Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Trollhasselgatan 27
Centrala Hisingen – Göteborg

Pris
3 300 000 kr
Avgift
4 837 kr/mån
Boarea
78,5 m²
Rum
4 rum och kök
Våning
3 av 7
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme

Toppmodern 4:A från 2019 på centrala Hisingen!

Här välkomnas man av en rymlig hall med plats för avhänging av ytterkläder och skor. Vardagsrum och kök är förenat i en öppen planlösning och här kan man ha många gäster på besök utan att det känns trångt. Här finns det gott om utrymme för en soffgrupp och varför inte favoritfåtöljen, en naturlig plats för trivsamma stunder och avkoppling. Den härliga balkongen nås via vardagsrummet och blir som en förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Balkongen är placerad i västerläge utan insyn, här ryms såväl utemöbler, grill samt diverse växter och blomsterarrangemang. Bostaden erbjuder tre väldisponerade sovrum. Badrummet håller en hög standard, rummet har även en separat tvättavdelning bestående av tvättmaskin, torktumlare från Siemens samt arbetsbänk och väggfasta skåp för förvaring.

Via föreningen finns även en vindsvåning med tvättstuga att nyttja och gemensamhetslokal att hyra för större tillställningar. Härifrån nås även det fina orangeriet som kan nyttjas av medlemmarna. Man har även möjligheten att hyra ett övernattningsrum med hotellkänsla när familj och vänner är på besök.

Snabbt och smidigt tar man sig in till centrala Göteborg på ca 8 minuter med spårvagn. Samt att man precis runt hörnet har Rambergsvallen att avnjuta året om. Lundby är ett klassiskt arbetarkvarter i Göteborg och befinner sig nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Göteborg växer i snabb takt och närområdet har bebyggts under de senare åren. Den positiva utvecklingen i området har dessutom attraherat flera nya butiker och restauranger de senaste åren. Här har du stadens nöjesliv, kultur och shopping praktiskt taget framför dina fötter. Men du har även närheten till kajerna vid Lindholmen och Eriksberg där du kan promenera vid älven eller slå dig ner och ta en fika på något av alla caféer. Du har även vackra Keillers park på bekvämt avstånd om du längtar efter lummiga träd och grönska. Här finns det mysiga platser för picknick och flera sköna joggingspår och en av Göteborgs finaste utsiktspunkter från Ramberget. Lundbypark ger dig även närheten till en mängd aktiviteter så som sportanläggningar och Lundbybadet.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Här välkomnas ni av en rymlig hall med plats för avhänging av ytterkläder och skor. Finns även ett flertal garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum/Kök
Vardagsrum och kök är förenat i en öppen planlösning och här kan man ha många gäster på besök utan att det känns trångt. Här finns det gott om utrymme för en soffgrupp och varför inte favoritfåtöljen, en naturlig plats för trivsamma stunder och avkoppling. Det stilrena köket håller en hög standard och präglas av tidlösa materialval, har gott om förvaring genom flertalet över- och underskåp i vitt modernt utförande. Gott om arbetsyta på bänkskivan i laminat och det ovanstående smakfulla vita kaklet som stänkskydd. Alla bekvämligheter finns i form av spis, inbyggd mikro, spisfläkt, kyl och frys samt diskmaskin från Siemens. En naturlig plats vid fönstret finns för matbord som rymmer 4–6 personer.

Balkong
Den härliga balkongen nås via vardagsrummet och blir som en förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Balkongen är placerad i västerläge utan insyn, här ryms såväl utemöbler, grill samt diverse växter och blomsterarrangemang låt fantasin flöda!

Sovrum 1
Det första sovrummet hittar ni med ingång från vardagsrummet. Här finns utrymme för säng och sängbord. Rummet passar utmärkt som gäst- eller barnrum. Fungerar även bra som kontor om så önskas.

Sovrum 2
Det andra två sovrummen nås via hallen. Det andra sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng och sängbord. Flertalet garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter. Härligt ljusinsläpp från rummets fönster och den franska balkongen.

Sovrum 3
Här finns utrymme för säng och sängbord. Rummet passar utmärkt som gäst- eller barnrum. Fungerar även bra som kontor om så önskas.

Badrum
Längre in i hallen ligger det helkaklade badrummet. Badrummet håller en hög standard och här finns en duschhörna med glasvägg. Vidare finns tvättställ med kommod, spegelskåp, samt vägghängd wc. Rummet har även en separat tvättavdelning bestående av tvättmaskin, torktumlare från Siemens samt arbetsbänk och väggfasta skåp för förvaring.

