Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Rödlönnsgången 34
Lundbypark – Göteborg

Pris
2 800 000 kr
Avgift
4 247 kr/mån
Boarea
69,5 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
2 av 6
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme

Välplanerad 3:A med moderna materialval på Rödlönnsgången 34!

Här bor ni i en attraktiv stadsdel Lundby Park nyproducerad färdigställd så sent som år 2019. Bostaden är idag en trerummare men kan även användas som större tvåa om så hellre önskas. Härligt kök med öppen planlösning ihop med vardagsrummet. Här finns gott om plats för matbord och soffa med tillhörande möblemang. Härifrån når man också bostadens möblerbara balkong med plats för loungegrupp, cafébord och odlingar, låt fantasin flöda. Två sovrum var av det större har en fransk balkong som bidrar med ytterligare fint ljusinsläpp. Lägenheten har ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning som underlättar för ens vardag.

I föreningen har medlemmarna tillgång till samlingslokal, övernattningslägenhet, garage i källarplan samt en grönskande innergård med cykelparkering och sittplatser.

Lundbypark är ett bostadsområde som passar de flesta, både nära stadens puls och naturområden. Här bor man med ett centralt läge med närhet till Wieselgrensplatsen med dess utbud av service, affärer, apotek, banker m.m. Dessutom är det inte långt till affärscentret Backaplan och Kvillebäcken för ett större shoppingutbud, saluhall och restauranger. I området finns förskolor och skolor. Lundbybadet ligger på centrala Hisingen, granne med Bravida Arena. Här finns en simhall, gym och gruppträning. På sommaren är utomhusbadet öppet med en 50-metersbassäng och en plaskpool för våra allra yngsta besökare. När simhallen är stängd för allmänheten är bassängerna bokade av föreningar och simskolor

Mycket goda kommunikationer och med spårvagnen tar du dig in till Brunnsparken på mindre än 10 minuter. Dessutom finns det fina cykelvägar ända in till stan.

Rumsbeskrivning

Hall
Här välkomnas in i en inbjudande hall med en självklar plats för avhängning av ytterkläder och skor. Direkt in i bostaden omfamnas man av en modern touch med ljusgråa väggar och parkettgolv.

Badrum
Helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Utrustningen består av WC, handfatskommod med ovansittande spegelskåp med belysning, dusch med glasvägg samt tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk och förvaringsskåp.

Kök/ Vardagsrum
Härligt kök med öppen planlösning ihop med vardagsrummet. Härliga fönsterpartier skänker ljus in i bostaden och bidrar med en trivsam och luftig atmosfär. Utrustat med kylskåp och frys i full höjd, ugn, integrerad mikro, diskmaskin och induktionshäll. Samtliga vitvaror från Siemens. Plats för matbord och större soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån når man också bostadens möblerbara balkong med plats för loungegrupp, cafébord och odlingar, låt fantasin flöda.

Sovrum 1
Bostadens största sovrum är väldisponerat och ger plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaring i platsbyggda gardarober längs ena väggen. Fint ljusinsläpp från rummets franska balkong.

Sovrum 2
Kan lämpa sig till ett barn eller ett gästrum alternativt ett kontor, beroende på familjens behov.

Förening

Bostadsrättsföreningen Göthe ligger trevligt belägen på centrala Hisingen. Föreningen äger fastigheten Rambergsstaden 74:11. 2018-2019 uppfördes 70 bostadslägenheter. Föreningens adresser sträcker sig över Trollhasselgatan 21, 23, 25, 27, 29, 31 och 33, Rosenapelgatan 35, Rödlönnsgången 34 samt 36.

Gemensamma utrymmen
Lägenhetsförråd till varje lägenhet (vind), cykelförråd i källaren, cykelverkstad, fibernät, förvaltningsförråd, möjlighet att hyra övernattningsrum samt vindsvåning med tvättstuga och gemensamhetslokal. Det finns ett antal barnvagnsrum i föreningen, dessa är belägna i källaren. Föreningen har en gemensam lokal som de boende kan hyra. För mer info om bokning och avgifter, gå till Bokningsinfo (kräver inlogg). För att få använda lokalen skall ett bokningsavtal tecknas med styrelsen där du godkänner reglerna. Styrelsen kommer kontakta dig för att signera detta när vi får in din bokning.

Parkering
Föreningen äger 7 styck utomhusparkeringar som i dagsläge förvaltas av HSB. Det är kö till dessa parkeringar och i nuläge är alla platser uthyrda. Kostnaden för utomhus parkering ligger på 800kr/mån. Garaget som är en egen samfällighet förvaltas av Nordic Life. Vanlig garageplats kostar 1400kr/mån. Det är totalt 65 stycken platser varav 3 platser år så kallade dubbelparkeringar som kostar 1800kr/månad. det finns även 3 MC platser i garaget och dessa ligger på 400kr/månad. I garaget finns även parkering med möjlighet till laddning av elbil. Laddplatser kostar ju nu inget extra utöver den vanliga månadskostnaden men man betalar själv för sin förbrukning.

Övernattningslägenhet
Föreningen har en övernattningslägenhet som de boende kan hyra. För mer info om bokning och avgifter, gå till Bokningsinfo (kräver inlogg). Syftet med övernattningslägenheten är att det ska vara en extra övernattningsmöjlighet om det blir trångt hemma när man har besök. Det är inte tänkt att medlemmar ska hyra gästrummet under tid de själva är borta eftersom medlemmar har ansvar för sina gäster under besöket. Där finns en dubbelsäng, dusch, toalett, ett litet enkelt pentry, bäddsoffa, litet köksbord och två stolar.

Tvättstugan
Eftersom det inte finns någon som har till uppgift att städa och hålla reda i tvättstugan, är det viktigt att vi hjälps åt att hålla den ren och fin. Efter varje tvättpass skall den städas av den som tvättat. Klicka på länken för att läsa ordningsreglerna för tvättstugan.

Försäkring
Som medlem ansvarar du att för teckna ett bostadsrättstillägg till din hemförsäkring. Bostadsrättsförsäkringen skyddar dig om din lägenhet drabbas av fukt- och brandskador, vilket en vanlig hemförsäkring inte täcker. Ett bostadsrättstillägg täcker även kostnaderna för att återställa ett ytskikt, dvs. det yttersta lagret i exempelvis ett badrum, vilket inte är föreningens ansvar vid en fuktskada. Du får även ett rättsskydd om du skulle råka orsaka en skada som drabbar andra lägenheter i huset.

Förenings hemsida - https://www.brfgothe.se/

Visa hela beskrivningen

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Värdering

Oliver Palmqvist

Mäklarassistent

073-507 48 70
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeLundbypark
 • Rum3 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer47
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2019
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådVindsförråd
 • Våning2 av 6
 • HissJa
 • Avgift4 247 kr
 • Ingår i avgiftenVärme
 • Andelstal, förening1.35317%
 • Andelstal, ägande1.33615%
 • Överlåtelseavgift1 208 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avKöparen

Karta

Intresseanmälan

Rödlönnsgången 34, Göteborg – Lundbypark

Visningsanmälan

Rödlönnsgången 34, Göteborg – Lundbypark

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*