Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Rönnerdahls Gata 16
Eriksberg – Göteborg

Pris
6 400 000 kr
Avgift
2 663 kr/mån
Boarea
101 m²
Rum
4 rum och kök - (Lägenheten disponeras idag som 3 rum och kök men kan lätt återställas till 4 rum och kök)
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme

Unik 3-plans lägenhet i en obelånad förening med parkering och exklusiva detaljer i attraktivt områd

Välkommen till ert drömboende i Eriksberg! Denna unika lägenhet i en obelånad förening erbjuder er en rad fantastiska fördelar som gör den till ett eftertraktat hem. Med ca 101 kvadratmeter fördelat på tre plan har ni gott om plats att leva och trivas på.
Redan vid första ögonkastet slås du av kökets kvalitet från en kvalitetsmärket Epoq. Här har du en köksinredning av absolut högsta kvalitet, som kommer att bli din kulinariska fristad. Tänk er att laga era favoriträtter i denna smakfulla miljö! Men det är inte bara köket som imponerar. Lägenheten har också två terrasser som erbjuder sol från morgon till kväll. Här kan ni njuta av ert morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj till en härlig sommarkväll. Den sociala planlösningen ger er en bostad som smälter samman på ett naturligt sätt. Möjligheten att göra om från 2 sovrum till 3 ger er även flexibilitet när era behov förändras. Anpassa boendet efter er livsstil och skapa ett personligt utrymme som passar just er.
Dessutom kan ni glädja dig åt en låg avgift, vilket gör denna lägenhet ekonomiskt fördelaktig.
På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. Du hittar ett varierat utbud av nöjen i form av olika butiker, restauranger, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer och en idrottshall. För den idrottsintresserade ett stort utbud av träningsmöjligheter då många gymkedjor och mindre lokala aktörer har valt att etablera sig här.
Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Detta är en sällsynt möjlighet att äga en unik lägenhet med radhuskänsla i en obelånad förening där parkering ingår.
Välkommen till ert drömboende!

Rumsbeskrivning

Hall
Välkommen in i hallen där du finner gott om plats för avhängning men även möblering om du så önskar. Garderober till vänster samt ett praktiskt förråd under trappan till höger. Ljust målade väggar. Mörkgråa klinkers invid entrén med golvvärme. Ektrappan från entréplan leder dig upp till mellanvåningen.

Kök

Här erbjuds du ett fullutrustat Epoq-kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter i form av vägg- och bänkskåp samt rejäl köksö. Köket är i ett modernt svart utförande med skåpsluckor i vackert valnötsträ. Stänkskyddet är i gråa stenplattor, vitvarorna i köket utgörs av: diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt samt hel kyl och frys. Ljust målade väggar, 1-stavig vitlaserat ekparkettgolv och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Köksön knyter an till matsalsgruppen och vardagsrummet och ger ett smakfullt helhetsintryck.

Vardagsrum

Vidare in i bostaden välkomnas du av det väl tilltagna vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsgrupp men även möblering efter din smak och tycke. De stora fönsterpartierna ger ett underbart ljusinflöde som skapar en härlig känsla av ljus och luftighet. Precis som i övriga bostaden finner du här ljust målade väggar och vitlaserade ekparkettgolv. Från vardagsrummet når du den stora takterrassen som är i privat läge, rymmer både utemöbler och grill.

Badrum

På andra våningsplanet når ni bostadens stora badrum. Helkaklat i vitt med mörkgrå klinker. Här finner du ett badkar, wc samt tvättställ i kommod och spegel med belysning. Här finns golvvärme samt rejäla vädringsfönster med trevligt ljusinsläpp i två väderstreck. Tvättmaskin & Torktumlare samt en praktisk tvättbänk med överskåp. Badrumsinredningen är delvis uppgraderad under 2022.

Våning 3

Trappan upp från mellanvåningen leder dig upp till det tredje plan, varifrån du når bostadens två sovrum, allrum samt bostadens andra takterrass. Även här vitt målade väggar och vitlaserad ekparkett.

Sovrum 1
Stort sovrum som inrymmer såväl dubbelsäng och övrig möblering om du så önskar. Här finns även en helväggsgarderob för generös förvaring. Ekparkett samt ljust målade väggar. Stora fönster i två väderstreck.

