Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
johanna walldorf mäklare

Johanna Walldorf

Fastighetsmäklare & Partner

Jag har sedan 2016 uteslutande arbetat med sälj, kommunikation och relationer i alla dess former. När jag gick in som partner på Västsvenska Fastighetsbyrån bar jag med mig ett nyfiket sinne och en djup förståelse för att ingen situation är den andra lik, där öppenhet och ärlighet är viktiga grundpelare.

Jag är uppvuxen på centrala Hisingen och har sedan barnsben sprungit runt barfota och lyckats finna alla smultronställen området har att erbjuda. Jag känner till allt från busshållplatser, restauranger till parkområden och butiker. Detta ger mig en svårslagen områdeskännedom, vilket gör mig till det självklara valet av er mäklare. Att hantera hinder och tuffa tider handlar om pannben och öppenhet, vilket är ett område där jag visar framfoten.
Tillsammans med Västsvenska Fastighetsbyråns starka varumärke har jag de bästa förutsättningarna för att skapa trygga upplevelser i sin helhet för både säljare och köpare.

Ta reda på vad din bostad är värd

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

4.8/5 i betyg (av 9 omdömen)

Kundrekommendationer:

Ett beundransvärt tålamod och ett fantastiskt engagemang. Utöver det, även extremt tillmötesgående och lyhörda. Rekommenderas varmt!

Jag har nyligen haft nöjet att tillsammans med Johanna från Västsvenska Fastighetsbyrån sälja min lägenhet, och jag kan inte vara mer nöjd med insatsen! Från dag ett, visste jag att jag var i trygga händer. Under hela processen visade Johanna en nivå av proffsighet och engagemang som gav mig en väldig trygg känsla. Inte bara sålde hon min lägenhet till ett pris över förväntan i dessa ekonomiska tider, utan gav också ett otroligt stöd och vägledning varje steg på vägen. Johannas positiva men också ärliga inställning gjorde hela försäljningsprocessen smidig och stressfri. Johanna har en förmåga att ingjuta en känsla av säkerhet och förtroende hos mig som säljare. Hon tog sig tid att noggrant förklara varje steg i processen, svara tålmodigt på alla mina frågor (hur dumma dom än var) och ta itu med eventuella orosmoln jag hade. Jag är otroligt tacksam för den vägledningen. Tack till Johanna Walldorf som inte bara sålde min lägenhet utan också gav mig en pålitlig rådgivare i fastighetsbranschen inför framtida köp :) Jag rekommenderar ALLA att kontakta Johanna på Västsvenska om man vill köpa eller sälja ett boende tillsammans med en trygg mäklare!

Johanna är engagerad och bryr sig verkligen om objektet och mig som säljare, vikten hon lägger i att det ska bli bra går inte att jämföra med någon annan! Hon sålde även min lägenhet väldigt snabbt och till ett bra pris i ett område där allt sjunkit och tar ganska lång tid. Jag skulle starkt och varmt rekommendera Johanna till alla, jag har både sålt och köpt tidigare vid flera tillfällen men Johannas engagemang och proffessionalitet går inte att slå.

I objektsbeskrivningen som Johanna skrev om vårt objekt, använde hon följande rubrik: ” En ljuvlig pärla i eftertraktade Krabbeliderna. Nu när vi ges möjlighet som säljare att beskriva Johannas insats, vill vi använda den här rubriken: En slipad diamant. Redan efter fem minuter vid vår första kommunikation valde vi Johanna på grund av hennes sätt att presentera sig på och hennes förmåga att skapa förtroende. Vi är supernöjda att vi fått det stora nöjet att anlita just Johanna. Johanna Waldorf lyser starkare på mäklarhusen än många andra som vi mött i tidigare fastighetsaffärer. Med sin exklusiva fingertoppskänsla när det gäller att balansera integriteten och tydligheten mellan säljare och köpare är hon enastående duktig. På ett brillianta sätt känner hon av både person och situation. Därför kunde hon genom hela processen anpassa sitt agerande till våra behov och önskemål. Med stor inlevelse kunde Johanna förena oss som säljare med de nya köparna i en lyckosam affär. Vi anser att Johanna är mycket professionell i sitt bemötande och får därmed betyget MVG (mycket väl godkänt). Hennes naturliga begåvning att utstråla lugn och tydlighet är ett vinnande koncept. Det Det råder ingen tvekan att den här lysande stjärnan kommer att fortsätta briljera och tindra i många framtida fastighetsaffärer!

Till salu

Kommande objekt

Sålda objekt

Värdebevakare

Köparregister

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*