Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Såld

Västerhöjdsvägen 55
Kärna

Pris
3 400 000 kr
Avgift
4 912 kr/mån
Boarea
120 m²
Rum
5 rum och kök
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2016-2017
Uppvärmning
Nibe F730

BR-PARHUS MED HÄRLIGT GAVELLÄGE OCH STOR UTEPLATS!

I Idylliska och populära Kärna ges nu möjligheten att förvärva ett av de större parhusen i 2-plan om ca 120 kvm. Välplanerat parhus i modern design belägen i ett barnvänligt läge på återvändsgata med Bullerbykänsla. Ett boende passar de flesta, barnfamilj som äldre, så hur din familjekonstellation än ser ut vågar vi tro att detta är boendet för dig! Närhet till skolor, affärer, natur, kommunikation. Ett modern boende med alla bekvämligheter, bara att flytta in och trivas.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

ENTRÉVÅNING

HALL

Ljust marmor-mönstrat klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar. Förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med spegelglas och två klädkammare.

 

KÖK

Parkettgolv och vitmålade väggar. Köksinredning i vitt med rostfria beslag och ovan arbetsbänken i grå laminat sitter vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikro och ugn i brösthöjd, diskmaskin, spishäll och köksfläkt.

 

VARDAGSRUM

Parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matsalsbord. Utgång till bostadens uteplats med altandäck och mindre trädgård.

 

SOVRUM 1

Parkettgolv och vitmålade väggar med en tapetserad fondvägg. Plats för enkelsäng med tillhörande sidobord och förvaringsmöbel.

 

BAD/TVÄTTRUM

Grå våtrumsmatta och vita helkaklade väggar. Utrustningen består av WC-stol, dusch med vikbara glasdörrar, handfat med underskåp, spegel, vägghängda förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

 

ÖVERVÅNING

SOVRUM 2

Parkettgolv och vitmålade väggar med en tapetserad fondvägg. Plats för dubbelsäng med tillhörande sidobord och förvaringsmöbel. Förvaringsmöjligheter i en klädkammare på samma våningsplan.

 

SOVRUM 3

Parkettgolv och vitmålade väggar med en tapetserad fondvägg. Plats för enkelsäng med tillhörande sidobord och önskvärt möblemang. Förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob och i en klädkammare på samma våningsplan.

 

ALLRUM/SOVRUM 4

Parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för mindre soffa/enkelsäng med tillhörande möblemang. Här kan ni öppna upp mot en fransk balkong.

 

BADRUM

Grå våtrumsmatta och vita helkaklade väggar. Utrustningen består av WC-stol, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt badkar kombinerat med dusch och glasvägg.

 

RENOVERINGAR

2022 installerades vattenburen golvvärme i hall med klinker, ny garderob i hallen med skjutdörrar i glas samt målades ytskikten i hela huset.

Föreningen

BRF Västra Kärna 1:  

Antal lägenheter: 15
Allmänt om föreningen: Brf Västra Kärna 1. Fastigheten 6 byggnader med 15 stycken bostadsrättsparhus på två våningar. Till föreningen hör adresserna Västerhöjdsvägen 50-66.

Föreningen är medlem i Västerhöjdens Samfällighetsförening som förvaltar Torsby GA:7. Föreningens andel är 39%. Samfälligheten ombesörjer underhåll av vatten, avlopp, snöröjning och flisupptagning liksom skötsel av grönytor och vägar.

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Erik Olsson ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta. Senaste kontroll utfördes 2023-06-14.
Parkering: Parkeringsplatser ingår i månadsavgiften/hyran.
Överlåtelseavgift och pantsättning: En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 313 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 525 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.

Visa hela beskrivningen

Alexander Vasic

Försäljningschef & Fastighetsmäklare

073-514 55 22
Värdering

Oliver Palmqvist

Mäklarassistent

073-507 48 70
Visa alla 1 bilder

Planlösning

Fakta

Fakta

 • KommunKungälv
 • OmrådeKärna
 • Rum5 rum och kök
 • Lägenhetsnummer 306
 • Byggnadstyp2 plans
 • Byggnadsår2016-2017
 • UppvärmningNibe F730
 • Tv- internetutbudFiber
 • Avgift4 912 kr
 • Ingår i avgiftenI avgiften ingår parkeringsplats med laddbox, vatten och sophantering. Obligatoriskt tillägg tillkommer avseende försäkring brf-tillägg om 46 kr/månad
 • Andelstal, förening6,97 %
 • Andelstal, ägande7,01 %
 • Nettoskuldsättning1 kr

Karta

Intresseanmälan

Västerhöjdsvägen 55, Kärna

Visningsanmälan

Västerhöjdsvägen 55, Kärna

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*