Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
Anna Nelson

Anna Nelson

Fastighetsmäklare

Med många års erfarenhet av eget företagande och sälj, vill jag att du som kund känner dig trygg med mig som din mäklare!

Jag är specialiserad på Eriksberg samt Lindholmen i Göteborg, men är inte bunden av någon geografisk indelning. Jag bor själv på Eriksberg – något jag ser som en absolut ynnest, att få jobba i det område jag själv bor, vilket också medför att jag har god kunskap om allt som finns att erbjuda här. Jag sätter stort värde i att skapa trygga och långsiktiga relationer med alla mina kunder, då jag vill att de ska rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och det genomsyrar allt jag gör, för mig är detta en livsstil, inte bara ett yrke.

Efter åren av entreprenörskap och sälj i fastighetsbranschen i London, resulterade det för mig i en högskoleutbildning på Högskolan Väst och en registrering som fastighetsmäklare.

Västsvenska Fastighetsbyrån ger mig de absolut bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffären med både nöjda säljare och köpare.

Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär!

Ta reda på vad din bostad är värd

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

4.9/5 i betyg (av 16 omdömen)

Kundrekommendationer:

Anna är en trevlig och kunnig mäklare och vi fick svar omgående på de frågor vi hade. Försäljningen gick snabbt och enkelt.

Engagerad och driven mäklare, kan varmt rekommendera henne.

Efter en tufft beslut så valde vi att byta mäklare, vi är så glada att vi bytte till Anna. Anna tog emot oss med öppna armar och var alltid först med att uppdatera oss med info. Alltid kontaktbar och engagerad med allt. Fick in förhandsvisning och med bud på det. Mycket tacksam för Annas arbete. Rekommenderar starkt!

Anna är proffsig, ambitiös och driven. Alltid på tå för att säkra bästa möjliga försäljning och fånga in alla potentiella köpare, jag rekommenderar henne varmt!

Till salu

Kommande objekt

Sålda objekt

Värdebevakare

Köparregister

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*