Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg

Nahom Afework

nahom-afework

Fastighetsmäklare 073 514 55 79 nahom.afework@vastfast.se Nahom heter jag, din lokala fastighetsmäklare. Med en stark förankring på Hisingen, främst i Hisings Backa där jag har rotat mig sedan barnsben, har jag en djup förståelse för områdets unika charm och potential. Som fastighetsmäklare strävar jag alltid efter att leverera högkvalitativ service och skräddarsydda lösningar som uppfyller mina […]

Bjarne Olhage

bjarne olhage

Fastighetsmäklare 072 007 77 01 bjarne.olhage@vastfast.se Människorna i min närhet beskriver mig som förtroendeingivande, lyhörd och lugn. Jag är övertygad om att det är viktiga egenskaper i ett yrke där jag skall hjälpa mina kunder att köpa och sälja sina hem. Under de sju åren jag har jobbat inom försäljning och service så har jag […]

Johanna Walldorf

johanna walldorf mäklare

Jag har sedan 2016 uteslutande arbetat med sälj, kommunikation och relationer i alla dess former. När jag gick in som partner på Västsvenska Fastighetsbyrån bar jag med mig ett nyfiket sinne och en djup förståelse för att ingen situation är den andra lik, där öppenhet och ärlighet är viktiga grundpelare. Jag är uppvuxen på centrala […]

Pontus Pontén

Jag har i ett flertal år arbetat inom försäljning delvis som säljare men jag har även en bakgrund som HR-chef i branschen vilket har givit mig en bred kompetens som jag har stor nytta av i yrket som fastighetsmäklare.

Något jag brinner för i mitt yrke är kundkontakten men framförallt möjligheten att kunna vägleda och finnas till för mina medmänniskor. En bostadsaffär är en utav de största affärerna man kan göra och att jag har förmånen att kunna hjälpa till med detta är för mig en obeskrivlig känsla.

Min målsättning är och kommer alltid vara att överträffa mina kunders förväntningar, så om ni ger mig chansen så kommer jag göra allt jag kan för att genomföra en så trygg och bra affär som möjligt för att även överträffa era förväntningar.

Alexander Kovacevic Ryberg

Alexander är en fokuserad och driven fastighetsmäklare på Västsvenska Fastighetsbyrå.
Hans största fokus ligger i att åstadkomma optimal affär inför sina kunders livs viktigaste affär. Han älskar sitt jobb och har ett stort driv inom sig och ett brinnande intresse för försäljning. Kombinationen av stort fokus och drivkraft har resulterat i att han har ett brett kontaktnät och att han har ett stort engagemang och hög målsättning samt hängivenhet i alla projekt han tar till sig.

Jag tycker att noggrannhet är väldigt viktigt, att vara fokuserad och påläst för att alltid kunna erbjuda sina kunder en väl genomtänkt försäljningsplan och alltid finnas tillgänglig är A & O. Jag vill att både köpare och säljare ska känna sig så pass nöjda och trygga att de ska vilja rekommendera mig vidare, det är mitt mål!

Alexander Vasic

Alexander Vasic

Alexander har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2005 och är specialiserad på bostadsrätter, villor och radhus.

Kombinationen av hög service och drivkraft har resulterat i att han har blivit en av de bäst presterande mäklarna i Göteborg.

Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för Alexander. Få saker gläder Alexander lika mycket som att få en varm rekommendation ifrån dig som kund.

Vi på ERA Västsvenska Fastighetsbyrån har marknadens bästa produkter som tillsammans med den senaste tekniken ger dig som kund de bästa förutsättningarna för att lyckas med din bostadsaffär!

På sin fritid tycker Alexander om att träna, yoga, resa och umgås med sina nära och kära.

Varmt välkommen att kontakta Alexander för en väl förberedd och framgångsrik bostadsförsäljning

Haris Pipic

Haris Pipic har arbetat i säljbranschen sedan 2005. Som person är Haris väldigt tävlingsinriktad och han ställer alltid väldigt höga krav på sig själv. För Haris är det absolut viktigast att du som kund känner dig trygg och tillfredsställd genom hela affären. Rekommendationer och återkommande kunder är oerhört viktigt för Haris, varför han alltid gör sitt yttersta i varje enskild affär. Då Haris tidigare drivit egna företag i över tio år så vet han att det där lilla extra ofta kan vara avgörande.
Varmt välkomna att kontakta Haris om du funderar på att sälja eller köpa ny bostad!

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*