Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Rundbäcksgatan 1
Kvillebäcken – Göteborg

Pris
3 495 000 kr
Avgift
4 293 kr/mån
Boarea
74,5 m²
Rum
3 rum och kök
Våning
4
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme

Visning

Kontakta mäklaren för visning

En unik 3:A i populära Kvillebäcken med en rymlig balkong som vetter ut mot grönska!

Låt oss presentera ett välplanerat hem i ett av centrala Hisingens mest omtyckta kvarter, en bostad ni inte vill missa.

Vardagsrummet binder smidigt samman med köket i en väldisponerad planlösning. Naturligt ljus flödar in genom de stora fönstren och skapar en inbjudande atmosfär där ni har gott om plats att umgås med familj och vänner eller bara koppla av efter en lång dag. Hemmets tegelvägg ger bostaden en unik karaktär och värme vilket bidrar ytterligare till den redan välkomnande miljön. Här finns även två rymliga sovrum - perfekt för barn, kontor eller för gäster.
En bostad som verkligen blir en dold oas, mitt i områdets rörelse.
Balkongen är verkligen kronan på verket i denna lägenhet. Med gott om utrymme för utemöbler och blommor är det en perfekt plats att njuta av sommaren eller bara ta en kopp kaffe på morgonen med fri utsikt.

På Rundbäcksgatan 1 bor ni löjligt nära allt. Krypavstånd till nygräddade bullar – varje morgon. Gym, restauranger och caféer från höger till vänster. En kort promenad bort välkomnar den omtalade Saluhallen er, där ni finner allt för att färdigställa den mest spektakulära charkbrickan för fredagens bravader. I detta hem blir det inte svårt att trivas. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter.

Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss leda er till ert drömboende.
Vi ses på Rundbäcksgatan 1!

Rumsbeskrivning

När du kliver in i hallen möts du av vacker ekparkett och ljusgråa väggar som skapar en ljus och fräsch atmosfär. Här finns även en praktisk garderob med spegelskjutdörrar som ger dig gott om förvaringsmöjligheter.

Lägenhetens badrum är stilrent helkaklat och utrustat med en dusch och duschväggar. Här finns även ett wc, handfat med kommod och ett vägghängt spegelskåp med ledbelysning. Här finns också en tvättmaskin och torktumlare i badrummet för att underlätta vardagen.

Vidare in i lägenheten möts du av en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Köket är i vitt utförande och har ett vackert stänkskydd i vitt kakel. Arbetsbänken i svart sten ger en kontrast och en elegant touch till köket. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en rymlig soffa och har en karaktärsfull tegelvägg som blir en vacker och unik detalj i rummet. Från vardagsrummet har du också tillgång till lägenhetens härliga och möblerbara balkong där du kan njuta av morgonsolen.

I lägenheten finns även ett insynsskyddat master bedroom med gott om plats för en bekväm dubbelsäng och flera garderober som ger dig gott om förvaringsutrymme. Det andra sovrummet fungerar för närvarande som ett kontor, men erbjuder även möjligheten att användas som ett extra sovrum med plats för dubbelsäng.

Förening

Allmänt

Brf Cyklisten 769622-2053 förvärvade 2012 fastigheten Kvillebäcken 79:2 med äganderätt.

Under 2013 färdigställdes föreningens flerbostadshus med tre trapphus om 6-8 våningar och underliggande källare/garage. Bostadsrättsföreningen Cyklisten består av totalt 75 moderna lägenheter, färdigställda i februari 2013. Huset är ritat av Semrén och Månsson, byggt av Veidekke. Brf Cyklisten är byggt enligt Veidekkes klimatkoncept TellHus. Det betyder att huset släpper ut mindre än hälften så mycket koldioxid som ett hus byggt på vanligt sätt(enl. boverkets normer). I ett TellHus har väggar och fönster väldigt bra isolering vilket håller kylan ute och värmen inne. Brf Cyklisten tilldelades nyligen certifikatet Miljöbyggnad Silver, vilket är ett kvitto på viktiga kvaliteter hos en byggnad vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Huset ligger i ett trivsamt hörn av charmiga Kvillebäcken, bara 6 minuter från Göteborgs stadskärna. Standarden på lägenheterna är hög, med genomgående ekparkett, bra förvaringsmöjligheter och egen tvättmaskin i varje lägenhet. Vid huset finns en gemensam innegård och precis intill ligger den nya Kvilleparken.

Ekonomi

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Telia triple-play, Ekonomisk förvaltning sköts av Nabo

Parkering

Att hyra garageplats för bil kostar 1 000 kr/månad och föreningen förfogar över 34 platser. Till garageplatserna är det separat kö. Uthyrningen av dessa platser sker genom det helägda dotterbolaget, Cyklisten Parkerings AB.
Att hyra garageplats för MC/moped kostar 250 kr/månad och det finns 6 MC samt 2 moped platser i föreningen. Även till garageplatserna för MC/moped är det separat kö.

TV/bredband

Alla lägenheter ansluts med fiber och förses med Telia triple-play-paket innehållande bredband 250/250 Mbit, digital-tv, Video OnDemand, samt IP-telefoni.

Gemensamma utrymmen

Lägenheterna har förråd i källaren. Cykelrum, barnvagnsrum och styrelserum är beläget i källaren. Soprum med viss källsortering når man från gatan, i mitten av föreningens hus.

Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning med grannfastigheten, vilket innefattar innergård och garage. Förvaltning sker genom delägarförvaltning.

Föreningen deltar i sopsuganläggningen Göteborg Brämaregården GA:22. Anläggningen förvaltas av Kvillebäckens samfällighetsförening.

Visa hela beskrivningen

Johanna Walldorf

Fastighetsmäklare & Partner

076-061 97 23
Intresseanmälan Värdering
Visa alla 35 bilder

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeKvillebäcken
 • Rum3 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer11302
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2013
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster2-glas och 3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådKällarförråd
 • Våning4
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift4 293 kr
 • Ingår i avgiftenKallvatten, Värme, TV/Bredband,
 • Andelstal, förening1.62118%
 • Andelstal, ägande1.70084%
 • Nettoskuldsättning737 654 kr
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avKöparen

Karta

Intresseanmälan

Rundbäcksgatan 1, Göteborg – Kvillebäcken

Visningsanmälan

Rundbäcksgatan 1, Göteborg – Kvillebäcken

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*