Sovrum 2
Det andra sovrummet är även det rymligt. Här finns plats för möblemang och en dubbelsäng om rummet önskas används till master bedroom. Även här finns en inbyggd klädkammare samt ljust målade väggar och vitlaserad ekparkett. Rejält fönster även här och dörr till övre takterrassen.

Allrum

Ett fantastiskt allrum. Gott om möbleringsmöjligheter om du så önskar, såsom soffgrupp, arbetsdel etc. Här finner du underbart burspråk med två stora fönsterpartier i olika väderstreck, vilket gör att detta rum badar i ljus. Från detta rum når du bostadens andra takterass.

Förening

Brf Eriksbergsplatån består av 16 bostadsrätter. Byggnaderna är uppförda 2006-2008. Föreningen äger fastigheterna Sannegården 79:1, 80:1, 81:1 samt 82:1. Föreningen ingår i två samfällighetsföreningar: - Eriksbergs samfällighetsförening & Västra Eriksbergs samfällighetsförening med gemensam sophantering och anslutningsvägar med belysning m.m.

Avgift:
I avgiften ingår samfällighetsavgift, bredband samt parkering. Samfällighetsavgiften inkluderar sophantering. Värme och vatten tillkommer, mäts av enskild medlem baserat efter sin förbrukning.

TV, Internet och telefoni:
Föreningen har gemensamt avtal genom samfälligheten om snabbt bredband (1 Gb) från Bahnhof. TV och telefoni ingår inte. Parkering: En parkering ingår för varje bostad, inkluderat i månadsavgiften.

Ekonomi och renoveringar: 2016 skedde en vattenskada i en av föreningens lägenheter. På basis av detta beslutade styrelsen att undersöka konstruktionen i övriga lägenheter på bottenplan. Konstaterade fel har åtgärdats i berörda lägenheter, bekostat av byggherren. Under 2016 har föreningen uppdaterat underhållsplanen. 2019 byttes värmeväxlare ut och målning skedde. 2020 mjukfogar, byte rörelsefog, lagning stödmur betong samt spolning av avloppsrör. 2021 OVK samt målning av utvändiga träytor. 2024 byte plåtdetaljer, rengöring putsfasad, målning av utvändiga träytor och fasadskivor samt byte av belysning.

Planerat underhåll 

2024

Byte plåtdetaljer yttertak, skärmtak

Målning av utvändiga träytor och dörrar

Byte belysning

2025

Stamspolning

2026

Putsfasad: rengöring, putslagning, omfärgning

2027

Luftbehandlingssystem

De senaste åren har avgifterna höjts med mellan 2% och 6% per år. Föreningen har inga lån och har som ambition att vara långsiktigt skuldfria.

Övrigt:

Bostadsrättsföreningen har tecknat en försäkring via Riksbyggen med kollektivt bostadsrättstillägg. Samtliga lägenheter har ett förråd. Åtgärder utanför bostaden måste förankras med styrelsen då avtal skall upprättas. Informationen ovan är tagen från styrelse, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera den fakta som är av vikt för dig. 

Visa hela beskrivningen

Alexander K Ryberg

Fastighetsmäklare

073-514 55 91
Värdering
Visa alla 47 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeEriksberg
 • Rum4 rum och kök - (Lägenheten disponeras idag som 3 rum och kök men kan lätt återställas till 4 rum och kök)
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer2
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2008
 • Byggnadsår kommentarFärdig 2009
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaFrånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • Balkongtvå st terrasser
 • FörrådFörråd
 • Tv- internetutbudBahnhof
 • Avgift2 663 kr
 • Ingår i avgiftenBredband, Parkering samt Sophantering
 • Ingår ej i avgiftenVärme & Vattenförbrukning debiteras efter avläsning.
 • Reparationsfond142kr/kvm
 • Andelstal, förening6.98499%
 • Andelstal, ägande6.98513%
 • Överlåtelseavgift1 463 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avVet ej

Karta

Intresseanmälan

Rönnerdahls Gata 16, Göteborg – Eriksberg

Visningsanmälan

Rönnerdahls Gata 16, Göteborg – Eriksberg

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*