Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Rödlönnsgången 28
Lundby – Göteborg

Pris
1 620 000 kr
Avgift
2 771 kr/mån
Boarea
30,5 m²
Rum
1 rum och kök
Våning
5 av 6
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme

Modernt och välplanerat boende - Charmig 1:A med sovalkov och balkong med utsikt!

Välkomna till denna fantastiska lägenhet som erbjuder både komfort och stil i en yteffektiv planlösning. Med en yta på ca 30,5 kvm och byggår 2019, är detta det perfekta valet för den som söker ett modernt och välplanerat boende.
I allrummet finner du en praktisk sovalkov som ger en avskild plats för avkoppling och vila. Köket från kvalitetsmärket Marbodal, är utrustat med moderna och högkvalitativa materialval samt gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap.
Belägen på våning 5 av 6, kan du njuta av en underbar utsikt över området från den möblerbara balkongen. Här kan du koppla av och umgås med vänner och familj under sommarmånaderna.
Lundby är ett klassiskt arbetarkvarter i Göteborg och befinner sig nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Göteborg växer i snabb takt och närområdet har bebyggts under de senare åren. Den positiva utvecklingen i området har dessutom attraherat flera nya butiker och restauranger de senaste åren.
Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall/Entré
Välkomnande ingång med bra avhängnings möjligheter i form av högskåp precis intill hall. På golvet ligger ett vackert parkettgolv och väggarna målade med fräscht vitt ett genomgående tema för hela bostaden.

Vardagsrum/Kök samt sovalkov
Vardagsrummet är ljust och trivsamt med ett stort fönsterparti samt utgång till bostadens balkong. Här finns det plats för en soffgrupp med tillhörande möblemang samt en naturlig plats ett matbord för 2-4 personer. Sängen har en bra plats i rummets sovalkov som även kan göras mer privat med hjälp av ett draperi alternativt en vägg om så önskas.

Modernt kök från marbodal med vita luckor, mörkgrå bänkskiva samt vitt kakel ovan arbetsbänk. Här finns kyl, frys, häll, fläkt, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. 

Balkong
Från allrummet/vardagsrummet når man också bostadens rymliga balkong, här ryms såväl utemöbler samt diverse växter och blomsterarrangemang. 

Badrum 
Stilrent badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch. Badrummet har även en tvättsektion med en kombinerad tvätt- och torkmaskin, avlastningsbänk samt överskåp.

Förening

Notera att en fusion skedde 2022-03-22 mellan Bostadsrättsföreningen Sverigehusets Kubik 1, Kubik 2 och Kubik 3. Den nya föreningen är Bostadsrättsföreningen Sverigehusets Kubik. Brf Sverigehuset Kubik består utav 166 lägenheter som är uppförda av Sverigehuset med inflytt under hösten 2019/2020. Fastighetsbeteckningen är Göteborg Rambergsstaden 74:8. Föreningen äger sin mark och påverkas därför inte av eventuella höjningar av tomträttsavgälderna.

Avgift
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt TV och bredband. Telia Triple Play (Internet 100/100 mbit/s, TV och IP-telefoni). Varmvatten förskottsdebiteras varje månad enligt schablon. Justeras i efterhand varje kvartal enligt individuell förbrukning. Medlem tecknar eget elavtal och betalar för sin egen förbrukning av hushållsström. Elnätsleverantör är Göteborgs Energi.

Tv/Bredband
Telia Triple Play (internet, Tv och IP-telefoni) ingår i avgiften. Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Lägenheterna är försedda med mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Gemensamma utrymmen
Högst upp i västerläge gör föreningen ett gemensamt orangeri på 90 kvm med kök, toalett, öppningsbart tak och stora ytor. Orangeriet är möblerat för fest, bokcirkel, vinprovning, testund, barnkalas, skaparateljé eller släktkalas. Här får alla tillgång till bästa läget i huset! På innergården som också delas med de andra föreningarna finns gott om plats för utemöbler och lekytor. Medlemmarna har också tillgång till miljöhus, cykelparkeringar och station för cykelmek. Vindsförråd eller källarförråd tillhör lägenheterna.

Parkering
Föreningen disponerar platser i ett garage som delas med en annan bostadsrättsförening och förvaltas av en samfällighetsförening. 62 parkeringsplatser för bilar samt 3 för MC. 28 av platserna har laddpunkter. Avgiften för garageplats är 1 400 kr/mån.

Ekonomi och renoveringar
Då det är en nyproducerad förening så kommer styrelsen att följa den verkliga kostnadsutvecklingen och säkerställa att avgifterna täcker de faktiska utgifterna.

Övrigt
Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Styrelsen kan godkänna juridiska personer för de studiolägenheter som ligger i bottenplan. Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar.

 

Visa hela beskrivningen

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Värdering
Visa alla 30 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeLundby
 • Rum1 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer1502
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2019
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådFörråd
 • Våning5 av 6
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift2 771 kr
 • Ingår i avgiftenVärme, Vatten, Tv och bredband
 • Känd avgiftsförändringÅrsavgifterna för 2023 höjdes den 1 januari 2023 med 25%. Inga planerade höjningar finns utöver detta.
 • Andelstal, förening0.462%
 • Andelstal, ägande0.462%
 • Nettoskuldsättning501 520 kr
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avSäljaren

Karta

Intresseanmälan

Rödlönnsgången 28, Göteborg – Lundby

Visningsanmälan

Rödlönnsgången 28, Göteborg – Lundby

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*