Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Mäklare Göteborg

Letar du efter en mäklare i Göteborg? Du kanske redan har en bostad som du vill sälja? Eller så vill du helt enkelt värdera din bostad i Göteborg?

Oavsett vad du behöver så finns våra erfarna mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån här för dig med god lokalkännedom om Göteborg.

Eller ring oss på 031-788 30 30
Eller ring oss på 031-788 30 30
Eller ring oss på 031-788 30 30

Vill du sälja din bostad i Göteborg?

Om du funderar på att sälja eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd kan du boka in en gratis värdering och konsultation med en av våra mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån i Göteborg. Värderingen är inte bindande på något sätt och du kan välja att gå vidare med affären eller avvakta till ett senare tillfälle om du vill.

Mäklare Göteborg

När man värderar en bostad i Göteborg är det många faktorer som behöver tas hänsyn till. Främst handlar det om att anlita en mäklare med god lokalkännedom om Göteborg. Viktigt att veta är även om det just nu är efterfrågan på hus, radhus, lägenhet, bostadsrätt, fastighet, tomt eller villa. Det i kombination med moderna värderingsverktyg samt vår erfarenhet som mäklare gör oss på Västsvenska Fastighetsbyrån till ett riktigt bra val. Att få fram ett bra utgångspris är extremt viktigt när det kommer till att locka och behålla seriösa spekulanter.

Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad så kommer våra mäklare i Göteborg att kontakta dig inom kort

Köparregister - bevaka bostäder till salu

Letar du efter en bostad i Göteborg men inte hittat rätt ännu? Då föreslår vi att kan du lägga till dig i vårt köparregister på Västsvenska Fastighetsbyrån och öka chansen att hitta ditt drömboende markant.

Så fort vi får in en ny bostad som stämmer överens med området Göteborg och dina andra önskemål så kommer våra mäklare att kontakta dig via e-post.

Välkommen att fylla i dina önskemål nedan och låt oss göra jobbet med att hitta din nya bostad åt dig.

Köparregister

Letar du efter en bostad i Göteborg men inte hittat rätt ännu? Då kan du lägga till dig i vårt köparregister på Västsvenska Fastighetsbyrån och öka chansen att hitta ditt drömboende markant.
Så fort vi får in en ny bostad som stämmer överens med området Göteborg och dina andra önskemål så kommer våra mäklare att kontakta dig via e-post.
Välkommen att fylla i dina önskemål nedan och låt oss göra jobbet att hitta din nya bostad åt dig.

Bevaka värdet på din bostad med hjälp av våra mäklare

Vi på Västsvenska Fastighetsbyrån hjälper dig få kostnadsfria uppdateringar om hur värdet på din bostad i Göteborg utvecklas. Om du vill få uppdateringarna halvårsvis eller kvartalsvis bestämmer du själv. 

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar våra mäklare Göteborg dig med värdeutvecklingen på din bostad.

Bavaka värdet på din tomt, fastighet eller bostad

Värdet på bostäder, fastigheter och tomter i Göteborg går både upp och ner med tiden. Det är viktigt att hålla koll på värdet på bostaden för att veta när det är rätt läge att sälja din bostad.

Låt våra mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån bevaka värdet på din bostad och återkopplar till dig när det är dags att sälja eller köpa nytt.

Mäklare Göteborg - fastighetsmäklare Göteborg

Mäklare Göteborg – Vi kallar oss Göteborgs bästa fastighetsmäklare. Men det är inte utan anledning. Alla våra mäklare har god lokalkännedom om Göteborg och har mycket goda referenser från våra tidigare kunder. De flesta av våra kunder återkommer till oss även nästkommande bostadsköp eller försäljning av fastighet i området. 

Våra Mäklare Göteborg

Ska du sälja ditt hus, bostadsrätt, lägenhet, fastighet eller tomt i Göteborg? Då gör du helt rätt i att kontakta våra erfarna mäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån i Göteborg.

Bostäder till salu i Göteborg

Värdera din bostad via oss

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*