Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Alexander Kovacevic Ryberg

Fastighetsmäklare & Partner

Alexander är en fokuserad och driven fastighetsmäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån.
Hans största fokus ligger i att åstadkomma optimal affär inför sina kunders livs viktigaste affär. Han älskar sitt jobb och har ett stort driv inom sig och ett brinnande intresse för försäljning. Kombinationen av stort fokus och drivkraft har resulterat i att han har ett brett kontaktnät och att han har ett stort engagemang och hög målsättning samt hängivenhet i alla projekt han tar till sig. 

Jag tycker att noggrannhet är väldigt viktigt, att vara fokuserad och påläst för att alltid kunna erbjuda sina kunder en väl genomtänkt försäljningsplan och alltid finnas tillgänglig är A & O. Jag vill att både köpare och säljare ska känna sig så pass nöjda och trygga att de ska vilja rekommendera mig vidare, det är mitt mål!

Ta reda på vad din bostad är värd

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

5/5 i betyg (av 151 omdömen)

Kundrekommendationer:

Proffsig

Alexander är en riktig stjärn mäklare som kan marknaden och verkligen ser till kundens behov. Han var lyhörd och väldigt engagerad under hela processen. Kan varmt rekommendera!

Bra på återkoppla om vad och hur allt sker.

Så tacksam för att vi hittade Alexander till vår försäljning! Han gav oss råd, var alltid tillgänglig och svarade på alla våra frågor oavsett hur dumma dem kanske var. Vi kommer anlita Alexander till alla våra kommande affärer. Säger bara det är skillnad på mäklare och mäklare! Tack ännu en gång för ditt otroliga engagemang!!

Till salu

Kommande objekt

Sålda objekt

Värdebevakare

Köparregister

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*