Västsvenska Fastighetsbyrån - Din mäklare i Göteborg
johanna walldorf mäklare

Johanna Walldorf

Fastighetsmäklare & Partner

Jag har sedan 2016 uteslutande arbetat med sälj, kommunikation och relationer i alla dess former. När jag gick in som partner på Västsvenska Fastighetsbyrån bar jag med mig ett nyfiket sinne och en djup förståelse för att ingen situation är den andra lik, där öppenhet och ärlighet är viktiga grundpelare.

Jag är uppvuxen på centrala Hisingen och har sedan barnsben sprungit runt barfota och lyckats finna alla smultronställen området har att erbjuda. Jag känner till allt från busshållplatser, restauranger till parkområden och butiker. Detta ger mig en svårslagen områdeskännedom, vilket gör mig till det självklara valet av er mäklare. Att hantera hinder och tuffa tider handlar om pannben och öppenhet, vilket är ett område där jag visar framfoten.
Tillsammans med Västsvenska Fastighetsbyråns starka varumärke har jag de bästa förutsättningarna för att skapa trygga upplevelser i sin helhet för både säljare och köpare.

Ta reda på vad din bostad är värd

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.

5/5 i betyg (av 3 omdömen)

Kundrekommendationer:

Vi är supernöjda med samarbetet med Johanna! Hon gick in i uppdraget med full energi och målmedvetenhet. Därtill överraskade hon oss flera gånger positivt med innovativa lösningar på problem i lågkonjunkturens kölvatten. Rätt som det var fick vi en glad filminspelning från henne som förgyllde dagen. Energisk. Engagerad. Omtänksam. Drivande. Trevlig. Vi kan varmt rekommendera Johanna! Med vänlig hälsning, Marja Abrahamsson

Till salu

Kommande objekt

Sålda objekt

Värdebevakare

Köparregister

Boka värdering

Ange ditt telefonnummer så ringer vi dig för en kostnadsfri värdering*