokaler som alla är belägna i entrévåningarna.
Byggnationen slutfördes i mars 2014.

Föreningens ekonomi:
Styrelsen planerar avgiftsjustering till årsskiftet. Avgiften för andelstal 1 kommer att höjas med 6% från 1 januari 2023.
Bredablick har hand om föreningens ekonomiska förvaltning, tekniska förvaltning, fastighetsskötsel och städning.
Föreningen har andel i gemensamhetsanläggning avseende garage och sopsugsanläggning.

Utförda renoveringar:
2019 installerades 20 laddplatser för el- och hybridbilar i husets garage.
2019 uppdaterades det befintliga taggsystemet till en nyare variant.
Grindar vid gården har under 2019 installerats.

Parkering:
Föreningen har till uthyrning 42 parkeringsplatser i eget garage (ca 1000 kr/mån) under gården samt ytterligare 36 parkeringsplatser i ett närliggande garage (ca 1000 kr/mån) i området. I dagsläget är det kö till samtliga. MC-plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/mån.

TV/bredband:
Telia Triple-play (kabel-TV, bredband Fiber-Lan & IP-Telefoni) ingår i avgiften. TV-paket Lagom, bredband 100/100 och bredbandstelefoni (ej trafikavgifter).

Gårdsplats/innergård:
Mellan husen har föreningen en trevlig gård belägen på, ett från gatunivå, upphöjt bjälklag ovan garaget.

Gemensamma utrymmen:
I källaren och entrévåningar finns garage, ett stort cykelförråd, barnvagnsförråd, rullstolsförråd samt lägenhetsförråd. Det finns dessutom extra förråd att hyra.

Visa hela beskrivningen

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Värdering

Anna Nelson

Fastighetsmäklare

073-070 12 71
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeEriksberg
 • Rum1 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer34
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2012
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Fönster3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning7 av 8
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift2 103 kr
 • Ingår i avgiftenVärme och Telia triple play (Tv, bredband samt telefoni). Separat mätning av vatten & el mäts individuellt och debiteras via månadsavin.
 • Andelstal, förening0.58244%
 • Andelstal, ägande0.56577%
 • Nettoskuldsättning353 760 kr
 • Överlåtelseavgift1 208 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Monsungatan 34, Göteborg – Eriksberg

Visningsanmälan

Monsungatan 34, Göteborg – Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*