Förening

Bostadsrättsföreningen Göthe ligger trevligt belägen på centrala Hisingen. Föreningen äger fastigheten Rambergsstaden 74:11. 2018-2019 uppfördes 70 bostadslägenheter. Föreningens adresser sträcker sig över Trollhasselgatan 21, 23, 25, 27, 29, 31 och 33, Rosenapelgatan 35, Rödlönnsgången 34 samt 36.

Gemensamma utrymmen
Lägenhetsförråd till varje lägenhet (vind), cykelförråd i källaren, cykelverkstad, fibernät, förvaltningsförråd, möjlighet att hyra övernattningsrum samt vindsvåning med tvättstuga och gemensamhetslokal. Det finns ett antal barnvagnsrum i föreningen, dessa är belägna i källaren. Föreningen har en gemensam lokal som de boende kan hyra. För mer info om bokning och avgifter, gå till Bokningsinfo (kräver inlogg). För att få använda lokalen skall ett bokningsavtal tecknas med styrelsen där du godkänner reglerna. Styrelsen kommer kontakta dig för att signera detta när vi får in din bokning.

Parkering
Föreningen äger 7 styck utomhusparkeringar som i dagsläge förvaltas av HSB. Det är kö till dessa parkeringar och i nuläge är alla platser uthyrda. Kostnaden för utomhus parkering ligger på 800kr/mån. Garaget som är en egen samfällighet förvaltas av Nordic Life. Vanlig garageplats kostar 1400kr/mån. Det är totalt 65 stycken platser varav 3 platser år så kallade dubbelparkeringar som kostar 1800kr/månad. det finns även 3 MC platser i garaget och dessa ligger på 400kr/månad. I garaget finns även parkering med möjlighet till laddning av elbil. Laddplatser kostar ju nu inget extra utöver den vanliga månadskostnaden men man betalar själv för sin förbrukning.

Övernattningslägenhet
Föreningen har en övernattningslägenhet som de boende kan hyra. För mer info om bokning och avgifter, gå till Bokningsinfo (kräver inlogg). Syftet med övernattningslägenheten är att det ska vara en extra övernattningsmöjlighet om det blir trångt hemma när man har besök. Det är inte tänkt att medlemmar ska hyra gästrummet under tid de själva är borta eftersom medlemmar har ansvar för sina gäster under besöket. Där finns en dubbelsäng, dusch, toalett, ett litet enkelt pentry, bäddsoffa, litet köksbord och två stolar.

Tvättstugan
Eftersom det inte finns någon som har till uppgift att städa och hålla reda i tvättstugan, är det viktigt att vi hjälps åt att hålla den ren och fin. Efter varje tvättpass skall den städas av den som tvättat. Klicka på länken för att läsa ordningsreglerna för tvättstugan.

Försäkring
Som medlem ansvarar du att för teckna ett bostadsrättstillägg till din hemförsäkring. Bostadsrättsförsäkringen skyddar dig om din lägenhet drabbas av fukt- och brandskador, vilket en vanlig hemförsäkring inte täcker. Ett bostadsrättstillägg täcker även kostnaderna för att återställa ett ytskikt, dvs. det yttersta lagret i exempelvis ett badrum, vilket inte är föreningens ansvar vid en fuktskada. Du får även ett rättsskydd om du skulle råka orsaka en skada som drabbar andra lägenheter i huset.

Förenings hemsida - https://www.brfgothe.se/

Visa hela beskrivningen

Haris Pipic

VD & Fastighetsmäklare

073-514 55 63
Värdering

Adam Preducic

Fastighetsmäklare

073-541 06 77
Visa alla 40 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunGöteborg
 • OmrådeCentrala Hisingen
 • Rum4 rum och kök
 • Badrum1
 • Lägenhetsnummer30
 • ByggnadstypFlerfamiljshus
 • Byggnadsår2019
 • UppvärmningFjärrvärme
 • Ventilation och kylaMekanisk till- och frånluft
 • Fönster3-glas
 • BalkongBalkong
 • FörrådVindsförråd
 • Våning3 av 7
 • HissJa
 • Tv- internetutbudTelia
 • Avgift4 837 kr
 • Ingår i avgiftenVärme
 • Andelstal, förening1.54132%
 • Andelstal, ägande1.50918%
 • Nettoskuldsättning951 381 kr
 • Överlåtelseavgift1 313 kr
 • Överlåtelseavgift, betalas avKöparen

Karta

Intresseanmälan

Trollhasselgatan 27, Göteborg – Centrala Hisingen

Visningsanmälan

Trollhasselgatan 27, Göteborg – Centrala Hisingen

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*