Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Saffransgatan 1A
Gårdsten – Angered

Pris
1 200 000 kr
Avgift
6 019 kr/mån
Boarea
107,1 m²
Rum
4 rum och kök
Våning
3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1989
Uppvärmning
Fjärrvärme

Rymlig 4:A på Saffransgatan 1A!

Välkommen till en välplanerad fyra om 107 kvm med inglasad balkong. Här bor man på tredje våningen i huset utan någon direkt insyn med fönster åt två håll. Väl inne i bostaden möts man direkt av den välplanerad och möblerbara entré/hallen med gott om förvaringsmöjligheter. Ett rymligt vardagsrum med fint parkettgolv, ljust kök med möjlighet till att sätta sin egen prägel samt en naturlig matplats för 4–6 personer härifrån finns även en utgång till den inglasade balkongen. Tre rymliga sovrum med två badrum och en välbehövlig klädkammare. Perfekt bostad för en barnfamilj.

I föreningen finns en festlokal för medlemmarna som kan hyras från fredag till söndag. Finns även en gemensam bastu för en mindre kostnad till ert förfogande. I området finns gemensamt cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga.

Gårdsten centrum har ett stort utbud med bl.a. matbutik, pizzeria, frisör etc. Ett ännu större utbud finns i Angered centrum som bara är några minuter bort med bil eller buss. Här erbjuds all tänkbar service som närsjukhus, ICA Maxi, LIDL, caféer, pizzerior, restauranger, klädbutiker och mycket annat. Orten är under stor upprustning och mycket har byggts och håller på att byggas. För den som vill åka kollektivt finns busshållplats 300 meter från huset. Det går även bra att ta buss 73 till Angered centrum och därifrån ta spårvagn 4,8 eller 9 till centrala Göteborg.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter direkt till höger, här finns det plats för ytterkläder och skor.

Kök/Badrum
Kök med goda arbetsytor och tillhörande matplats. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn samt ovansittande spisfläkt. Här finns en naturlig plats för ett matbord. Utgång till den möblerbara balkongen finns i öppningen mot köket.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering, här finner ni vita fräscha väggar och fint parkettgolv.

Sovrum 1–2
Sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang här finns även plats för garderober.

Sovrum 3
Det tredje sovrummet är lite mindre och kan användas som ett barnrum eller ett hemmakotor.

Badrum 1-2
I bostaden finns två badrum varav det ena har ett badkar och det andra har en dusch. I det större badrummet finns en tvättmaskin (fungerar ej).

Klädkammare
En rymlig klädkammare och ytterligare garderob till förvaring.

Förening

Brf Keillers Damm är belägen högt uppe på Gårdstensberget i stadsdelen Angered, nordöst om Göteborg. I bostadsföreningen finns det 108 bostadsrättslägenheter, 1 lokal, garage samt utomhusparkering för fordon. Ursprungligen byggdes fastigheten 1971 som en hyresfastighet. Byggnaden stod klar för inflyttning av dess omvandlade bostadsrätter 1989.

Gemensamhetsutrymmen:
-Föreningslokalen hyrs ut enbart till lägenhetsinnehavare i föreningen för t.ex. tillställningar och fester. De betalar ca 400 kr/gång och lokalen kan hyras från fredag till söndag.
-Bastun hyrs ut till lägenhetsinnehavare i föreningen till en kostnad av 80 kr/månad.
-Tvättstugor
-Cykel- och barnvagnsrum finns för medlemmarna.
De boende har ett förråd, förutom de som har en etta - de har sitt förråd inne i lägenheten. Lägenheterna i 1B, 1C, 2B och 2C har förråd på sitt våningsplan. 1A och 2A har förråd i källare. Dessa är placerade på tre olika ställen. Storleken på förråden varierar med lägenhetens storlek, men är kring ca 5 kvadratmeter.

Genomförda renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras kontinuerligt. Inglasning av balkonger arbetades med under 2013/2014.
Dränering framför vissa garage gjordes under 2014 och detsamma gäller målning av vissa tak. 2018 renoverades samtliga trapphus med målning av väggar/tak och nytt golv. Hissarna har renoverats under 2019. Under 2021 har man asfalterat körbanan.

Ekonomi:
I månadsavgiften ingår vatten, kabel-TV, bredband och balkongtillägg. Värme och varmvatten regleras separat. HSB står för den ekonomiska och den tekniska förvaltningen.

TV & Internet:
Kabel-TV levereras via ComHem där grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering:
Pris på garageplats är ca 400 kr och ca 150 kr för parkering.
Det är ny kontakt angående p-platser samt garage de är styrelseservice.gbg@hsb.se eller tel. 010-4422424

Övrigt:
Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Fastighetsskötseln har utförts av HSB Fastighetsservice, HSB Göteborg.

Visa hela beskrivningen

Pontus Pontén

Fastighetsmäklare

073-020 69 29
Värdering
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeGårdsten
 • Rum4 rum och kök
 • Badrum2
 • GästtoalettJa
 • Lägenhetsnummer81
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår1989
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • BalkongInglasad balkong
 • Våning3
 • HissJa
 • Avgift6 019 kr
 • Ingår i avgiftenKallvatten, kabel-TV, bredband och balkongtillägg. Värme och varmvatten debiteras separat efter förbrukning för varje lägenhet.
 • Andelstal, förening1.14794%
 • Andelstal, ägande1.14794%
 • Överlåtelseavgift1 208 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avSäljaren

Karta

Intresseanmälan

Saffransgatan 1A, Angered – Gårdsten

Visningsanmälan

Saffransgatan 1A, Angered – Gårdsten

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*